Şimdi Ara

5000 LİRALIK BÜTÇEM VAR NOTEBOOK TAVSİYESİ LÜTFEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5000 liralık bir BÜTÇEM var Notebook almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Ben lenovo ideapad 700 e baktım. Forumlarda pil olayı sıkıntılı diyorlar. Asus n552vw fy147t baktım whea hatası diyorlar. Ben anlamadım. Adam gibi bilgisayar yok mu? Bu arada kredi kartı ile falan değil birikmişim var peşin alacağım lütfen siz bilgili arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende 3500-4000 civarı bakıyorum media markta asus gl552vw dm132t 4300 lira özellikleri n552vw fy147t den daha iyi gözüküyor ancak bu dm132t ile ilgili inceleme felan bulamadım. Ayrıca aynı bilgisayar vatanda niyeyse 6000 civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

Hocam bende 3500-4000 civarı bakıyorum media markta asus gl552vw dm132t 4300 lira özellikleri n552vw fy147t den daha iyi gözüküyor ancak bu dm132t ile ilgili inceleme felan bulamadım. Ayrıca aynı bilgisayar vatanda niyeyse 6000 civarı

Daha dün vatanda 4299 du o asus.Nedense fiyatı artti.Bende takip ediyodum o laptopu ama almaktan vazgeçtim.Sarjı dayanıklı değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimist_user -- 7 Mart 2017; 11:55:33 >
  • 2 haftadır vatan bilgisayarı takip ediyorum.Gece internete özel fiyatları oluyor.önce 5000 lik laptopu 6000 yapiyorlar sonra indirimi uygulayip 4500 e satiyorlar.Sabah fiyatlar normale dönunce 6000 olarak gorunebiliyor.Gün içinde piyasa fiyatini tekrar giriyorlar.

Gece indirimi güzel oluyo uygun ama bence teşhir ürünleri satıyor vatan bilgisayar.1 gecede 1000 liralık indirim yapıyo.çok şüpheli bir durum

• bjkahmet kullanıcısına yanıt
    Ne dersin sence alınır mı gerçekten? Bugün baktım bende adam aradı gel al diye vatandan 17 inçlik modelini bilemedim türkçe incelemesi de mevcut değil. Biraz da tırsıyorum o kadar para heba olmasın uğraştırmasın diye..

• pesimist_user P kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum anlamadım bende. Dediğin bilgisayar hakkında bende araştırma yaptım pil konusunda evet çok sıkıntılı bir durum. Öğrencileri düşünecek kimse yok.. 😀

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam bende 3500-4000 civarı bakıyorum media markta asus gl552vw dm132t 4300 lira özellikleri n552vw fy147t den daha iyi gözüküyor ancak bu dm132t ile ilgili inceleme felan bulamadım. Ayrıca aynı bilgisayar vatanda niyeyse 6000 civarı

Bilemedim nasıl yapacağım aklım çok karıştı kaç gündür bakıyorum. Yedim kafayı 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimist_user

quote:

Daha dün vatanda 4299 du o asus.Nedense fiyatı artti.Bende takip ediyodum o laptopu ama almaktan vazgeçtim.Sarjı dayanıklı değilmiş.

şarjı kötüyse bende tercih etmeye bilirim oyun oynamaktan ziyade üniversite için lazım olacak ancak 4300 liraya özellikleri gayet iyi.
  • Bende karar veremiyorum.

Vatandan alacaksan eğer internetten al.Magazadan alirsan iade kabul etmiyorlar.internetten alirsan ve sorun cikarsa 14 gun icinde iade edersin.Ben lenovo 510 i7 12gb aldim 3000 e normalde 3600 du ama begenmedim.Fandan cok ses geliyodu ve yavasti bilgisayar.iade ettim paramî geri aldim

Şimdi 5500 limitim var ama istediğim gibi bir şey bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimist_user -- 7 Mart 2017; 12:32:34 >
  • quote:

2 haftadır vatan bilgisayarı takip ediyorum.Gece internete özel fiyatları oluyor.önce 5000 lik laptopu 6000 yapiyorlar sonra indirimi uygulayip 4500 e satiyorlar.Sabah fiyatlar normale dönunce 6000 olarak gorunebiliyor.Gün içinde piyasa fiyatini tekrar giriyorlar.

Gece indirimi güzel oluyo uygun ama bence teşhir ürünleri satıyor vatan bilgisayar.1 gecede 1000 liralık indirim yapıyo.çok şüpheli bir durum

hocam vatan bilgisayarda garip şeyler var gerçekten dün hp bilgisayar vardı 4000 liraya onu 4700e çıkardılar sabah baktım yine 4000 liraya indirmişler
  • quote:

Bende karar veremiyorum.

Vatandan alacaksan eğer internetten al.Magazadan alirsan iade kabul etmiyorlar.internetten alirsan ve sorun cikarsa 14 gun icinde iade edersin.Ben lenovo 510 i7 12gb aldim 3000 e normalde 3600 du ama begenmedim.Fandan cok ses geliyodu ve yavasti bilgisayar.iade ettim paramî geri aldim

Şimdi 5500 limitim var ama istediğim gibi bir şey bulamıyorum.

Peşin alacağım için mağazadan almayı düşünüyorum. Teknosa dan yeminliyim bir şey almam. Mecbur vatan ya da media mark. Ama başka tavsiyeler olursa çok iyi olur 😊 ilgilendiğin için teşekkür ederim

• Bu bilgisayar vatanda Yok iyi baktınız mı. Ben bulamadım çünkü.

i7 7700hq gtx1050 1tb + 256 ssd 16 ram

Bu özelliklerde monster bile 5400 küsür oluyor. Asus bu paraya bedava bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkahmet

Bu bilgisayar vatanda Yok iyi baktınız mı. Ben bulamadım çünkü.

Vatanda 17 inç i var 6000 lira internette şimdi 6 300 olmuş. Farkı 128 SSD

• Bir de o bilgisayarın türkiyede incelemesi yok alan birinin yorumlarını da merak ediyorum. Çat pat ingilizce ile baktım cihaz tek farkı. Soğutması nasıl bilmiyorum. Ama cihaz favorilerimden biri

• quote:

Orijinalden alıntı: aristo1530

quote:

Orijinalden alıntı: bjkahmet

Bu bilgisayar vatanda Yok iyi baktınız mı. Ben bulamadım çünkü.

Vatanda 17 inç i var 6000 lira internette şimdi 6 300 olmuş. Farkı 128 SSD

Haklısınız 17" olunca gözümden kaçmış. Aksine 15,6" benim daha çok işimi görür. O yüzden çok cazip geliyor.

• msi ge72 6qc satıyorum vatan çıkışlı 13 ay garanti var. esas degeri 5500 tl cihazın şuan. Ben 4400 e veriyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • egecano kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum sıfır bakıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.