Şimdi Ara

508 modifiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 508imize hem babamın hem benim kullanabileceğimiz derecede ufak birkaç modifiye yapmak istiyoruz.
    aracın şu anki hali bu, 16inç kötü bir jant var üzerinde ve araca göre küçük gözüküyor.

508 modifiye

yapmak istediğimiz şey ise bu.kendim photoshoptan uyguladım istediğimiz modifiyeleri.

508 modifiye

Sizden ricam, burada yer alan;

Far karartma,
    Araç alçaltma,
    Cam filmi,
    18 jantlar

Bize ne kadara patlar?

• 2800tl gibi hallolur..

Chiptuning i de ciddi tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

2800tl gibi hallolur..

Chiptuning i de ciddi tavsiye ederim..

tesekkürler, chip tuningi şimdilik düşünmüyoruz :)

konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlarımdan biraz ayrıntılı olarak, neyin ne kadar olacağı gibi bilgileri paylaşırlarsa çok mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı:

Far karartma,
    Araç alçaltma,
    Cam filmi,
    18 jantlar

Öncelikle far karartmayı tavsiye etmem, hem gece görüşü etkiliyor hem de yavaş yavaş onunda modası geçiyor, illa yapıcam diyorsanız çıkma far veya yan sanayisini alıp yapın.Farı açınca su alma problemi olabiliyor, ayrıca sıkıldığınızda söküp çıkarılabilecek bir olay değil far karartma.

Alçatma işini ailenizle kullanacağınız bir araç için 3.5luk yaydan öteye götürmeyin.Coilover vs olayı süspansiyonu sertleştiriyor ayrıca 3bin tl gibi bir rakam gerekiyor 508 için ki motoru güçlü olmayıp günlük ailece kullanılan bir araca yaptırmak gereksiz olur.3.5luk yay+takma ücreti 400-600tl ye malolacaktır.

Cam filmide beyaz araca yakışıyor , kalite kalite film olduğu için fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor,150-250tl arası da bu tutar.

Jant işide muamma, beğendiğiniz janta ve lastiğe göre fiyat çok değişiyor.Arkadaşıma 18" O.Z. Ultraleggera +toyo lastik aldık 3binin biraz üzerinde para ödedi, bir diğer arkadaşıma da 5bin km de çıkma hankook lastik+18" audi çakması jantı 1100civarına almıştık.Mümkünse orjinal çıkma veya tüv onaylı bir jant alın, lastikleride ikinci el alacak dahi olsanız tarihlerine dikkat edin ve dişlerini ölçmeden almayın.Yerinizde olsam çıkma RCZ jantı kovalardım 18 veya 19" ama uyar mı ET değerleri aynı mı onu da kontrol etmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 5 Haziran 2012; 3:49:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue61

Arkadaşlar merhaba 508imize hem babamın hem benim kullanabileceğimiz derecede ufak birkaç modifiye yapmak istiyoruz.
    aracın şu anki hali bu, 16inç kötü bir jant var üzerinde ve araca göre küçük gözüküyor.

508 modifiye

yapmak istediğimiz şey ise bu.kendim photoshoptan uyguladım istediğimiz modifiyeleri.

508 modifiye

Sizden ricam, burada yer alan;

Far karartma,
    Araç alçaltma,
    Cam filmi,
    18 jantlar

Bize ne kadara patlar?

bendede 508 var ve modifiye olarak bence ilk olarak arkadaki egzoz boşluklarına egzoz yaptırmalısınız ben yaptırdım ve çok güzel oldu

508 modifiye

• quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Öncelikle far karartmayı tavsiye etmem, ...........

eğer yan sanayiyi ucuza bulabilirsek öyle yaparız ama arabanın görünümünü cidden değiştirdiği için illaki yapmak istiyoruz..

yaylar olarak evet 3.5luk düşünüyoruz ama neredeyse hiç düşürmüyor deniyor, 18 jantların üstünde fazla boşluk kalmasını istemesek de 5liğin çok sert olduğunu bililyorum, görünümü güzelleştirecek kadar düşürür mü kararsızım.

sanırım jant için de büyük bi lastik-jantçıya gidip danışmakta fayda var, sahibinden.com gibi yerlerden almamalıyız doğru mudur?

quote:

Orijinalden alıntı: moşe96

bendede 508 var ve modifiye olarak bence ilk olarak arkadaki egzoz boşluklarına egzoz yaptırmalısınız ben yaptırdım ve çok güzel oldu

evet 508 forumunda görmüştüm bazı arkadaşlar orjinalliği bozuyor falan demişti ama benim gerçekten çok hoşuma gitti 100tl gibi hallolur mu acaba bulamadım o sayfayı orda söylemiştiniz sanırım.

• quote:

eğer yan sanayiyi ucuza bulabilirsek öyle yaparız ama arabanın görünümünü cidden değiştirdiği için illaki yapmak istiyoruz..

yaylar olarak evet 3.5luk düşünüyoruz ama neredeyse hiç düşürmüyor deniyor, 18 jantların üstünde fazla boşluk kalmasını istemesek de 5liğin çok sert olduğunu bililyorum, görünümü güzelleştirecek kadar düşürür mü kararsızım.

sanırım jant için de büyük bi lastik-jantçıya gidip danışmakta fayda var, sahibinden.com gibi yerlerden almamalıyız doğru mudur?

3.5luk yay çok düşürmez dediğiniz gibi ama 5lik yayda da zamanla amartisörleri zorlayıp ömrünün kısa olmasına sebep olabiliyor ağır araçlarda.3.5luk ilk başta yüksek durabilir ama sıfır yay takacağınızı düşünürsek zamanla 1-1.5 daha iniyor yayın tam oturmasıyla.Gerçi 508de 3.5luk türkiyede var mı bilmiyorum eibach 3lük görmüştüm bi yerde.

Jant içinde lastikçide gezin, sahibinden de bakın.Bazen sahibinden.com da çok kelepir ilanlar bulunabiliyor, ayrıca 16lık jantınıızla takasla alabileceğiniz 18likte bulabilirsiniz.

• Orijinalden alıntı: moşe96

evet 508 forumunda görmüştüm bazı arkadaşlar orjinalliği bozuyor falan demişti ama benim gerçekten çok hoşuma gitti 100tl gibi hallolur mu acaba bulamadım o sayfayı orda söylemiştiniz sanırım.

izmirde 3.sanayi sitesinde 120-130 tl civarı yaptırmıştım en kalitelisini iç dış paslanmaz krom ve 1.kalite markaydı bu arada far karartma bencede çok yakışır bende yaptırmayı düşünebilirim
  • Güzel fikir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence nu arabaya birsey yapmana gerek yok yay takarsan pısman olucaksın tamam daha guzel gosterıcek ama bu araba ıcın sart degıl boylede guzel bosuna komforundan odun verme.Jant takman yeterlı olur ve peugeot jantı tak o.z vs takma replikaları vardır peugeot jantlarının bıde tavan ve aynaları pıano black(parlak sıyah) yapabılırsın ne kadar guzel durur bılemem ama bende polo var yaptım ve cok degıstırdi arabayı. araban guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: FehreR

bence nu arabaya birsey yapmana gerek yok yay takarsan pısman olucaksın tamam daha guzel gosterıcek ama bu araba ıcın sart degıl boylede guzel bosuna komforundan odun verme.Jant takman yeterlı olur ve peugeot jantı tak o.z vs takma replikaları vardır peugeot jantlarının bıde tavan ve aynaları pıano black(parlak sıyah) yapabılırsın ne kadar guzel durur bılemem ama bende polo var yaptım ve cok degıstırdi arabayı. araban guzel

tesekkürler, jantları bir takalım düşürme işine duruşuna göre karar vereceğiz, ayna değil de tavan evet film çekilebilir onu da 100 liraya hallediyorlar sanırım siz kaça yaptırdınız?
    güzel peugeot jantı bulabilirsek neden olmasın ama diğer 508 jantları çok hoşuma gitmiyor bakalım araştıracağız yine.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FehreR

bence nu arabaya birsey yapmana gerek yok yay takarsan pısman olucaksın tamam daha guzel gosterıcek ama bu araba ıcın sart degıl boylede guzel bosuna komforundan odun verme.Jant takman yeterlı olur ve peugeot jantı tak o.z vs takma replikaları vardır peugeot jantlarının bıde tavan ve aynaları pıano black(parlak sıyah) yapabılırsın ne kadar guzel durur bılemem ama bende polo var yaptım ve cok degıstırdi arabayı. araban guzel

tesekkürler, jantları bir takalım düşürme işine duruşuna göre karar vereceğiz, ayna değil de tavan evet film çekilebilir onu da 100 liraya hallediyorlar sanırım siz kaça yaptırdınız?
    güzel peugeot jantı bulabilirsek neden olmasın ama diğer 508 jantları çok hoşuma gitmiyor bakalım araştıracağız yine.

tavan sunroof oldugu ıcın yaptırmama gerek kalmadı ama evet 100 cıvarı aynalar 20 tl

• Bu işlemler gerçekleşti mi ? Ben de düşünüyordum aynılarını beyaz 508 e

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AİR Süspansiyon yakışır.
  • arkadaş gerekli bilgileri alıp kaçmış sanırım :). yaptırdı mı yaptırmadı mı ben de merak ettim açıkcası ama umarım yaptırmamıştır. iğrenç görünüyor çünkü. d segmenti konfor ve az yakıt için tasarlanmış arabayı yere yapıştırmak nedir allah aşkına arkadaşlar ? Tek önereceğim 18 19 inch jant takmak olur, aşır ıdeğişiyor arabanın görünümü.
  • brtysl B kullanıcısına yanıt
    olurmu baba koyacaksın replica varexi garrrrrrrr garrrrr ötecek makine
  • yasnaktp kullanıcısına yanıt
    performa 24 takacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 20 Kasım 2016; 15:35:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.