Şimdi Ara

5000-5500 tl laptop önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne kadar beklicem reis 3 4 ay içinde almam lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SilentOfDeath S kullanıcısına yanıt
    Aynen arada kalmak kötü birşey , ama şöyle düşün şu an alsan normalden ort. 1000 lira fazladan alacaksın. Yerinde olsam kendine göre ekran kartları belirle (sanırsam oyun için alacaktın o yüzden ) ve sürekli olarak hp , n11 , trendyol , amazon tr , gittigidiyor , monster hatta ikinci el temiz bulabileceğin yerlere ( letgo olabilir , gittigiyor da satıyordu diye hatırlıyorum ) bak.
    3-4 ay kısa bir zaman değil , ryzen 4000 serileri çıktı , 10.nesil intel çıktı , bunlar piyasada artınca diğerlerinin düşmesi gerekiyor.
    Biraz araştırdığımda genelde monster daha düşük fiyata satıyor gibi piyasaya göre, ben işlemcisinden dolayı baktım bu fiyata o işlemciyi bulmak zor.Sonunda ne alırsan al işin elektronik şans kısmı var. Bu sıkıntılı dönemde ne yazık ki istediğimiz gibi birşey bulamıyoruz.
    Şöyle anlatayım ilk başta thinkpad e595 vardı aklımda tam alacakken kronik coil whine sorunu olduğunu okudum mecburen vazgeçtim.
    Sonra probook alacaktım , ama incelemelerde performansı istediğim gibi değildi.Bunları düşününce mecburen yüksek işlemcilere baktım.

• servanvetes S kullanıcısına yanıt
    ikinci el bakıyorum da ben orada da durum içler acısı
  • Fiyatlar her tarafta tavan yapıyor , ama ikinci el temiz denk gelirse baya avantajlı oluyor. Hem sanal mağazalardan bakmak lazım hem de ikinci el satan bilgisayarcılardan bakmak lazım. Bilgisayarcılarda tanıdık olan varsa en azından temiz birşey bulunabilir gibi.
    Piyasada laptop az geldi bana genel olarak az laptop satılıyor gibi

• Doğru cihaz az olanlarda ateş pahası valla bu gidisle 8k bütçemize bı 8 k daha eklemekyapmask zorunda kalicaz o da çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İster istemez üretim düştü koronadan dolayı , ekstradan uzaktan eğitim olayı olunca düşük ve orta seviyedekiler hızla tükendi.Kullandığım laptobu satıp yenisini alayım dedim.Letgo üzerinden satışa çıkardım alıcıların çoğu uzaktan eğitim için alan öğrencilerdi.
    Hem üretim hem de uzaktan eğitim satışlarda para olarak bize negatif yansıdı.
  • üstadlar matebook d15 mi yoksa thinkpad e495t mi tavsiye edersiniz
    Hayır hocam Monster ben kullanmıyorum. Üniversite öğrencisi tasarım okuyan yeğenime almıştık. En güzel özelliği ise istediğin her oyunu oynama garantisi veriyor sana. Deneyip alıyorsun :)
  • redaslan R kullanıcısına yanıt
    Bence ikisi de güzel bilgisayar , ikisini de almaya niyetlenmiştim sonra daha fazla işlemci gücüne gereksinimim olduğunu düşündüğümden vazgeçtim.
    Matebook d15 incelemelerde güzel olduğunu söylüyorlar , performans olarak kendi sınıfı içerisinde iyi.
    Bu bilgisayarı en iyi inceleyebileceğin yer notebookcheck
    Burda her türlü incelemede bulunmuşlar burada dikkat etmen gereken bu bilgisayar için negatif olan arttıralamayan ram olduğunu söyleyebilirim. Buradaki incelemede de non-expandable RAM olarak yazmışlar.Eğer 8 gb ram işini görecekse güzel bir bilgisayar.
    Notebookcheck
    Huawei MateBook D 15 Laptop Review: Still a good notebook with AMD
    https://www.notebookcheck.net/Huawei-MateBook-D-15-Laptop-Review-Still-a-good-notebook-with-AMD.456383.0.html

E495 veya özellikle e595 thinkpadler için coil whine sorunu olduğunu söylüyorlar. Hatta google üzerinde e495 coil whine diye aratabilirsin. Biraz şans işi var. Bu sadece ses ile ilgili bir sorun bunu göz önüne alman gerekiyor.Ama forumda bu sorunu e595 için ekstra ram ve ssd takıp çözenler var. https://forum.donanimhaber.com/thinkpad-coil-whine-cozumu--141943411

Benim incelemelerim bunlar , göz önüne alabilirsin bunlar ama ikiside negatif yanlarının dışında güzel . E495'in artısı yükseltilebilir özellikleri , sağlam olması , klavyesinin çok güzel olması
    Matebook d15'in artısı performans olarak iyi olması , güzel görünüşü var

• NeverWalkAlonee N kullanıcısına yanıt
    Hangi modeldi hocam hatırlıyor musunuz ?
    Bir de şu an memnun mu bilgisayarından ?

• Arkadaşım öneri yapabilirdim ama limitli olunca iyi bilgisayarı bulmak çok zor.Çünkü şu an fiyatlar çok uçmuş durumda.Yıl başında olsaydı en az 5 yada 6 model tavsiye edebilirdim.Senin limitinde U serisi işlemciler var ama onlarda render vs için pek uygun değil malesef.Diğer arkadaşlarda bahsetmiş fiyatların uçuk olduğundan ve bende şimdi almanı tavisiye etmem yüksek fiyatlardan dolayı ama acelem var dersen limitini 8000 lere çıkarman gerekir.
  • bamorex kullanıcısına yanıt
    Hocam monster Abra A5 v15.4 aldım.
    İşlemci 9750h , ekran kartı 1050 , bilgisayar sıkıntılı değilse ek ram ve ssd ile işimi görür gibi ama dediğim gibi inş bilgisayar sorunlu birşey değildir
    Pm atamıyorum tanımlı emai i değiştirmiştim, sorun oluştu. Gittigidiyor da bir satıcıdan aldım ama bir çok çin ve rus sitesinde paylaşılmış keyleri satıyorlar. Hiç kullanmadım iade etmek için de uğraşmadım.Daha önce kullandığım laptobun lisanslı win 10 u ( 8.1 den yükseltmiştim) mucizevi bi şekilde etkinleşti :) yeni cihazı microsoft hesabıma eklemiştim oradan aktive oldu sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: servanvetes

Hocam monster Abra A5 v15.4 aldım.
    İşlemci 9750h , ekran kartı 1050 , bilgisayar sıkıntılı değilse ek ram ve ssd ile işimi görür gibi ama dediğim gibi inş bilgisayar sorunlu birşey değildir
    Şimdi yada ileride ekletebilirsin.

Hayırlı olsun.
  • Bahsettiğiniz Monster modeli stoklara gelir mi acaba tekrardan?
  • Hocam benim de elimde orjinal windows 8 anahtarı var , ben de senin gibi yapayım diyorum. Windows 8'i yüklemeden keyi windows 10 için kullanamıyor muyuz ?
  • bamorex kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , elime geçeli 2 gün oldu şu an sol taraftaki fandan cızırtı sesi geliyor, sorun yaratmazsa güzel olacak gibi
  • chesmee kullanıcısına yanıt
    Kesin olarak bunu monster müşteri hizmetleri söyler istersen bi sor. En azından ona göre beklersin veya başka bir tane alabilirsin.
    Ben de almadan önce stoklarda yoktu , müşteri hizmetlerinden sorduğumda stoklara gireceğini söyleyince bekledim.
    Tam bilmiyorum, win 8 kurulu cihazınıza win 10 a yüksetebilirsiniz uyarısı gelmiş miydi. Yeni cihaza win 10 kurarken key girmiyorsunuz zaten. Öncesinde yani winn8 kurulu eski cihazınızı microsoft hesabınıza eklemişseniz yeni cihazı da ekleyince otomatik etkinleşiyor yeniye kurduğunuz win 10, hiçbir aşamada key girilmiyor yeni cihaza .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 23 Nisan 2020; 18:3:58 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.