Şimdi Ara

4977 TL(sepette) Vivense Evdemo Bumerang Koltuk Takımı (1 üçlü+1 ikili+2 tekli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 3 2 1 1 olan 10bın altı urun yok vıvensede gördüğüm kadarıyla

• fiyat çok çok iyi

• Fiyat çok iyi ama kaliteli durmuyor, hayalkırıklığı yaşamayın. Balkon, bahçe vs. için ideal olabilir sanki.

• Bu ürünler tamamen şans küçük işletmeler komisyon karşılığı üretiyor ve iyi işçilik varsa memnun kullanıyorsunuz (beklentiye bağlı olarak ).Bekar evi,balkon,bahçe vb için uygun bence de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sevinenden çok üzülen var vivense de . aylarca dolap bekledim.

• Kesin dandiktir, fotodan belli. Yatak olur denilmiş ama insan bir foto koyar en azından. 2-3 ay sonra çöp olmaya aday ama ogrenci evleri için bütçe dostu tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsiburada yorumudur bu da görsel

Gerçekten beğendim teşekkürler köy evim için aldım muazzam oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 19 Ocak 2023; 19:19:49 >
  • Fiyat çok iyi ama ürün nasıldır bilinmez.

Buna benzer bir ürünü (set olarak değil) Trendyol'dan aldık, çok kısa bir süre sonra, dikkatli de kullanmamıza rağmen arkası kırıldı. Sadece 1 adet vida atmışlar.

Neyse iade ettik kabul ettiler sağolsunlar ama bu da öyle duruyor sanki.

• Fiyat çok iyi de kalitesiz olduğu o kadar belli ki. 2.el almaktan iyidir ama bütçe varsa alan pisman olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb de 4977 TL ye geliyor düşünenler için. Koyacak yerin olsa alır koyarım kalitesiz muhtemelen ama yazları balkonda bahçede kullanılabilir

https://www.hepsiburada.com/evdemo-bumerang-koltuk-takimi-gri-p-HBV00000BHQWR?magaza=savasmobilyaltd&url_src=and-product-detail

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • snl_ S kullanıcısına yanıt

Yatak oluyor mu yatakkenki fotoğrafı var mı ?

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    922 TL indirim nasıl olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere oturun daha konforlu olur. Misafir odasına bile koyamayız bu takımı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Milletin gömdüğüne bakmayın. Vivense tasarım olarak oldukça şık ve gösterişli ürünler satar ama fiyatına göre de kalitesi vardır. Bu fiyata tek berjer satıyor diğer firmalar. Diğer firmaların pahalı ürünleri ne kadar fiyatının ürünü değilse vivense ürünleri de o kadar fiyatının ürünüdür. İstikbalden bellonadan 1 takım alacağıma buradan alır 2 yıl da bir değiştiririm

• Ussuz kullanıcısına yanıt

Vivense de farklı mobilya firmalarının ürünleri var, Vivense nin kendi üretimi ise dediğiniz doğru olabilir ama bazı markaların çok leş ürünleride sitesinde satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 20 Ocak 2023; 15:53:24 >
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt

Pazaryeri olarak hizmet mi veriyormuş bilmiyordum. Geçen senelerde buradan www.vivense.com/madrid-koltuk-takimi1-modeli.html şu ürünü almıştım. O zamanlar fiyatına göre sunduklarını düşününce bayağı memnun kaldım. Sadece teslimat süreleri uzun ama bunuda almadan önce zaten belirtiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 20 Ocak 2023; 16:10:17 >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt

Tavsiyeniz için teşekkürler bu arada. Güzel ürünmüş gerçekten fiyatıda iyi gibi duruyor.

• Erenk53 E kullanıcısına yanıt

bilmiyorum hocam bana ait değil foto hepsiburada da gördüm buraya attım. görsel anlamda destek olması adına.

• bunu önerebilirim.

4977 TL(sepette) Vivense Evdemo Bumerang Koltuk Takımı (1 üçlü+1 ikili+2 tekli)türkiye'nin mobilya mağazası
    ESSE TİARA KÖŞE KOLTUK, GRİ, SAĞ KÖŞE FİYATI - Vivense
    https://www.vivense.com/esse-tiara-kose-koltuk-gri-sag-kose-modeli.html
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.