Şimdi Ara

mezuna kalınca ne zaman başlanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazıları eylülde başlıyormuş bazıları da sonuçlar bile açıklanmadan direkt devam ediyormuş hangisi iyi

• ertelersen çalışmazsın şimdiden başla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hemen başlanır

• mezun olduğunu anlayınca
  • bu yıl zaten sınava hazırlanma sürecinden geçtiğini düşünüyorum. Daha süreç bitmeden bir sonraki sınav için çalışmalara şimdiden başlamak ilerisi için seni çok sıkabilir. Bence tercihler açıklanana kadar bekle. Her şey kesinleşsin öyle başla...

• Tercih sonuclarindan 1 ay sonra

• Ağustos bittiği an başla bence daha erken başlamanı önermem günlük paragraf ya da geo çözmek dışında, ilk dönem tyt ağırlıklı çalışırsın zaten, derece istiyorsan sağlam 1 tane tyt mat kitabı kesin bitsin orijinal gibi zaten 2. Dönem denemeden denemeye çözeceksin tyt matı. Ayt matın lti’ye kadar olan kısmı ve fiziğin mekaniği ilk dönem sonu kesin bitmiş olsun diğerlerini kendine göre ayarlarsın zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Eylül başında başlamıştım, mis gibi dinlenip temiz kafayla başladım. Sonuç da istediğim gibi oldu, kafa olarak ne zaman hazırsan o zaman başla bence ama bana kalırsa 1 2 ay kafa izni verilmeli.

• Mezuna kaldığın sıralamaya bağlı

• schwarzbite kullanıcısına yanıt

kactan kaca cektin sıralamanı

• bu arada bu soru da beni çok dusunduruyor, ağustos başı yada ortasında başlayıp tyt'yi ne kadar sürede bitirmeliyiz, ayt'ye ne zaman başlamalıyız vs. bu sorular aklımı kurcalıyor. tyt'ye 4 ay desek aralık ortası tyt bitse 6 ay kalıyor ayt'ye mq yetmeyecek gibi hissediyorum.

• morrthal kullanıcısına yanıt
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)

• Mezuna kalırsam Eylül başı başlarım muhtemelen

• Ayt akşamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur2021 kullanıcısına yanıt

hocam ikimiz neredeyse aynıyız o yuzden soyluyorum. eğer mezuna kalırsak bence ağustosta başlamamız daha mantıklı gibime geliyor. 2 ay boşluk bana fazla gibi geliyor ama siz bilirsiniz

Hocam haklı olabilirsiniz belki ben de ağustosta başlarım ancak birçok kişi mezun senesinde sıkılma, bunalma durumlarının fazla olduğunu ve son aylar zor çalışıldığını söylüyor. Sonlarda bunalmamak önemli bu sebeple ağustosta başlasam bile çok sıkmadan çalışırım. Ayrıca siz mezuna kalırsanız bütün konuları baştan mı çalışacaksınız ?

aynen öyle. tyt de 70 civarı yapıyorsam konu eksiğim var demektir. dil bilgisini, tyt mat ve tyt fkb'yi sıfırdan alacagım. bu sene dogru duzgun 1 tane bile tyt soru bankası bitirmedim ( ayt'de için de geçerli ). eğer mezuna kalırsam her dersten özellikle en az 1'er tane bitiririm ki muhtemelen 1'le kalmam. tyt 4-5 ay calıstıktan sonra kalan 6-7 aylık süreçte sırf denemeler ile giderim çok yanlış çıkan bir yer varsa da soru bankasından ilerletirim diye düşünüyorum. şu anlık mezun senesinde ayt'yi nasıl götürüreceğime dair net bir plan yok kafamda. sınavdan sonra bir plan oturturum diye dusunuyorum.

tabi bunlar mezuna kalırsam gecerli ki %70 kalırım gibime geliyor.

Anladım olabilir dediğin gibi ama ben mezuna kalırsam başta 10 TYT 10 AYT denemesi çözerim analiz edip eksiğim olan konuları çalışırım herhalde. Şu an böyle düşünüyorum ama ilerde değişebilir tabi

dediğiniz de olabilir ama bence tyt 80 netin altı yapan birisinin konu eksiği vardır gibime geliyor. o yüzden eskiden olan şeyi yamalamak yerine sıfırdan almak daha sağlıklı bence. neyse daha var bunları konusmaya sınavdan sonra her sey belli olur zaten su an ayt abanmaya devam  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.