Şimdi Ara

500 bin TL Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçem max max 520 bin TL. Bir kuruş fazlası yok.

C Hatchback bir araç arıyorum.
    Performanslı olması önemli.
    Benzin önceliğim. Olmadı dizel. Lpg istemiyorum.
    Otomatik kesin.
    Km 80lerde kalsın.

Aslında 1.2 puretech 308 alacaktım karar vermiştim ama yok yani sorun var motorlarında. Yetkili bayiden baktığım 2 308’de üst kapak yağ sızdırmasi vs diye kaldı.
    Alman grubunda dsg sorunu var. Bence sorun yani şanzımanla uğraşmak istemiyorum.
    Astra benzinli 1.4 motorlar sorunlu. Kol kırıyor.

Ne kaldı ne alalım yahu :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 2015 model golf olabilir o paralara.

• Dostum sana bir hikaye anlatayim.Bundan 5 ay once 0a yakin bir araba aliyordum dedim hadi cok acilmayayim 385e mazda cx3 aldim.Araba hatasiz boyasiz kazasiz full bakimliydi 110binde.Arac bana gectikten sonra arkasi sira bir ariza yapmaya basladi ve daha motor arizasina girmeden 45-50bin para harcadim.Sanayideki ustalarla ugrastim dpf tikandi dediler temizlerken kabloyu kopardilar.Enjektorlerin bozuldu degismesi lazim dediler 40bin cektiler fiyat ben guc bela 10bine cikma buldum acaba o cikma neden cikmaydi apayri bir soru.Manifolddan yag kacagi geldi akusu bitti ayna katlama sorunudur yazilim sorunudur vs bir dunya kaos yasadim. Bir sekilde sattim ve kurtuldum.Suan 1.0 tsi dsg otomatik poloya biniyorum.Aracimin 3 yil daha garantisi var ve en ufak sorunda parasiz halledebilirim.Mazda cok iyiydi cok saglam arabaydi ama benim icimden gecti.Dsg sanziman cok tehlikeli biliyorum ama garantisi var ve kafam cok rahat.Kisacasi aklin varsa garantili yeni araba al.Yoksa garantisi olmayan her arabaya deli gibi para harcayabilirsin.O zaman 430lara cikip bi leon alabilseydim suan o mazdaya yaptigim 45-50 bin para cebimde kalacakti.Bu kadar kaos ve stres yasamayacaktim.Arabanin derdi bu ulkede maddi olarak kaldirilamaz seviyede.Usta sorunu bambaska seviyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziros732 -- 19 Kasım 2022; 23:53:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe ve C Hatchback kriterlerimiz tutuyor ben otomatik diye zorlamazdım yokus kalkıs destegi varsa manuel bile olabilir 2015 üzeri golf ve leon yönelirdim 1.4 atmosferik astra piston kran duymadım genelde 1.0 1.2 1.4 turbolarda olabiliyormus küçük motor yüksek beygir gücü yüzünden.

• Aniden denk gelen garantili 308 ile arayışı sonlandırdım.
    Teşekkürler cevaplar için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.