Şimdi Ara

50cc SCOOTER FİKİRLEŞME PLATFORMU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
21
Favori
134.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir konuda bilgi almak istedim, İstanbulda ikamet ediyorum ve haftasonu kullanım için 50cclik bir motor almak istiyorum, bu arkadaş ile Çekmeköy - kadiköy - Çekmeköy - Caddebostan sahil vs yapabilir miyim? Ve de önerebileceğiniz bir marka model var mıdır? Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

• SRHTG kullanıcısına yanıt

motor tecrüben varmı ? yoksa direkt o hattı kullanman sıkıntı olur...

kişisel fikrim; bir tane 50-80 cc olan arkadaş bul onla bu hattı git ve gel, bak bakalım oluyormu? kararı sen ver :)

• Yuki Mojito 50 ile Arora Cappucino 50 arasinda kaldim. Yukinin bu modeli yeni oldugu icin pek bilinmiyor galiba. Deneyen var mi?

• Arkadaşlar selam, Scooter için kullanılacak ideal f/p ürünü kask tavsiyeniz var mı ? Ayrıca kask dışında diğer ekipmanlara gerek var mıdır? Neler almamız gerekiyor, bilgi sahibi olan arkadaş var mı ?

• tibiter T kullanıcısına yanıt

Ben yaklaşık 1 sene 80cc olarak cappucino kullandım, gayet memnun kaldım, görsel olarak albenisi çok iyi, donanım olarak bayağı dolu ve kasası 125cc kasa olan bir motor, alınca 1000 km sonrasında bando kayışa, nkg bujiye değiştirirsen, tek kişi biner, motoru dip gaz zorlamazsan gayet keyifle ve uzun süre binersin...

Ben geçen yaz sonu sattım capucinoyu geçen hafta ise RKS BİTTER aldım, Mojito ile arasında kaldım ama youtube da 45inde scoter diye bir kanal var orada incelemelerini izledim, kullanıcı yorumlarına baktım ve youtuber a sordum sonuç BİTTER de karar verdim,

Mojito fiyat olarak ve yuki ile ilgili eski bir anımdan dolayı kolay elendi gözümden :)

senin içinde hayırlısı olsun....

• 50cc SCOOTER FİKİRLEŞME PLATFORMU

Alınır mı sizce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volkan_efe kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam , bende yeni RKS bitter aldım haftaya teslim alacağım. İnşallah kazasız belasız süreriz.

cok tesekkur ederim cevap icin. Caappucinonun selesi galiba biraz sert. Yorumlar bu sekilde. Bitterin selesi ve amortisoru konforlu mu? Bitter - cappucino Yakit tuketimi birbirine yakin mi? bir de hizlanma ve son suratlari nasil? cok soru sordum. bunlara gore ben de secimimi yapacam

kanalımda 50/80 cc motoruml birçok video mevcut tavsiye ederim >> Arora AR 50-6 Capirossi

50cc SCOOTER FİKİRLEŞME PLATFORMUyılmaz ç.youtube
    NEREYE GİDİYOR BU ZAMLAR
    https://www.youtube.com/watch?v=nZwVl8PThHY&t=39s
  • fakirleşme platformu okudum. :D arkadaslar sigorta hala bır işe yaramıyor degılmı bu motorlarda durum ne olacak en son zorunluluk gelıyordu noldu?

senin içinde hayırlı olsun,

kaça aldın, nasıl aldın ? (kredi kartı 9 taksit, 80cc, arka çanta ve kilit hediyeli vs...)

• Arkadaşlar, bir arkadaşımın ricası ile yazıyorum;

2021 kuba bluberry 80cc, 750 km'de kahverengi, almak isteyen olursa bana özelden yazsın. (İstanbul Ümraniye)

düşmüş ve kaportasında onarımlar yapılmış bir tane satılık var, yürüyen aksam da ve motor da kesinlikle birşey yok, kaportada yapıştırma ve onarımlar olmuş, şuan kozmetik olarak heryeri sağlam...

(blueberry pro, digital ekranlı, bando kayışlı, arka çantalı, bakımlı bir motor yaklaşık 750 km de... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 13 Haziran 2022; 15:39:2 >
  • tibiter T kullanıcısına yanıt

Bitter ile ilgili çok tecrübe edemedim, aldım motoru ve duruyor kenarda :) işler güçler ve yağmurlar nedeniyle motorla çıkamadım henüz, araba ile ve diğer motorla gidiyorum sağa sola, bitter ile hepi topu 25 km yaptım, selesi çok yumuşak, hız limittörünü iptal ettirmedim 500 km 50 km hızı geçmiycem, o nedenle 50km hıza 6.000 devirde ulaştı ama hiç bağırmadan yani çok sessiz diyebilirim.... asıl bu nedenle de uzun yola çıkmak istemiyorum bitterle...

Capuccino 72 km üzerine çıkmaz ve 10.000 devirde gider bu hızda iken,

yakıt tüketimi için normal kullanımda 1 litre ile 40km olarak ortalama yakar ikisi de, çok fark olmaz çünkü ikisi de büyük kasa ve karbüratörlü araçlar... cappucino koltuğu uzun yolda evet biraz rahatsız ediyor ama benim çok kötü bir anım yok o nedenle bence yeterli.

• yokyak kullanıcısına yanıt

Nasıl motor acaba aldın mı hocam? Kaçırdığıma üzüldüm şu an.

Sadece A101 web sitesinden mi alınıyordu?

Edit: Sanırım eski kataloğu paylaşmışsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zontaw -- 14 Haziran 2022; 0:9:19 >
  • Zontaw kullanıcısına yanıt
    Yok yeni katalog evet sadece İnternet üzerinden satışı vardı ben almadım ama kuzen mondial turismo 50 aldı canavar gibi motor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yokyak kullanıcısına yanıt

Doğrusu bu Turismo'ların tipi hoşuma gitmedi internetten gördüğüm kadarıyla.

Mondial Loyal 50i nasıldır acaba? Fikri olan var mı?

• arkadaşlar haziran 2022 koşullarına göre değerlendirirsek, dün almadığınız şey bugün daha pahalı, dünle aynı fiyat ise kaçırmayın, ihtiyacınız varsa yada paranız varsa birşeyler alın...

ben ay başı 27.000 TL'ye bitter aldım aynı motor bugün 32.000 TL oldu...

geçen sene 10.500 TL olan motorlar bugün 24.000 TL diyorlar ve kapış kapış...

Tüik e göre bile ülkede %75 enflasyon var,

arabalar ile ilgili dün akşam bir arkadaş bakmış, megane 1.3 benzinli 600.000 TL olmuş, neye baksanız geçen aya göre %10-20 arttı...

düşünmek için bile acele edin...

Volkan bey merhaba. Ben de 50cc almak için tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum. 80 ve daha fazlasi cc yukseltilebilir olacak ve kışın en soğuk havada tek marş ile çalışacak motor istiyorum sadece bu iki kriter. Ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceza_61 kullanıcısına yanıt

bende bir kullanıcıyım öncelikle onu belirteyim :)

kışın kolay çalışsın diyorsan ve hergün kullanmıycaksan EFI diye satılan yarı enjeksiyonlu modellerden alıcaksın mecbur,

50cc ler 80 cc üzerine çıkarılmıyor,

motor kasası zevki sana ait, sen fiyatına göre belirle hangisini alacağını, sıfır mı alıcaksın 2. elmi, nasıl bir zevkin var ben bilemem modelini bütçene ve zevkine göre sen seçmelisin :)

Ben kuba blubery, arora capucino kullandım şimdi RKS bitter aldım,

• Mondial 50 Znu nasıl motordur kullanan arkadaşlar önerir mi?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.