Şimdi Ara

50000 tl araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Model eski olmamali arac kalitesine göre minimum 2011

Kilometresi 100 bin altinda

Hatchback

Dizel

Hızlı araç kullanmıyorum maks 120 km ile giderim

Manuel veya otomatik çok fark etmez

Eşimde kullanacağı için güvenlikli bir araç olsun istiyorum ( yokuş kalkış desteği vs..)

3 kişilik bir aileyiz ufak bir bebeğimiz var. Bazen anne babalarımızla da seyahat edebileceğimiz

Genelde şehir içinde kullanacağız, Uzun yol olarak ise senede 1 veya 2 defa En uzak gideceğimiz mesafe 600 km

büyük kazalı bir araç olmadığı sürece motoru yürüyeni süspansıyonları alt takımları zarar görmediği sürece boya takıntım yok tampon-kapı vs boyanmış çok önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Astra H veya Bravo olabilir.

İkisi de güzel araçlar.

• Sporty donanım Kia Rio 1.4 dizel. Çok iyi kaçar ve oldukça donanımlı. Mercekli far dahi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat Punto, Chevrolet Aveo.

• Fiesta, Megane 3 privelage, i20 yada i30, Clio

• Geçen ay 2009 model Toyota Auris aldım. Dizel ve manuel vites. 115.000 Km'de ve 2 parça(sol arka kapı ve sol arka çamurluk) boyalı idi. Hasar kaydı da yoktu. 50.850 TL'ye aldım. Ondan öncesinde 2015 model Peugeot 301 1.6 Hdi Allure paket aracım vardı ama nefret ettim ve henüz 85.000 km'de iken sattım.Takdir sizin...(Auris'i öneririm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyupgucluer

Fiesta, Megane 3 privelage, i20 yada i30, Clio
    Megane 3 güzel araç ama Privilege paketini,temiz-düzgün ve hem de dizel olanını manuel vites bile olsa 60.000 den aşağıya bulması çok zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    11 ay önce açıldı
    500 bin tl araç tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba 2011 175 bin de Auris bu fiyatta nasıldır 2 bin tl civarı hasar kaydı var

sahibinden.com
    Renault / Megane / 1.5 dCi / Privilege / Memurdan temiz sahibinden.comda - 646696964
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-memurdan-temiz-646696964/detay

Bir cakallik yoksa fiyat uygun, hemde otomatik. Renault'larda mutlaka 2012 modelden asagi olmasin, euro 5'e gecis yapiyor ve motor farki cok var

sahibinden.com
    Renault / Megane / 1.5 dCi / Privilege / Memurdan temiz sahibinden.comda - 646696964
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-memurdan-temiz-646696964/detay

Bir cakallik yoksa fiyat uygun, hemde otomatik. Renault'larda mutlaka 2012 modelden asagi olmasin, euro 5'e gecis yapiyor ve motor farki cok var

Bende 2011 sunrooflu navigasyonlu vardi, euro 4 motor olmasi haricinde harika bir arac idi

• Aveo-Cruze

• skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende kia sporty dusunmustum peki yuksek km li araclar var piyasada alinir mi ne dersiniz 150 bin km uzeri kia sporty alinir mi dizel

• adam 50bin fiyat yazıyor şu yorumlardaki arabalara yazık ki ne yazık ülkenin haline yurtdışında şu arabaların yüzüne bakmıyorlar ama malesef broadwayin 15bine satıldığı bir ülkede yaşıyoruz çok yazık...
  • Ben clio 0.9 dan yana karar kildim. Temiz arac ariyorum

• 10 bine şayin al 40 bin lirayıda yakıt parası yapıp türkiye turu yap

• Egea

• Bu ülkeden araba felan alınmaz.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Peki abi Almanya'dan nasıl alalım? Yada yola katırlarla mı devam edelim?

• eyupgucluer kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde de aynı araçtan vardı 2011 model hem de az bulunan İyolit Mavi renginden (Ekstra olarak fabrikasyon TomTom Navigasyon da vardı) . Geçen haftalarda Ankaradaki selde araç tavana kadar su aldı ve perte çıktı. Ekspertiz yaklaşık 77.000 kmdeki aracımıza min 70.000 TL değeri olacak şekilde talepte bulundu (Araçta 3 parça halinde toplamda 3.000 TL hasar kaydı ve 2 parça boya vardı) Bu araçlardaki EDC şanzımana dikkat etmek lazım zira bir hayli külfetli bir parça ve yapıldığında size garanti bile veremiyorlar. Onun haricinde araç çok seri ve yakıt konusunda hiç üzmedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.