Şimdi Ara

50k tercih tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hiç beklemediğim bir sonuç geldigi için kafam çok karışık.
    Her türlü tavsiyeye açığım ilerde düzgün maaş kazanabilicegim yurt dışı imkânı olan bölüm üniversite tavsiyeleriniz neler?

Ve son olarak tercih döneminde yardım edebilicek insanlara ulaşsın diye bu konuyu sık sık biraz farklı isimlerle açmayı düşünüyorum lütfen kızmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sizce bu sıralamada veterinerlik mi bilgisayar mühendisliği mi yoksa eczacılık mı yazılır

Farklı bölüm tavsiyelerine de açığım tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Pamukov -- 20 Temmuz 2023; 13:30:37 >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceng tek gerçek diğerleri söz konusu bile olamaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaankzlyar kullanıcısına yanıt
    Ceng yazınca ilerde iş bulamama ya da kalitesiz egtim Gibi durumlar yaşayabilirmiyim

50 k Bilgisayar için iyi sayılmaz çünkü artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Pamukov -- 20 Temmuz 2023; 14:23:35 >
  • Orhan Pamukov O kullanıcısına yanıt
    Herkes kendi fırsatını kendi yaratır bu piyasa sadece top ünilere çalışmıyor. Bu konu tamamen sana bağlı. Ceng için eğitim kalitesiz bile olsa kendin bu durumu halledebilirsin.

• Kaankzlyar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bakıcam ama şu an eczacılık daha agır basıyor gibi, keşke başıma işler gelmeseydidw güzel bir üniversitedw yazabilseydim mühendisligi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiye 20K
    geçen ay açıldı
    35k civarı sistem tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • devlet mi düşünüyorsun

• Crowne C kullanıcısına yanıt
    Yazıcaksam evet devletler geliyor Gibi

veterinerlik yerine mühendislik daha mantıklı geldi bana

ama eğer vakıf düşünürsen tabii ki bölüm seçeneğin daha geniş oluyor yani ücretli tıp olmasa da diş düşünebilirsin en azından yaşadığın şehirde

• abi eger azicik bile muh disinda bir seyler yazabilirim alternatifin varsa dusun muh de yazilir millet okuyor ama alternatif varsa degerlendir tabii 😌

• trolldetector kullanıcısına yanıt
    Orta halli mühendislikler yazıp ilerde işsiz kalma ya da asgari ücretin bir tık üstü kazanma ihtimalim varmı sizce

ben 70k ile muh yazacagim kafadan issizim su an.

dayim ve amcam muhendis biri makine biri ee annemle babam onlar yardimci olurlar diyorlar o sebeple.

Benim öyle tanıdıklarım yok maalesef,ama bana ODTÜ petrol ,taü mekatronik gibi bölümlerde okursam iş bulma ihtimalimin çok yüksek olduğunu söylediler

ya top tier unide boyle muhendislikler ya da ceng yazin.

tasrada ee makine vs issizlik garantili agir bolumlerde okuyup asgari ucrete bile is bulamayinca tatsiz oluyor.

Bu sıralamada yazılan cenglerin geleceği parlak olurmu sizce ilerde iş bulma konusunda sıkıntı yaşarmıyım

cengin gelecegi hep parlak da diger muhler tasrada kesinlikle okunmaz eminim son kararim.

bu forumda millet kendini gelistirme cart curt diye iyi sıkıyor issizligi akademik acidan 4 zor yilla erteliyorlar.

• Para için meslek arıyorsan ne okuyacağının önemi yok.

Kolay para için bu kadar okumana gerek yok esasında.

• İtü duim veya gmim araştır . Ama çok iyi araştır kafana uyarsa tercih edilebilir bölümler ancak çok dikkatli tercih et bölüm hakkında hiç bilgin yoksa meslekten birilerini bul ve kafana takılanları sor . Para + yurtdışı kombinine uyan bölümler ama sağlam araştır tekrar tekrar söyleyeyim sonra aklıma bu bölümü kim soktu diye küfür etme bana 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yaşadığının benzerini yaşamıştım, ben 58k ile ceng’e gittim. Her şey gönlünüzce olsun hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.