Evet soru başlıkta. En büyük sıkıntım matematikte soru pratiği kazanamamak olmuştu konularım tamdı. Çalışmaya geçen sene aralık başı gibi başlamıştım 0'dım. Sizce bu sene nasıl başlamalıyım? TYT AYT konu anlatımlarını baştan dinle temizle diyenler var unutulan-eksikleri belirlemek için vs. İlk 50kdan mezuna kalıp öne çekenler yazarsa sevinirim. Youtubedan gideceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
50kdan Mezuna Kalanlar Nasıl Başlamalı?
-
-
UP
Ben de mezunum. 2-3 gündür hafif tempoyla çalışıyorum. ekim başına kadar tyt yüklenelim sonrasında aytye geçeriz. Siz nasıl çalışacaksınız hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 50k dan kalmistim , 28k ya cektim , tıp kazanmistim , daha da iyi yapilirdi ama sinav anina da bagli , once sunu soyleyim , konularim tam demekten once bi vazgec , her konuyu gerekirse 0 gibi calis ama %90 uzeri bildigin yerlerde daha hizli gecebilirsin , kesinlikle konu atlamadan , eksik neyse ona gore calis , yaa ben zaten bunu biliyom diye asla rahatliga kapilma sonra cok basit bi konudan patlarsin (2024 ayt de faktoriyelden bile zorladilar)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tytyi otur bitir eylülde eksik fln
mat için konu eksiğin yoksa deneme çöz
sonra ayt bitirirsin
aytde konuları en baştan almaktansa soru bankasından başla
bilmediğin konuyu izle sorusunu çöz
zaten yılbaşına kadar biter
-
Ben de tam 50k'dan 18k'ya çektim. İlk 2 ay genel tyt + ayt mat, sonraki aylar branşlarla tyt kalan tüm zamanı ayt ayırdım
-
obp olmasa 18kdan nereyi şeçerdin
-
Ben sağlık alanında ticaret yapmak istiyordum. obp kırık olmasa tıp yazardım plastik cerrah olmak için. Şimdi ticareti dişte döndüreceğim çok da sorun değil ama tıp olsa tabii daha iyi olurdu
-
başarılar kral. inşallah iyi yerlere gelirsin dişte.
-
Teşekkürler..
-
hocam ilerde diş tedavim için size geleceğim dişi bu kadar seven gördüğüm 2. insansınız
-
İlki kimmiş hocam Ceka mi 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behindhand -- 28 Ağustos 2024; 14:52:29 > -
ribas hocam diş hekimliğini sevmek diyince aklıma gelen ilk kişi
-
Dogru dogru
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X