Şimdi Ara

500px ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 500px ile ilgili fazla bilgisi olanlar bu sitede ne yapılır falan bilgi verirse herkes için yararlı olabilir. Ben başlayayım, meesla arada bir Photo Quest adı altında yarışma tarzı etkinlikler oluyor, kazanana ödül veriliyor. Sizde konuya uygun fotoğraflar yükleyerek şansınızı deneyebilirsiniz.

Onun dışında bana Get ready for Assignments diye bir bildirim geldi, kendinizi tanıtıyosunuz falan ama ne işe yaradığını anlamadım. Bilenlerin anlatmasını bekliyorum.

• Bol bol birbirimizi alkışlıyoruz. Yabancılara da zaman zaman "Bak ben senin fotolarını begenmişem sen de borçlusun gel beenkileri begen ha" diyoruz ve böylece fotolarımız güzel puan yapıyor, popüler oluyor falan böyle. Bu anlamda güzel bir sitedir 500pikz.

Benzer birkaç site var. Çoğunda böyle birbirine puan verme imkanı önlenmiş gibi. Belki bir yandan da 500px'in popüler olması içerdiği nü fotoğraflar olabilir diye de düşünmüyor değilim :) Hatta bunca zamandır neden birkaç meraklı BTK'ya falan şikayet etmeyip de erişimi engelletmemiştir şaşarım ! Sonuçta toplumumuzun aile yapısı, kültürü ve yaşam şekline çok çok ters şeyler onlar ! Ayıp ve de günah - 500px kapatılsın, orası bir günah mekanı

Bizim 500'cüler burada -https://forum.donanimhaber.com/m_56699175/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 4 Kasım 2016; 15:8:44 >

• Fotoğrafınıza başlık, içerik, şehir bilgisi, yayınlanmasını istediğiniz kategoriyi seçebiliyor ve tag dediğimiz etiketleri yükleme esnasında yazabiliyorsunuz. Fotoğrafınızı yayınladığınızda "Tazeler" kısmında görülür. Eğer 15 beğeni gelirse "Yükselenler" kategorisinde yayınlanır. Sonrasında 24 saat içinde aldığı puana göre yayınlanan kategoride "Popüler" fotoğraflar sıralamasına giriyor, salt 700 beğeni 99.6 puana, 1000 beğeni 99,7 puana, 1400 beğeni 99,8 puana, 2000 beğeni 99,9 puana yükseltiyormuş tabi 24 saat içinde

Yeni kullanıcı olduğunuz için haliyle birçok fotoğrafçıya kendinizi tanıtmanız gerekiyor bunun yolu maalesef ilgi duyduğunuz fotoğrafçılık kategorisindeki fotoğraf sahiplerinin görsellerini beğenmekten geçiyor. Eğer sizi merak etmişse gelip galerinizde ki fotoğraflara bakabilir ya da gerçekten iyi fotoğraflar yayınlıyor olmanız gerekiyor uğraşmadan dikkat çekebilmeniz için. Tabii kendi halinizde de takılabilirsiniz. Müdavimcilik neredeyse her fotoğraf yayınlama sitesinde vardır bunu dert etmeyin zaten birçok insan bunu bir tür "popülerite oyunu" olarak görüyor. İşte bu noktada asıl konu gündeme geliyor, neden fotoğraf çekiyorsunuz. Eğer egonuzu tatmin etmek istiyorsanız popülerite oyununa katılıp her yayınlanan fotoğrafı beğenip, yorum yazarak dikkatleri zamanla üzerinize çekebilirsiniz ve sonrasında kompozisyon olarak "boş" bir fotoğraf dahi yayınlasanız gelen beğeni/yorumlar neticesinde kendinizi Ansel Adams veya Steve M. sanabilirsiniz

Evet belirli aralıklarla "Quest" adı altında fotoğraf yarışmaları oluyor ki iyi de ödüller veriliyor bu yarışmalar sonucunda, katılma şartlarını sağlayan tüm kullanıcılar yarışmalara katılabilir, bu şekilde de kendi reklamınızı yapabilirsiniz vs

Get ready for Assignments olayını tam olarak bilmiyorum, nasıl çalışır veya sistem aktif mi şu an bilemiyorum, araştırdığımda da açıklayıcı bilgi veren bir site bulamadım, derme çatma bilgimle 500px tarafından verilen bir konu üzerine fotoğraf çekip paylaşılması olayı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 4 Kasım 2016; 19:58:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.