Şimdi Ara

50cc SCOOTER FİKİRLEŞME PLATFORMU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
499
Cevap
21
Favori
134.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arora Cappicino 50cc almayı planlıyorum kullanan eksi artı yönlerini söyleyen olursa sevinirim bir de eylül ayı girişiyle birlikte kampanyası olur mu çünkü piyasadaki aynı değerlere sahip motorlarla fiyat olarak arası baya açık. bugun gidip alasım var ama çakılmak istemiyorum.

• s.akman kullanıcısına yanıt

Hocam forumda capuccino sayfası varnoraya bak istersen,

Ben 1 sene kadar kullandım, yandaki ışıkları kronik arizaliniyor, dışında tavsiye ederim. Alınca 1.000 km de kayış , bağa , buji değiştirir kullanırsın

Şimdi rks bitter var bende enjeksiyonlu motoru olan modelinden bu kasa daha güzel hemde daha yeni model olarak ... birde yuki mojito var capucino, bitter ve mojito 3 modeli de bakmadan 1 ini alma :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el alım satım işlemleri nasıl ilerliyor? Notere gidip ruhsatı üstümüze mi alıyoruz sadece?

• stevenashty kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dobruca D kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, güncel noter ücreti hakkında bilginiz var mı? MTV vb bir şey olmadığı için yapmamız gereken bir işlem var mıdır?

• stevenashty kullanıcısına yanıt
    Yaz başında 400 küsür lira civarındaydı. Şok olmuştum. Yani normal araba alıp satarken ne kadar ruhsat bedeli ödüyorsanız bu da aynı sanırım. Noterde ruhsatını al bin git başka bir şey yok.

• sigorta yok bısey yok hala alıyormusunuz bu 50 cc lerı yazık gercekten

• Kuba blueberry pro dijital gösterge yada bluebird in benzin deposu kaç lt bilen varmı acaba ? 2 dir depo boş gösterince hatta stop edince benzin alıyorum. 3.30 lt gibi fulleniyor. Katalog 5.5 lt yazıyor ama mümkün değil . bilgisi olan ölçen yada boş depo fullerken max kaç lt aldı ? bilgi lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takıntım -- 23 Eylül 2022; 9:43:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gemileri yaktım
    Rks 50 bitter alıyorum

• _RuLazz_ kullanıcısına yanıt

O zaman şimdiden geçmiş olsun diyorum. Pardon hayirli olsun demek istedim...

hayırlı olsun mantıklı

Kuba bluberry bile 26.000 tl olmuş, biraz daha fazla verip 125cc kasası olan 12 inç lastikli ve vespa kopyası bir motor alacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 4 Ocak 2023; 0:13:2 >
  • tafo0911 T kullanıcısına yanıt
    Kinaye mi var hocam neden öyle dediniz anlamadım ?

Hocam bende cappucino vardi. Az çektirmedi bana...

Tipi ve şekli çok guzeldi ama şasede kullanilan çeligin ve kaynagin kalitesi rezalet. Bendeki kaynak yerinden kopmuştu mesela....

O yuzde cinli bir motorsiklet alacagim diyeni ben uyarma geregi duyuyorum istemsiz.

Seçiminiz hayirli olsun, buyuk sikintilar yasamadan kazasiz belasiz binin insallah...

Unutmadan motoru alir almaz lastiklerini degistirin, yoldaki tukurukten bile kayma egilimine giriyor uzerindeki adi lastiklerle..

• tafo0911 T kullanıcısına yanıt
    Dikkat edeceğim , çok teşekkürler

• Rks bitter 50 80CC+Noter ücreti bayiden.
    Pazartesi teslim alıyorum .
    32.000 olarak revize ettik fiyatı.

Kredi kartına 9 taksit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 7 Ocak 2023; 12:58:48 >
  • 800 km'de Falcon Techno var.Yazin problem yoktu ,şimdi sabahları en az 20 kere marşa basmadan çalışmıyor.Sebebi ne olabilir ne yapmak gerekir acaba ?

• bde B kullanıcısına yanıt

"Her türlü karb yhaa çinli enjeksiyonlu alınır mığ"cıları şöyle piste doğru alalım. Hadi bakalım. 

Vallahi müthiş fiyat, geçen yazdan bile ucuza mal etmişssin emin ol.

Ben Ağustos da 31.000 TL'ye 80cc enjeksiyonlu modelini aldım... sırf noter masrafı bile bugün 1.000 TL oldu.

Kazasız belasız binersin inşallah...

Tam motor alınacak dönem o zaman, 2 ay sonra başlar zamlar yağmur gibi yağmaya...

• bde B kullanıcısına yanıt

karbüratörlü motor olduğu için kaderin bu, enjeksiyonlu alsaydın yaz gibi kış da tek marş da çalıştırırdın...

Ustaya götür bir ayar yapsın...

• volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Zaten doğru düzgün bulamamıştım evime çok yakın bir bayi var ona sordum , bira pazarlık yaptık. Epeyden beri aklımdaydı .

Bugün 3 km felan sürdüm benim işimi fazla fazla görür . Ancak bu fiyatların kesinlikle yerinde kalmayacağını söyleyebilirim .

Almış olduğum fiyat elinde ki son 2 bitter içindi.

Kuba markasına baya talep var birde RKS inanılmaz millet saldırıyor .

Şaşkınım bu yüzden.

Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.