Merhabalar, kendime elimdeki 500 tl nakit ile bir telefon alacağım. Oyun oynayan birisi değilim, sık olarak internet, whatsapp, mesajlaşma, kamera, ve görüşme olarak kullanılacak. Windows lar dikkatimi çekti, bu fiyattaki stabilliği ile. Benim bulduğum seçenekler " Xperia M2, Xperia E4, LG L90, LG G3 Beat, GM 4G, Lumia 535, Lumia 735 VS. " Hangisini tercih etmeliyim? Stabillik ve kasmama ön planda
Ben sizin adınıza seçenekleri düşüreyim
Sony Xperia E4G General Mobile 4G Lumia 735
bende bir model verebilirim sıra dışı ama hepsini ezer elephone p7000
Teşekkürler, şimdi öyleyse sorumu yineleyim, 735 in 535 den ne artısı var, E4G nin G3 beat den ne artısı var? Benim yazdığım secenekler genelde birbirine yakın özellikte farklı markaların cihazları. Eğer siz derseniz ki, şu modelin şuna üstünlüğü var eksisi var, daha net seçim yapabilirim. Gerçi en önemlisi stabil olması benim için, boyut ağırlık vs pek problem değil
Xperia E4G donanım olarak içlerinde ki en güçlü ve yeni cihazdır o yüzden tavsiye sırasında 1. sırada benim için.
Lumia 535 ve 735 arasında epey fark var. İşlemci, grafik kartı, ön ve arka kameraları, video çekim kalitesi, batarya miktarı gibi.
Vallaha benim hesap hepsi 4 cekirdek hepsi 1 gb ram di :D demek farkediyomuş yine de performans. Xperia E4 var bide E4G var, boyut ve 4g den başka bir fark göremedim. İkisininde fiyatı diğer hepsinin yanında uygun, E4G den mi devam edeyim, 735 mi GM 4G mi dersiniz
E4G en performansı cihaz bunların arasında fakat kamera olarak GM 4G daha iyi deniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: jongass
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
Xperia E4G donanım olarak içlerinde ki en güçlü ve yeni cihazdır o yüzden tavsiye sırasında 1. sırada benim için.
Lumia 535 ve 735 arasında epey fark var. İşlemci, grafik kartı, ön ve arka kameraları, video çekim kalitesi, batarya miktarı gibi.
Vallaha benim hesap hepsi 4 cekirdek hepsi 1 gb ram di :D demek farkediyomuş yine de performans. Xperia E4 var bide E4G var, boyut ve 4g den başka bir fark göremedim. İkisininde fiyatı diğer hepsinin yanında uygun, E4G den mi devam edeyim, 735 mi GM 4G mi dersiniz
Kendim E4G kullanıyorum genel olarak çok memnunum yemediği oyun yok . bir tek sorunu hafıza 4gb sd kart desteği war ama oyunlar falan taşıyamıyorsun müzikler resimler uygulama verilerini taşıyabiliyorsun. bir de kutusunun içinde cıkan kulaklık gerçekden berbat güzel bi kulaklık almak lazım onun haricinde 2500 3000 tl vermeye gerek yok e4g yeterli malzeme kaliteside cabası :)
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
E4G en performansı cihaz bunların arasında fakat kamera olarak GM 4G daha iyi deniyor.
Kamerası gündüz çekimlerinde çok sağlam foto lar çekiyorum gece çekimlerinde ve düşük ışıklı yerlede fotolar iyi çıkmıyor ki bu telefonların % 90 nında var onun haricinde fiyatına göre kaliteli kameraları .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme