Venezuela olmakla ne ilgisi var ? 500 €'luk banknot da var , Euro kullanan ülkeler Venezuela ya mı dönüştü? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
500 TL'lik yeni banknotlar yolda (3. sayfa)
-
-
500tl üstüne kendi resmini mi yoksa suriyeli birisinin resmini mi basacaklar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
söz konusu olan, kamuya bile isteye zarar vermek, kamunun malını, parasını kapızlamak. boş verilecek bir konu yok. suç araştırılır, kanıtlandığında cezası belli olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
500 lük ve 1000 lik lazım çok acil , nakit para taşınmaz halde şuan hiçbirşey satın almıyorki.. balya balya parayla mı dolaşalım ( para olduğu varsayılarak yazılmıştır ) :)
5 kuruş 10 kuruş 25 kuruş kaldırılsın, tüm fiyatlar yukarı doğru yuvarlansın, küsüratlı fiyat yazmak yasaklansın, kafamız netleşsin bi şöyle!
-
AKP ZİHNİYETİ Döneminde YAŞANMIŞTIR..
Kararsız Seçmen
Z Kuşağı gençler iyi görün bu Zihniyeti...
2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR..
Şurada seçime 1 yıl kalmış.
500 TL lik banknot basıp enflasyonun yıkıcı etkisini kabullenecek kadar akılsız sanmayın bu insanları.
Biraz mantıklı düşünün.
Bu haberleri yapan bir yerinden uydurmuş. Herkes de paylaşıyor.
-
Artık 5 ve 10 tl madeni para olmalı. 500 ve 1000 lik banknot çıkmalı. 50 kuruş ve 1 lira da küçültülmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 26 Nisan 2022; 18:45:41 > -
marketlerde 5-10 lira kullanılmıyor artık. en ufak şeyde bile 100 lira verip para üstü 50 lira geliyor biraz da bozukluk saçma sapan bir ekonomiye sahip olduk.
demem o ki 5 lira bozukluk yapmanın mantığı ne? 5 ve 10 lira yap ve 5,10,25,50 kuruşların hepsini kaldır gitsin. kagıt 5 ve 10 lirada dahil.
-
altı sıfırı yerine geri koymadan gitmeyecekler galiba.
500 liraya gerek yok. niye herkes bekliyorsa. 200 lira banknot bile az var piyasada.
-
Aslında yanlış yapıyorlar. Kayıt dışı ekonomiyi teşvik edip kara para ekonomisine arttırıp ilavetten enflasyonu arttıracaklar. Aslında tam tersini yapmaları lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 27 Nisan 2022; 0:29:29 > -
para basılınca piyasada daha fazla para olacak zenginleşeceğiz
yeni paralar geliyor piyasa rahatlayacak!
https://forum.donanimhaber.com/neden-500-1000-2000-liralik-banknotlar-basilmiyor--152373725
(Daha yeni sorgulamıştım bir başlıkta. Herhalde duyup, karar verdiler.)
-
para basmanın enflasyon yaratacağını şimdi en baştan mı anlatmaya başlayalım.
para lazım: 200 liralık basınca tepki çekecekleri için 500 lira yeni para basıyoruz masalını anlatacaklar.
-
Dövize endeksli zottirik hesaplarının dibi görünüyor desenize
-
Nasi 200 tl az var
Ben her ay maas aliyorm atmdedaja bir tane bile Eski 200 tlye denk gelmedim hepsi Gicir gicir yeni basilmis gibi sadece atm deil
Bakkaldan Nalburdan Manavdan Kucuk esnaftan bile para bütünletiom bazen bi cikario cebinden oda gicir gicir 200lukler
para bollaşınca enflasyon artar. şaka yapmadıysanız, çok büyük yanlıştasınız. fakirlik daha da artacaktır.
tabi , biz eskiden ,cebimizde milyon ,hatta milyar tl ile
geziyorduk, zengin görünüyorduk ,da o milyarlar pek bir şey almıyordu ,
1998 yılında 1850 000 000 tl verdim , araba almıştım ,
umumi tuvalet 1 000 000 tl vererek kullanıyorduk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X