Şimdi Ara

500 ytl e kadar telefon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 500 ytl ye kadar bir telefon bakıyorum vatan bilgisayarda da patlıcana ozel kampanya varken alım diyorum =)
    özellikle kapaklı telefonlara bakıyorum motorola v9 kafam baya yattı gibi ama daha iyi bir alternatif olursa onuda dusunebilirm. ince olması ozellikle çok onemli telefonumu degistirme sebebim bu diyebilirim, onceki telefonum sony ericsson k750i idi=)
    siz ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead_smile -- 5 Ekim 2008; 1:40:44 >

• V9 doğru tercih olur.
  • v8 yada v9
  • radyonun olmadığını hatırlatırım ona göre bak derim :)
  • samsung i550 al derım kapaklı degıl ama ne ararsan var cıhazda hatta hepsıburadada 450 lıra
  • V9 ya da E8
  • illaki kapaklı istiyorsan v9 ve samsung g400 iyi tercihlerdir......yanlız ince olsalar bile bu iki cihazın boyu k750 den uzundur.ve g400 henüz 500 ytl ye düşmedi...

500 ytl e kadar telefon?

500 ytl e kadar telefon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 20 Ekim 2008; 19:31:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • v9 iyi seçim olur bence de kaçırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: arti6630

samsung i550 al derım kapaklı degıl ama ne ararsan var cıhazda hatta hepsıburadada 450 lıra

arkadasim emin ol cope atsan uzulmezsin...i450 de ayni konumda tek bir tema ile makina cokuyor ve bir daha acilmiyor...oyle basit ve insanlari kandirilmis bir isletim sistemi yuklenilmiski..sanki nokiler le ayni sanarsin ama malaesef sadece ismde ayni islevlikde tam bir kandirmaca..ALLAH DAN 4 gun icinde geri almalarini kabul ettirdim....ses ise dehset kotulukde...lutfen ricam kullanarak ve test ederek tavsiyelerde bulunalim...

kardes verme o kadar telefona para 350 den yukari cikma...al bir tane oyalan..sonra nasilsa 2-3 ay icinde 500 luk olacak 350 ytl...zaten cin cakmalari veya yeni modeleride piyasayi asagi cekmede..mecburen buyuk firmalarda maliyet dususune gidecekler yada noki gibi sony gibi samsung gibi bastan cok pahali sattiklari telefonlari mecburen fiyat kirip indirecekler...kolay gelsin herkese sevip eglenegi telefonlari tercih etmesi temennisiyle.....(uzadi biraz farkindayim...)

• vatan bilgisayara gelmesini bekliyorum hala %8 indirim ile satılıyor, euroda yukseldi iyice=)
    v9 da karar kıldım gibi kapaklı olarak alınabilecek en iyi telefonlardan herhalde..
    g400 500den baya yuksek
  • valla şu v9un her fotoğrafını gördüğümde içim gidiyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.