Şimdi Ara

5277 TL EVGA 3060 Ti FIRSAT !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar stok sıkıntısı yaşanan 3060 ti kartı için şuanda ki fiyatların altında stoğa giren siteeee ;

https://www.itopya.com/evga-geforce-rtx-3060-ti-xc-gaming-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti//

Bekleyen arkadaşlar bir baksın derim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Stok var da, itopya'da. Aldıktan sonra 10000tl lik psikolojik zarara girme ihtimaliniz var.

• SanalKabus S kullanıcısına yanıt

Yok be başkan neden öyle dedin şimdi , nakliye sürecinden dolayı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdokuro -- 19 Aralık 2020; 21:53:5 >
  • SanalKabus S kullanıcısına yanıt

Konuyla alakasız olabilir ama o kadar doğru bir yorum ki sesli güldüm katılarak okuyunca  

Bu arada bence çok özel bir model olmadıkça bir RTX 3060Ti 5000TL altında olmalı. Piyasaya göre, evet sıcak fırsat ama hala bir çok firma stok sıkıntısının ekmeğini fazlasıyla yemeye çalışıyor.

• itopya ise kaç arkana bile bakma. ürünün gelmesi 1 ay desek, geldi bi sorun çıktı muhattab bulman 2 ay desek bi deneyin 300 lira fazla veririm her zaman başka yerden alırım.

• İtopya'da bile fiyatlar düşmeye başladıysa kartlar ocak-şubat gibi alınacak seviyeye gelir.

• elde idarelik kart varsa 3-5 ay beklenmeli ozaman normal fiyatlarına iner 3000-4000 tl aralığında olur

ha elimde hiç kart yok yeni sistem toplayacağım zamanım yok dersen alınır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabi stok prolemlerinden ve pandemi sürecinden bu abartı fiyatların olduğu konusu su götürmez bir gerçek tabi .. Lakin Haftada bir bu fiyatı yakalamak anca mümkün oluyor söz konusu kart için ve onlarda çabuk stok tüketiyor , alacak olanlar - düşünmekte fayda var bence.

• İtopyamı aman aman :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Itopya ise ben bekleyebilirim diyen birinin alabilecegi yer.

Illa ki urun geliyor.

Bu arada fena degil suanlik. 4500 olsa alirdim bi tane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazada da var diyor arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.E.U.S

İtopya'da bile fiyatlar düşmeye başladıysa kartlar ocak-şubat gibi alınacak seviyeye gelir.

Aynı fikirdeyim. Piyasa berbat. Çok güzel şişirdiler de millet 580 serisi kartları zor alıyor hala.

Satılmadık sıra seve seve düşecek hepsi.

• Ürünün kendisi $400 (3.051,56 Türk Lirası), ürüne uygulanan tek vergi ise +18%'lik KDV. Bunun sonucunda 3600 lira olan ekran kartına bu şerefsizler 1500-2000 lira kar payı koyuyor. Almayın biladerlerim, sakın bu dolandırıcılara para vermeyin. 4000 lira üstüne almayın, aldırmayın!

• Evga'nın garantisini kim veriyor türkiyede ?

• fırsat yok

• dead

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mileni -- 27 Aralık 2020; 16:51:19 >
  • mileni M kullanıcısına yanıt

kesinlikle. bu fiyata 3060ti alınmaz.

• ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt
    Tabi birde bunun psikolojik çöküntüsü var onu da parayla değer biçemiyoruz maalesef akıl sağlığı nı düşünen bu firmaya bulaşmaz zaten .
  • huntertown kullanıcısına yanıt
    Çinden 3600x sipeiş ettim 2 haftada geldi İtopyadan siparişim 1 hafta 2 gündemi ne geldiydi.iade etmem gereken ürün için58 dkka telefonda bekledim.5 gün için ups kargoyu bekledim.sonuç ; ups kargo gelmedi kendim gittim 2 saat yol eziyeti çektim metrobüs ile Beylikdüzü mağazına bıraktım.iade konusundada çok sıkıntılı bence çünkü hava soğutucu aldıydım rgb leri çalışmıyordu ,herneyse ordaki çalışana verdim dedim böyle böyle oda dedi ki iade şartlarımız var ee dedim çalışmıyor ben para iadesi istiyorum dedim kendi kendine macun da sürülmüs buna, burda macun kalmış gibi şeyler söylendi.Kardeşim sen iyimisin dedim nasıl denicem ben bunu dedim.sonra kabul ettiler sağolsun lar :) .Bu yayıncılar sponsorluk alıyor diye millet iyiyle kötüyü ayıramaz hale geldi .yada yanlış güven aşılanıyor diye düşünüyorum....
  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt

Bir ara Vektron idi, hala oyle mi bilmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.