Şimdi Ara

50cc SCOOTER FİKİRLEŞME PLATFORMU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
21
Favori
134.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli insan, bu yazıyı yazarken amacın ne ? yada bir 50cc ile kaza yaptın da canın yandı ben yandım siz yanmayın diye mi bu paylaşımı yaptın?

Bir insan durup dururken niye insanlara hakaret eder çok merak ettim ondan yazdım,

50-80cc lerin yollarda martı scoterlar e-bisikletler den daha güvenli olduğuna ben eminim. Eğer bir sosyal mesaj vermek niyetinde isen 50cc ler ve diğer piyasadaki ürünleri de hep birlikte ele al ki okuyunca ya bu tarafsız ve doyurucu bilgi vermiş diyelim, dimi?

BEN, sigorta yaptırılmadığı ve mtv ödemesi olmadığı için alıp kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır, bilinçli bir kullanıcıyım, yıllık sigorta parasını da benzine ve bakım masraflarına veriyorum yani sigorta firması yerine para bende kalıyor :)

LÜTFEN, birşey yazarken kendi tecrübelerinden ve topluma faydalı olacak bilgi ve deneyimlerinle birşeyler yaz ki biz de faydalanalım...

• Arkadaşlar,

RKS Bitter modelinde bir kampanya yapılmış, 80cc olarak 34.000 TL Peşin e satılıyor, bayilerde stok varmı bilmiyorum ama Temmuz ayı başında 37.000 TL idi fiyatı...

Geniş kasa bakanlar için seçenek olabilir. bir değerlendirin...

• volkan_efe kullanıcısına yanıt

işte hocam fikir üretmekten yoksun bir yazı yazmışsınız. Ben neden hakaret edeyimki. Ben topluma faydalı olacak bişeyler anlatmaya çalışıyorum ama toplumdan sizde dahil birçok kişi beni anlamadığı gibi fikir de üretmiyor, fikir üretmediği gibi başkasının fikrini anlamasa bile anlamaya çalışmıyor. Yani 1 dakika düşünüp anlamaya çalışmak çok mu zor?

• yüce insan , lütfen siz engin bilginizle ; yakıt parasını biraz daha az vermek isteyen , a2 tipi ehliyet almak istemeyen , bir otomobil almaya parası olmayan , sigorta parası vermek istemeyen , her yıl vergi ödemek istemeyen ama illaki bir araca ihtiyacı olan biz gariplere bir fikir verebilir misiniz?

• astrafe A kullanıcısına yanıt

Bisiklet tavsiye ederim en azından hafif olduğundan çarpışma anında sakat kalma ve ölüm riski dhaa az. Tabiki korna zil fln şart biri önünüze atlamamasi için. Onun harici yavaş sürün risk en aza insin. Değilse 50 CC ile risk büyük en ufak kaza hapis le bile sonuçlanabilir ha paranız yoksa zaten haczedilecek biseyiniz yok keyfiniz yerinde olmasın ilerde iş bulduğunuz da maasiniza haczi koyarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki yüce şahıs şunu merak ettim... bisikletle herhangi bir kazaya karışırsak 50 cc den ne gibi farklı sorumlulukları var.. yani kalkıp elimizi kolumuzu sallayarak gidebiliyor muyuz bisikletle kaza yaptığımızda..

• astrafe A kullanıcısına yanıt

hayır 100 kıloluk motosıkletten farklı olarak hafif oldugundan daha az yaralanma riski var yukarda mesajda yazmıstım zaten ayrıntıları ama anlamamışsınız sanırım. Sokakta birine yumruk atarsan o durumda da elını kollunu sallayarak gidemezsin. Benı anlaman ımkansız sanırım zorlama

• efefor kullanıcısına yanıt
    Çok güzel olmuş 🧿. Paspası hazır mı aldın diktirdin mi? Nasıl tutturdun uçmuyormu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dobruca D kullanıcısına yanıt
    Paspası kendim diktirdim, altı kaymaz taban

• Hocam sen sanıyorum yazdıklarını göndermeden okumuyorsun, bu mesajdan sonra ne yazarsan yaz cevap vermiycem,

burası inanların fikirlerini başkalarına dayatmaya çalıştığı yer değil, keyfin nasıl istiyorsa öyle yap, ben öyle yapıyorum, fikir üretmek insanlara kendi fikrini dayatmak ve karşı fikrini sununanlara hakaret etmek yada lakap takmak, onları sınıflandırmak değildir...

sana cevap yazdığım yani hakaret ettiğini düşündüğüm mesajına gelirsek;

"Fikirleşemeyen bodoslama dalan insanlar" yazmışsın bu forumda yazanlara, burada ne demek istedin bizlere?? bunu ben hakaret olarak alıyorum okuyunca, hadi 1 dakika düşünüp, anlayıp, bu forumdakilere anlat bakalım ne demek istedin bu cümlenle ?

• volkan_efe kullanıcısına yanıt

farketmez sen baska birini alıntıla o sana anlatır zaten ben açık konuştum hakaret değil bu . Bu cumlenın baglı oldugu konu sigorta konusu sen ordan burdan 4 kelıme alıp çekersen demekkı cumleyı anlayamıyorsun sadece kelıme anlamı bakıyorsun sozlukten. Cumle ve paragraflar var yılarca turkce dersınde unıversıte sınavında okullarda paragraf soruları olur bılıyorsun. Paragrafta anlatılmak ıstenılen nedir ? Soru buydu ama onu bile içinden 4 kelıme cekıp yazmısşsın ya bende yanılmadımı göruyorum herzamankı gıbı mlsf. Bir kerede benı yanıltın rica ediyorum

• Kısa ve öz yazayım madem cumle anlayamıyorsunuz: Sigortası geçerli değil malesef 50 cc motosıklet alınmaz alınmayacak şey içinde fikirleşilemez arkadaşlar. Resmen rus rueltı oynamak gibi. Trafıkte kaza oldugunda büyük kayıplarınız olacak 500 tl sigorta 500 bın tllık hasar karsılar ama sigorrtanız yoksa ..... nolur tahmın edın bıraz saksıyı çalıştırın da onu mu alsam bunu mu alsam yerıne 100 luk alıp sıgorta yaptırıp hayatımı kurtarayım bir şekilde diye mantıklı ınsana özgu paylasımlar yapın. Yoksa tuzaga düşmüşssünüz zaten ...

• 50cc SCOOTER FİKİRLEŞME PLATFORMU

50cc SCOOTER FİKİRLEŞME PLATFORMU

• Şu aralar almayı düşünüyorum, ülkeye döneyim bakıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam maşallah...

benim kuba bluberry e eşek gibi davrandığım için şimdi görünce kendimden utandım valla...

motoruna taş değmesin, kazasız bin inş...

• 50cc motor alacağım.

Rks bitter ve kuba blueberry kullanan arkadaşlarım var.

Piyasada en kolay bulunan sorunsuz ve daha çok kadınlara hitap eden hangi modellere bakmalıyım?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.