Şimdi Ara

50cc SCOOTER FİKİRLEŞME PLATFORMU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
21
Favori
134.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 45 bin tl butce ile bu devir de alinabilir bir 50cc motor tavsiyesi verebilir misiniz?

Bakiniyorum ama anlamiyorum maalesef motorlardan, ikinci el dusunmuyorum, sifir almak istiyorum cunku araba dunyasinda bu kadar hile hurda varken, motor piyasasini dusunemiyorum, bir de tabi hirsizlarin gozdesi motorlardan da uzak durmak istiyorum, malum calinip parcalayip satiyorlar.

• Fear86 F kullanıcısına yanıt

Hocam ben ikinci el yamaha neos 50 tavsiye ediyorum. İkinci elden korkuyosunuz doğal olarak korkmanız lazım ama motor yamaha. Götürün bi yamaha servisine sökülmüşmü takılmışmı servis kayıtları tam mı baksınlar. Yok illa sıfır istiyorum diyorlarsanız Kymco Like S 50 öneririm. Ayrıca Hırsızların gözdesi motor diye bişeyde yok artık onlar bulduğunu çalıyorlar malum en kıytırık 50cc olmuş 15 20 bin lira artık ne çalsalar kar.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim zamaniniz ve oneriniz icin ama Peugeot speedfight 4 sportline fiyatinda bunlar, yani Peugeot'i tercih ederim bunlara nazaran, ama yine de bir arastiracagim bunlari, fazla da bilgi verilmiyor bu motorcu kanalarinda bu tur motorlar hakkinda, asil ekmegi suan da buradan yemeleri gerekirdi :)

hocam speedfight cidden çok güzel motor ama bugüne kadar hiçbir zaman pejo tavsiyesi verdiğim görülmemiştir, verdin diyende yalan söyler. Bunun sebebi pejonun avrupa motoru olması ve garip bazı eksikliklerinin olması. Mesela yan ayaklık yok ki bence çok ciddi bi eksiklik. Neymiş yan ayaklık unutunca tehlike oluşturuyomuş, sanane kardeşim ? sen koy üç kuruşluk şey. Kadranları felan çok işe yaramaz , fazla yakar, hız limitörü kaldırılamaz vs. gibi şeylerden dolayı ben pejo önermiyorum.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Cevabiniz icin tekrar tesekkur ederim, baktim LIKE S 50'ye ama ben Balikesirdeyim, ilan verilen yerlerin cogu benden baya bir uzak, Istanbul/Ankara bana yol olarak cok pahaliya patlar :)

Neyse ben bir kac model daha bakayim, Peugeot'i tercih etmemin sebebi de Bursada sifiri vardi, ama bu kadar eksigi ve yakit konusunda berbat oldugunu hic bir yer de gormedim, aydinlatiginiz icin ayrica tesekkur edeirm.

• Hocalarım selam, peugeot django 50 cc ariyorum. Bulundugum sehirde 2022 sıfır km yok. 2021 model sifir km var birtane. Bir de 2021 3000 km olan var. Aralarinda fiyat farki 5 bin tl..
    Aradaki fark cok onemli degil ama km si yuksek olanin rengi istedigim renk. Siz ne tavsiye edersiniz, her zmn sifir km daha iyidir renge takilmamak mi lazim?
    Tesekkurler, saygilar

Son durum: istanbuldan sifir km 2022 django 50 alindi
    1500 tl nakliye ucreti ile antalyaya yola cikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holden12 -- 28 Haziran 2022; 15:59:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Balıkesir ve ilçeleri deyince bir duracan, buraya gelen araba ve motorlar bi değerleniyor, mubarek altın suyuna bandırıyorlar, senelerdir takip ederim, bir tane işe yarar, uygun fiyatlı bi şey görmedim. Mecbur Bursa ya bakacan artık. Tanıdık bi minübüs veya açık kasayla anlaşıp, 2- 3 bine getirtecen, otobüs çok zor, 90 kg motor kaldır, indir, fıtık olursun, eyvallah etmek, otogara girmek zor işler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar Arkadaşlar.

RKS BİTTER 50 motorumun arkasına bu köpek taşıma kafeslerinden monte etmek istiyorum, sizce mümkün müdür?

bu konuda bilgi ya da deneyimi olan var mı ? Şimdiden teşekkürler.

50cc SCOOTER FİKİRLEŞME PLATFORMU
  • Herkese selamlar,

Arkadaşlar 15 gün kadar motoru kullanmıyacağım, bu süreçte öneriniz nedir? akü kendini bırakırmı? yada 1. gün garajda yarım saat çalıştırsam akü kendini doldrumuş olurmu?

Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.

• Genelde aku kendini birakiyor. Kutup baslarini sokup oyle yatirabilirsiniz. Gerci 2 hafta pek uzun sayilmaz...

• Herkese merhabalar, sıfır 50 cc motor almak istiyorum. Ancak motorlar hakkında pek bilgim yok bu yüzden araştırmalarım sonucu çok kararsız kaldım. 2022 model Yuki Enzo 50 CC lik almayı düşünüyorum. Kasasının büyük olması ve 80 liğe çevrildiğinde yokuş performansının iyi olması benim için artı etkenler. Diğer baktığım modeller; RKS Bitter 50, RKS Azure 50 ve benzerleri Mondial Wing 50 tarzındaki motorlar. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Başka önerebileceğiniz model var mıdır veya Enzo kullanan bilgilendirebilecek birileri olursa çok sevinirim.

• tafo0911 T kullanıcısına yanıt

Eyvallah teşekkür ediyorum

• fikirleşcek bişey yok kaza anında sigorta olsa dahi karşılamıyor arkadaşlar hayatınız kararması an meselesi almayın aldırmayın 50 cc

• yuh kafaya bak .d adam konuyu kapattırdı direkt. .d

• SRHTG kullanıcısına yanıt

benle alakası yok sigorta yapılsın herkes alsın hatta bısıklet alma scooter al derım ama malsf şu an 50 cc bınmek gokdelının tepesınden asagı atlamaktan daha tehlıkelı. Ölmeyecen surunerek yasayacak duruma gelmek an meselesı 50 cc de

• oyuncu3456 O kullanıcısına yanıt

hangisini aldın ve neden?

• 50cc ler eskisi gibi deil, 100 le giden var, önce bi vızıltı sesi geliyor, sonra formula 1 aracı gibi, cıvvv diye geçiyor yanından.

TMVinylyoutube
    2018 ISLE OF MAN TT TOP 10 REACTIONS
    https://www.youtube.com/watch?v=D3Ck0R1Ha_8&t=104s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• RKS bitterde saat ayarı nereden yapılıyor, bilgisi olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SRHTG kullanıcısına yanıt

Merhaba,bulamamakta haklısınız. Torpido kısmındaki usb girişinin yanındaki tuştan. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 13 Temmuz 2022; 0:24:19 >
  • Arora smart 50 düşünüyorum.. euro 3 ve 5 seçenekleri mevcutmuş... Bu ne demek.. euro 5 enjeksiyonlu diyor.. doğrumu bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.