Şimdi Ara

500 Kilometre Likya Yolunu yürüyebilecek çok sağlam dağcılar aranıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sene yaz ayları içerisinde ben ve benimle yaşıt bir kaç arkadaşım dağcılık müessesesinde çok meşhur olan likya yolunu yürüyeceğiz..
    tam olarak zamanı belli olmamakla birlikte temmuz-ağustos ayları arasında yapacağımız kesin.
    Aramızdaki arkadaşlardan en az dağcılık tecrübesi olan 3 yıldır bu işi yapıyor yani tecrübeli adam konusunda sıkıntınız olmasın.
    Ben ise Hayatımda bir kez Ağrı Dağı'na birkaç kez Uludağ'a(hemde samanlı dağlarından) her hafta sonu yürüyerek Şile'ye gitmiş birisi olarak dağcılık konusunda oldukça tecrübeliyim

Gelmeyi düşünen arkadaşlar 0534 353 34 85(şahsi numaram)

https://www.facebook.com/ozgur.ozcan.5477 facebook adresinden

Kocaeli civarında oturan arkadaşlarda direkt yüz yüze konuşarak bizzat bilgi alabilirler.

EDİT(Ben ve malzemelerim tam olarak hazırız)
     500 Kilometre Likya Yolunu yürüyebilecek çok sağlam dağcılar aranıyor...

• Up++
  • Çok güzel beni heyecanlandıran bir tecrübe gibi görünüyor.

Peki bu likya yolunu hiç dağcılık tecrübesi olmayan biri de yürüyebilir mi ? Biraz istek ve dayanıklılık mı gerekiyor yoksa daha fazlası mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Çok güzel beni heyecanlandıran bir tecrübe gibi görünüyor.

Peki bu likya yolunu hiç dağcılık tecrübesi olmayan biri de yürüyebilir mi ? Biraz istek ve dayanıklılık mı gerekiyor yoksa daha fazlası mı ?

gelecek olan arkadaşlar için sadece dayanıklılık yeterli...tecrübeyi zamanla kazanırlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.