< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss121 -- 2 Ağustos 2024; 7:31:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
5000₺ ye akıllı saat

-
-
huawei watch fit 3 veya amazfit active modellerini önerebilirim. samsung galaxy watch 6 da uygun olabilir yuvarlak tarz istersen.
-
Tavsiyeleriniz için teşekkürler
Samsung watch 6 nın batarya süresi çok kısa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
birkaç özellik belirtebilirsen yardımcı olmaya çalışırım
pil olayına takılırsan amazfit ve huawei çok iyi
yuvarlak saat belirtmişsin de 5 bin tl ye biraz eski modeller var pil süreleride kullanım durumuna bağlı
konuşma özelliği istersen amazfit balance huawei gt 4 var pil süreleri 14 gün gidiyor diye biliyorum
ama tabi 5 bin tl değiller
-
Konuşma, hızlı yanıtlama gibi özellikler olması lazım
Pil süresi uzunluğu ve yuvarlak olması zaruri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss121 -- 3 Ağustos 2024; 5:41:46 >
Huawei Watch GT4...
Rica ederim.
-
Fiyat 5000 in az da olsa üstünde 😅
Tercihimi Xiaomi watch s3 den yana kullandım, herkese teşekkürler
Değer. Aslında az kullanılmış ikinci el bile düşünülebilir.
Güle güle kullanın, bende 1 aydır kullanıyorum Xiaomi watch s3.. Hepsiburada üzerinden 3750₺ gümüş rengi almıştım, gerçekt, en her yönüyle çok ideal bir saat!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diogenus -- 4 Ağustos 2024; 22:20:32 >
merhabalar, hala aktif olarak kullanıyorsanız eğer saat hakkında bilgi verebilir misiniz. bu hafta almayı düşünüyorum da.
gt3 pro saatim bozulduğu için yeni saat arayışındayım. teknik özellikler bakımından benim ihtiyacımı karşılayacak gibi duruyor kağıt üzerinde ama kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var.
-
merhaba hocam 8 aylık deneyiminizi anlatır mısınız. iyi kötü yönlerini.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X