Şimdi Ara

50000 liraya kadar c sinifi hb dizel arac tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. 2012 ve ustu c sinifi hb dizel kilometrrsi cok yuksek mayan arac onerisi bekliyorum. Olmazsa olmazlar otomatik klima,yagmur ve far sensoru,on kol dayama, hiz sabitleyici. Baktigim araclar c4, yeni kasa leon, focus, yeni kada ceed, megane, yeni kasa auris. Su anda golf kullaniyorum ama golf highline disindakilerin donanimi dusuk ve highline pahali. Tuplu aracda cok dusunmuyorum. Ne onerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhen41 -- 29 Mart 2015; 19:22:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.5 dCi Megane Dan baskasina bakma hocam en fulunu alirsin o paraya

• Megane digerlerinin yaninda sanki daha kalitesiz gibi geliyor

• Leon

• 2011-12 model focus 3 1.6 tdci olabilir
  • Focus bana da mantikli geldi ama kendi buyuk bagaki kucukmus. Su anda c4 bakiyorum. Eger 5000 lira fazla verirsem leon bakarim

• 2011 - 2012 model Opel Astra J 1.3 CDTI. Enjoy Plus veya Sport donanım olabilir. Ancak aracı mutlaka test edip öyle almak lazım. 1.3 CDTI motor 95 HP ve 195 nm, herkesi tatmin etmeyebilir. 50000 TL'ye 60000 - 70000 km altında ve hasarsız araç bulabilirsin.

Donanım olarak saydıklarının hepsi ve daha fazlası mevcut. Eğer bir de CD 500 veya 600 fabrikasyon navigasyonlu ve Stil paketli (bluetooth + sunroof) donanım olarak tabiri caize ağzına kadar dolu bir araç bulmuş olursun, sadece Xenon far eksik olur. O da Cosmı donanımda standart ancak az km'de temiz Cosmo Astra için 50000'in üstüne çıkmak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astra hem tipi hem de ozellikleri olarak cok iyi ama kafama takilan sadece 1.3 motor o kasaya az gelmez mi?

• Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-yirmilioglundan-2012-chevrolet-cruze-dizel-otomatik-hatasiz-205631642/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-yirmilioglundan-2012-chevrolet-cruze-dizel-otomatik-hatasiz-205631642/detay

cruze bulaşmayın bence çok fazla sıkıntısı olan bir araç.
  • Malesef otomatik vites araba almak istemiyorum

• Alternatifleti uce indirdim. 2013 leon, 2012 c4 conf plus ve focus titanium x paket. Sizce hangisini alayim

• Focus sahibimidiniz? Yakiti nssil ve ici ve bagaji dar mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.