Bildirim
500 liraya bisiklet tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sıfır mı alacaksınız ikinci el m ? -
Ben de aynı bütçeyle arıyorum. İkinci el ya da sıfır şehir bisikleti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sıfır -
quote:
Orijinalden alıntı: babacan35
sıfır
Bütçeniz tam 500 tl mi ?Esnetme imkanınız var mı ona göre bir şeyler önerelim. -
quote:
Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#
quote:
sıfır
Bütçeniz tam 500 tl mi ?Esnetme imkanınız var mı ona göre bir şeyler önerelim.
en yüksek 600e çıkabilirim oda yanında km ölçerle birlikte -
Hocam kaskınız var dimi en önce güvenlik.Bence bütçenizi çok şey etmeyin hocam.Çok zorlanıcaksanız.600 bütçe varsa 350-400 e bir şey alırsınız gönlünüzce kaskınızı km saatinizi eldiveninizi gözlüğünüzü alırsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: babacaka1234512
Hocam kaskınız var dimi en önce güvenlik.Bence bütçenizi çok şey etmeyin hocam.Çok zorlanıcaksanız.600 bütçe varsa 350-400 e bir şey alırsınız gönlünüzce kaskınızı km saatinizi eldiveninizi gözlüğünüzü alırsınız.
yolda sürmeyeceğim sahilde vs sürücem o kadar şeye gerek yok diye düşünüyorum zaten havalar ısınacak gittikçe teşekkürler yorumunuz için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babacan35 -- 25 Mayıs 2014; 21:58:13 > -
quote:
Hocam kaskınız var dimi en önce güvenlik.Bence bütçenizi çok şey etmeyin hocam.Çok zorlanıcaksanız.600 bütçe varsa 350-400 e bir şey alırsınız gönlünüzce kaskınızı km saatinizi eldiveninizi gözlüğünüzü alırsınız.
+1 Kaç kilometre hız yaptığınız önemli değil önemli olan bisikletle geçirdiğiniz zamandan keyif almak... Ve sağlam olarak eve dönmek.Bisiklet kesinlikle hız yapılacak bir alet değil en azından profesyönel olmayanlar veya uygun ekipmana sahip olmayanlar için.
http://www.bisikletcim.com/bisan-enzyme-b-26-jant-bisiklet Bu bisikleti alırsanız ekipmanlara da para kalabilir istediğiniz kilometre saatini kaskı ve eldiveni alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #ŞARBAY# -- 25 Mayıs 2014; 22:01:32 >
-
quote:
quote:
yolda sürmeyeceğim sahilde vs sürücem o kadar şeye gerek yok diye düşünüyorum zaten havalar ısınacak gittikçe teşekkürler yorumunuz için.
Uzun yok demiştiniz şimdi sahil diyorsunuz... Bu ince tekerlekli bisikletlerle kumda ve çukurlu yollarda gitmeyi düşünmüyorsunuz galiba...
-
quote:
quote:
quote:
Uzun yok demiştiniz şimdi sahil diyorsunuz... Bu ince tekerlekli bisikletlerle kumda ve çukurlu yollarda gitmeyi düşünmüyorsunuz galiba...
sahilde bisiklet yolu var ortalama 20-30km süreceğim işte uzun yoldan kastettiğim buydu
-
Pardon ben yanlış anladım o zaman.önerdiğim bisikleti bir araştırabilirsiniz... -
Salcano City Fun 70 pazarlıkla 500 liraya alırsınız. -
quote:
quote:
+1 Kaç kilometre hız yaptığınız önemli değil önemli olan bisikletle geçirdiğiniz zamandan keyif almak... Ve sağlam olarak eve dönmek.Bisiklet kesinlikle hız yapılacak bir alet değil en azından profesyönel olmayanlar veya uygun ekipmana sahip olmayanlar için.
http://www.bisikletcim.com/bisan-enzyme-b-26-jant-bisiklet Bu bisikleti alırsanız ekipmanlara da para kalabilir istediğiniz kilometre saatini kaskı ve eldiveni alırsınız.
Bende size +1 diyorum hocam Buna ek olarak salcano excelde olabilir.
-
Birde bu konu var tabi görmediyseniz bir bakın derim. http://forum.donanimhaber.com/m_90602785/tm.htm -
herkese tek tek teşekkür ediyorum yardımlarınız için bir soru daha soracağım yol bisikletimi daha rahat sürülür dağ bisikleti mi ? birde şimdi yola baktımda o kadarda dümdüz değil biraz çukurlar tümsekler felan var hangisini almamı tavsiye edersiniz ?
@#ŞARBAY# -
Ne demek hocam önemli değil size yararlı olduysam ne mutlu bana. Eğer araziye girmeyecekseniz şehir bisikletleri işinizi görür diye umuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #ŞARBAY# -- 25 Mayıs 2014; 23:30:34 > -
Aynı bütçeyle ben de bir şeyler düşünüyorum başka önerileri olan var mı acaba ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X