Şimdi Ara

5000 TL sistem tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5000 liralik bir butcem var sizden bu butceye uygun bir sistem tavsiyesi istiyorum. Aklimda bir kac sistem var fakat oneriler uzerinden de yola cikmak istiyorum. Simdiden tesekkurler.

5000 TL'ye HDD,Optik Surucu,PowerSupply,Kasa, dahil degildir. Onlar bence mevcut.
    Anakart,Ram,Islemci,Ekran Karti,Ssd,Sivi sogutma tavsiyesi istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim şimdi teklif vericem sana ama kasan ne hangi sıvı soğutma vermem gerekiyor sana nerden bilicem ?
    yada vereceğim ekran kartının kasana sığma durumunu göz önüne almadan sana kendi tavsiyemi vereyim ekten incele duruma göre sıvı soğutma değiştirilebilir
    eğerki bostancı vatan mağazasına gelirsen kendimde yardımcı olabilirim sana iyi forumlar :)

Bu mesaja eklenen görseller:

5000 TL sistem tavsiyesi.

• Hocam atasehir'de oturuyorum zaten, en yakin zamanda gelmeyi dusunuyorum oraya. Kasam Acer Predator G5900 Gaming kasasi.

• Power supply kaç watt?

•  5000 TL sistem tavsiyesi.
  • FurkanGNS kullanıcısına yanıt
    Psu da almak lazım hazır kasadan adam gibi psu çıkmaz... Corsair vs 550 de ekleyin sisteme.

I5 6600o z170 pc mate 's çok abartmadan bir anakart ve gtx 980 tarzı bir sistem yeterli olur. İşlemciyi i7 yap nin hiç lüzumu yok bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanGNS kullanıcısına yanıt
    bekliyorum hocam :) adım samet bul beni :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    3400 TL Sistem Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O parayla bir otomobil alın daha iyi, 5000 lira ile 3000 liralık bir sistem de size gark ettirebilirler, dikkat edin. Tabii grafiker değilseniz şayet bu yorumu dikkate almayın, grafikerseniz zaten ne alacağınızı, neyin ne kadar olduğunu biliyorsunuzdur.
  • Güç kaynağı var demişsin atıyorum sisteme 390X eklesek sendeki 500w güç kaynağıysa kurtarmayacaktır. Ayrıca yeni sisteme eski güç kaynağı risk taşır elindeki parçalardan olma ihtimali sözkonusu yani güç kaynağı çok kaliteli 750w 80+ değilse bu bütçe ile yenisini alman gerekir. O yüzden öneri öncesi uyarayım dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.