Şimdi Ara

5000 Tl'ye Bu Sistem Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5000 tl bütçem var biraz araştırma yaparak böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Uyumsuz ve fazla gelecek özellikleri söylerseniz sevirim. Tşk.

HDD yerine sadece SSD kullancağım kapasite olarak bana 500 gb yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carslantas01 -- 17 Ocak 2018; 20:9:37 >

• Kesinlikle alınmaz. Şaka gibi bir sistem olmuş. 5 bin tlye 2 bin tllik performans nasıl alırım gibi birşey olmuş. Bekleyin editleyip düzgün sistem önerecegim size.

edit:https://www.itopya.com/dadg-m1060gx-6g16-r5-1600-msi-gtx1060-gaming-x-6gb-8gb-ddr4-1tb-disk-gaming-bilgisayar/
    bunu alın üstüne 600 tl aoc 75 hz monitör alın. üstüne kalan paraya da ekipmanlarınızı alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pweck5 -- 17 Ocak 2018; 20:12:34 >
  • Hocam 1200+1050 Ti için 5bin lira harcanmaz. 2bin liraya aynı sistem var. Daha mantıklı bir sistem toplanılır,5000 lira harcanacaksa işlemci en az 1600 olmalı.
  • SİSTEM ÇOK İYİ AMA DAHA UCUZA ALMAK İÇİN ARAŞTIRMA YAPMANIZI TAVSİYE EDERİM FARKLI YERLERDEN TEK TEK ÜRÜNLERİ ALABİLİRSİNİZ.
    İKİNCİ EL ALABİLECEĞİNİZ ÜRÜNLER VAR MESELA EKRAN KARTI İLERİDE SİSTEM GÜNCELLEMESİ YAPARKEN İLK EKRAN KARTI DEĞİŞTİRECEKSİNİZ SONRASINDA İŞLEMCİ DEĞİŞTİRME VE RAM EKLEME YAPILACAK ONA GÖRE DÜŞÜNÜN AYNI SİSTEMİ TOPLADIM KASA OLARAK ARAŞTIRMALARA GÖRE BÖYLE GİDİYOR BU BENİM DAYATMAM DEĞİL YANLIŞ ANLAMAYIN FORUM DA Kİ ÜSTADLAR BANA BÖYLE YOL ÇİZDİ

ANAKART SEÇİMİNİZ B SERİSİNDEN OLURSA DAHA İYİ OLUR İLERİYE YÖNELİK
    ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ BU BÜTÇE ÇOK FAZLA BU SİSTEM İÇİN AMA SİSTEM GÜZEL UYUMLU YANİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aettea -- 17 Ocak 2018; 20:39:15 >
  • Pweck5 kullanıcısına yanıt
    ÖNERDİĞİNİZ SİSTEMDE 500 GB SSD YOK HOCAM 809 LİRA ARKADAŞ ONA AYIRMIŞ VE NOT OLARAK AŞAĞIYA DÜŞMÜŞ DEDİĞİNİZDE HAKLISINIZ AMA SİSTEME FARKLI KISIMLARDA YATIRIM VAR DİKKATİNİZİ ÇEKERİM ANAKART YANLIŞ A SERİSİ YERİNE B SERİSİ KULLANMALI İŞLEMCİ VE ANAKART KISARAK BÖYLE BİR YATIRIM YAPMAK NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aettea

ÖNERDİĞİNİZ SİSTEMDE 500 GB SSD YOK HOCAM 809 LİRA ARKADAŞ ONA AYIRMIŞ VE NOT OLARAK AŞAĞIYA DÜŞMÜŞ DEDİĞİNİZDE HAKLISINIZ AMA SİSTEME FARKLI KISIMLARDA YATIRIM VAR DİKKATİNİZİ ÇEKERİM ANAKART YANLIŞ A SERİSİ YERİNE B SERİSİ KULLANMALI İŞLEMCİ VE ANAKART KISARAK BÖYLE BİR YATIRIM YAPMAK NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM.

işlemci ve ekran kartından kısılmaz bence ssd için.
  • ssd'yi 250ye düşürüp işlemci ve ekran kartınızı yükseltmenizi tavsiye ediyorum
    Hocam bu sistemi düşüneceğim fiyat olarak çok iyi SSD'den vazgeçmek zor olacak ama ne yapalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: carslantas01

Hocam bu sistemi düşüneceğim fiyat olarak çok iyi SSD'den vazgeçmek zor olacak ama ne yapalım :)

SSD den vazgeçiceksiniz ama çoğu üst seviye oyunu ultrada 60 fps oynayacaksınız hocam bir de öyle bakın.
    Hocam ekran kartının 3gb ile 6gb arasında 600 tl gibi bir fark var değer mi sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carslantas01

Hocam ekran kartının 3gb ile 6gb arasında 600 tl gibi bir fark var değer mi sence?

Değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    adam monitörünü klavyesini kulaklıgını eklemiş 5bin liraya iyi sistem hdd kullanmıcam diyor inadına düşür adama diyonuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.