Şimdi Ara

508 SW (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
12
Favori
30.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunların hepsi yeni kasa benim dediklerim b5, b6, b7 kasalar bu gösterilenler eski kasa falan değil..

B8 face lift ve b9 kasalar bunlar güzel bir lafım yok bunlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    Eski kasa değil dediklerinin birisi 2009 diğeri 2011 cikisli.

O yillarda fransizlarin stationlari ne alemdeymis acaba :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Ne c serisi ki son kasada topladılar biraz ne e serisi ne 3 nede 5 serisi onlarda son kasada artık biraz tasarımına önem vermeye başladılar avant da öyle öncesi hepsinin sedanın arkayı kes wagonu yapıştır misaliydi..

Cabrio da. Fransız fiyat performans satar iki tane dizel cabrio Fransız fiyatına ancak bir Alman dizel cabrio alırsın.. Bunda d anlaşamıycağımız bence bir şey yok..

Burda o bundan iyi. Yapıyor kıyaslaması yok..
    Hocam tasarım işi göreceli o yüzden o noktada anlaşamayız. siz avant serisini beğenmiyorsunuz veya opeli alman yerine koymuyorsunuz diye bu iş öyle olmuyor ki.
    Bütün dünyada sw denildiğinde ilk akla gelen firmalardan birisidir audi yada passat variant tek başına sw de kült bir araçtır mesela.
    O yüzden ben size katılamayağım malesef.

• Ben marka savunmam hırsda yapmam zaten fransızdan daha öncede dedim çok hazda etmem fikrimi söyledim araba benim için bir avuç civata..

Üstüne audim var.. Fikrim görüşüm budur...

Gösterdiğin şu araçların 508 sw da fiyat performans olarak bir karşılığı yok.. O açıdan bir mantığı da yok zaten kıyaslanamazda.. Bu b9 avant lar herhalde 600-700 bin tl. Vardır.. 508 dediğin araç 100-120 bin lik araç..

Ben fiyat performans eğrisinde kıyasladım audi de dengi b6, b7 dir bence 508sw b6, b7 den tasarım olarak çok daha güzel.. Bu benim şahsi fikrim. Sana göre audi güzeldir..

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Göreceli dediğin gibi ben İtalyan 156,159 sw larını severim subarunun outback lerini severim chrysler 300c sw yada magnumunu severim volvo nun eski yeni bütün sw larını severim Fransız tasarımı güzeldir severim alman sw benim sıralamam da yok..

Son tasarımları söylemiyorum onlara benim gücüm yetmez.. Ben. Paramla alabiliceğim arabalara bakarım... Gerisi hayaldir benim için.. Yoksa gönül ister tabii yeni kasa rs6 sw alalım ortamın tozunu dumana katalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Göreceli dediğin gibi ben İtalyan 156,159 sw larını severim subarunun outback lerini severim chrysler 300c sw yada magnumunu severim volvo nun eski yeni bütün sw larını severim Fransız tasarımı güzeldir severim alman sw benim sıralamam da yok..

Son tasarımları söylemiyorum onlara benim gücüm yetmez.. Ben. Paramla alabiliceğim arabalara bakarım... Gerisi hayaldir benim için.. Yoksa gönül ister tabii yeni kasa rs6 sw alalım ortamın tozunu dumana katalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

şu korona günlerinde ortalık şenlensin biraz. madem konu sw, arkadaki beyaz da benim düldül...
    Şeytan ayrıntıda gizlidir hocam.
    Senin fotoğrafta gördüğüm a1 in peşine düştüm.
    Yemek yediğiniz yeri bulup önünde sürekli duran bir araçmıdır ona baktım ama malesef orada bulamadım.
    508 SW

Hep bu ev hapsinden oluyor bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 3 Mayıs 2020; 13:39:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Şeytan ayrıntıda gizlidir hocam.
    Senin fotoğrafta gördüğüm a1 in peşine düştüm.
    Yemek yediğiniz yeri bulup önünde sürekli duran bir araçmıdır ona baktım ama malesef orada bulamadım.

Hep bu ev hapsinden oluyor bunlar

Alıntıları Göster
    Başka Anadol verelim Erencim.

Hem de A8.

508 SW

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Yenipazar veya Karacasu pidesi olsa da yisek. Üstüne de ortaya tahinli. Üff

508 SW

İtinayla homsik edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Başka Anadol verelim Erencim.

Hem de A8.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-bastan-asagiya-restore-edilmis-679101073/detay

Alıntıları Göster
    onu üste para versen almam

Hocam orası devlet hastanesi arkası. Benim gibi gelen giden çok olur oraya özellikle hastane otoparkında yer bulamayanlar mecbur sokak aralarına bırakırlar.
    Aslında tek kapı bir a1 çok hoş olur şöyle mesela.

508 SW

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Yenipazar veya Karacasu pidesi olsa da yisek. Üstüne de ortaya tahinli. Üff

İtinayla homsik edilir.
    Yaa hiç hatırlatma memlekete de gidemiyorum aylardır bu korona belası yüzünden zaten.

Eskiden ben de bizimkileri alır Yenipazar’a giderdim pide için ama sonra Nazilli’de kısmet pideyi keşfettim bir daha da gitmedim Yenipazar ya da Bozdoğan’a. Tavsiye ederim yolun düşerse uğra mutlaka.

Teşekkürler hocam. Yarın bagajın müdavimi bağ malzemelerini temizler bir foto çekerim unutmazsam.

• quote:

Hocam orası devlet hastanesi arkası. Benim gibi gelen giden çok olur oraya özellikle hastane otoparkında yer bulamayanlar mecbur sokak aralarına bırakırlar.
    Aslında tek kapı bir a1 çok hoş olur şöyle mesela.

Güzel olmaz mı hocam 5 sene önce bir tane kaçırdım o günden beri takipteyim belki uygun fiyatlı orjinal bir araç denk gelir diye.
    Ama tek kapı a1 olacak gerisi yaramaz

• quote:

Teşekkürler hocam. Yarın bagajın müdavimi bağ malzemelerini temizler bir foto çekerim unutmazsam.
    Zahmet etme hocam hazırda varsa diye yazdım.

• quote:

maalesef tfsi fındık motor. ama hedefinde büyümek ve quatro olmak var(dı) abisi...

Alıntıları Göster
    Fındık mındık bastimi çoğu 2.0 dizeli tokatlarsin

Bunlardaki DSG ıslak kavrama mi?

• Aracınız çok iyiymiş kazasız belasız günlerde kullanın.Özellikle cam tavan harikaymış:)

Arada bi bagajı işime yarar ama illaki bi sw aracım olacak Allahtan bi dert keder olmazsa.Ara ara ilanlara bakıyorum bi ara megane st kestirdim gözüme 70bine temizi varken şimdi 80 90 hatta 100bintl ler istiyorlar

Kızıyorum birde avrupadaki 2.el fiyatlarına bakayım diyorum. B7 passat sw,pejo 508 sw, talisman estate gibi araçlar 9-14bin € arası değişiyor.Lanet ediyorum sinirlenip kapatıyorum.Yeni 508 sw 25bin€ falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 3 Mayıs 2020; 19:40:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Fındık mındık bastimi çoğu 2.0 dizeli tokatlarsin

Bunlardaki DSG ıslak kavrama mi?

Alıntıları Göster
    Evet, 7 ileri ıslak kavrama 400 nm tork dayanımı var ama yine de Atraksiyonlu bir hayat yaşatıyor bana anlayacan
    150 hp fena gitmiyor ama gözüm hep 2.0 tfsi quatroda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 3 Mayıs 2020; 20:20:44 >

• quote:

Evet, 7 ileri ıslak kavrama 400 nm tork dayanımı var ama yine de Atraksiyonlu bir hayat yaşatıyor bana anlayacan
    150 hp fena gitmiyor ama gözüm hep 2.0 tfsi quatroda.

Alıntıları Göster
    2.0tfsi çok ciddi bir makine hacı napcan onu bu yaştan sonra

6sn 0-100ü var. Benim koca V8 bile 6.5

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

2.0tfsi çok ciddi bir makine hacı napcan onu bu yaştan sonra

6sn 0-100ü var. Benim koca V8 bile 6.5

Alıntıları Göster
    Açılın ve de yol verin bakem.

Benim 2016 yılında İskenderundan alıp da Ankaraya Maraş üstünden döndüğüm, vesileyle de Ahmet dostumla tanışıp sohbet etme şansı bulduğum eski motorum kıçıkırık Nc750X'in bile 0-100 hızlanması 5 sn.

Motor işine bulaşsanız, otomobil olayını alt raflara indirirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.