Şimdi Ara

500-850 tl arası telefon önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta görüldüğü gibi sizce hangi telefonu almalıyım?başka markalarda daha iyisi var mi?

• up lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GhostWarrior_

up lütfen yardım edin

General Mobile Discovery
  • 950 liraya kadar alabileceğiniz en iyi telefon general mobile discovery
  • mertgonul kullanıcısına yanıt
    okuduğum kadarıyla marka sıkıntısı yaşanıyormuş
  • ve şikayetvar.com da çok sıkıntıli telefonlar var arıza olasılığı yüksek gibi :(
  • S3 ikinci el.
  • quote:

ve şikayetvar.com da çok sıkıntıli telefonlar var arıza olasılığı yüksek gibi :(
    Bu fiyat aralığında sorarsan çoğunlukla GMD önerilir.
    Onun dışında HTC desire 500'e bakabilirsiniz,kullanıcıları memnun.Kısa süre içerisinde çıkacak olan desire 601 modeli var,999TL den satışa çıkacak biraz yüksek fiyat aralığına göre ancak incelemenizi tavsiye ederim videolarda vs.One mini'nin plastik,sd kart ve pili değişebilen versiyonu diyebiliriz kısaca (donanım olarak).
    Ek olarak:samsung s3 mini bakabilirsiniz.
    2.el düşünürseniz:
    -Nexus 4 bulabilirsiniz temiz,nexus 5in çıkması ile 2.eli düşecektir.
    -S3
    -One X
    -Huawei ascend p6
    -s4 mini
    -Htc One SV (desire sv değil one sv buna dikkat edin aralarında donanım farkı oldukça fazla tasarım neredeyse aynı)
    -Optimus G
    -LG 4x HD (pek önermiyorum)
    şimdilik aklıma gelenler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodisCoking -- 4 Kasım 2013; 19:31:12 >

• General mobile discovery 2.el s3 birde lumialara bakabilirsin
  • ben hiç sorun yaşamadım 3.5 aydır kullanıyorum
  • s3 mini ve htc desire 500 düşünüyorum.arkadaşımda nexus 2 var nexus 4 ün temizini bulabilirsem olabilir fakat onların androidi ios'a benziyor gibi
  • Xperıa L tabıkı,dıscoverye bulasma hıc.
  • tav2612 kullanıcısına yanıt
    herkes discovery hakkında birşey diyor kafam fena halde karıştı :(
  • quote:

başlıkta görüldüğü gibi sizce hangi telefonu almalıyım?başka markalarda daha iyisi var mi?

O butcenın en ıyısı xperıa L,edırneden oteye gecememıs markaya suan populer dıye kanma bence,macera olur.
  • Xperıa L favorı,plase olarakta htc 500 olabılır,dıscovery ve s3 mını gereksız.2.el xperia sp temız bulursan en ıyısı olur.
  • 850 Xperıa L sonra pişman olacagın seylere gırme dıscovery nedır kardesım adam oldu sımdı
  • Casper a3316 bile xperia l den iyidir.Aynı donanım,biraz daha yuksek işlemci saat hızı,daha iyi ekran.Discovery e güvenmiyorsan en iyi seçenek.htc desire 500 de 4 çekirdek ama cortex A5 olduğu için performansı düşük ve gpusu adreno203 de cok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 5 Kasım 2013; 0:15:12 >
  • teşekkür ederim yorumlarınız için xperia l yi düşünüyorum
  • galaxy s duos teknosa 569 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

galaxy s duos teknosa 569 tl
    İkinci el Note 2 eskidi ama yenisi çıktığı için fena telefon değil bir süre idare eder.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.