Şimdi Ara

5320xm sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni aldığım 5320 ye tema-oyun vs hiçbirşey kuramıyorum. .sis uzantılı hiçbirşeyi yüklemiyor. özellikle tema yüklemeyi birçok kez denedim, başka 5320lerde çalışan temaları da açamıyor. şu şekilde hata veriyor:

xxxx yüklensinmi (evet)
    güvenlik uyarısı (devam)
    bilgiler (devam)
    yükleme yeri ( 2 seçenektede sonuç aynı)
    biraz bekliyor be "Yüklenemiyor!" çıkıyor.

ne yapmam gerek acaba çözüm yolunu bilen, aynı sorunu yaşamış kimse varmı ??

• Bu bi sorun değil bence.Telefon 9.3.Daha yeni çıktı.Program ve tema bulmak zor olur.
  • ama revenger11 de çalışan temanın bende çalışması gerekmezmi ?
    aynı tel
    aynı versyon
    ...
  • evet suan kullandıgım temalari bizzat dqncn arkadasima linkini verdim fakat yüklenemedi...sorunu anlayabilmiş değiliz.
  • Nasıl iş bu ya.O zaman telefonda bi sorun var.Ya da biriniz telefon filan mı hackledi?Sürümleri aynı mı emin misiniz?
  • versionlarimiz ayni ben hack yapmadim, aynen aldigim gibi duruyor, ayni temalari kuramiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

versionlarimiz ayni ben hack yapmadim, aynen aldigim gibi duruyor, ayni temalari kuramiyoruz

O zaman telefonda bi sorun var heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo a830- Şebeke sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Samsung Q5560C donma sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki garantiye götürmekten başka çarem yokmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dqncn

peki garantiye götürmekten başka çarem yokmu ?

Eğer hiçbir şey yükleyemiyorsan servise götür.
  • 9.2 9.3 temaları fark etmıyorda kendı temalarınıdayuklemıyorsa yazılımsal bir sorun var servıse ver baksınlar
  • servise versemde bayaa bi uzicak iş çok bekletiyolar acaba yeni versiyon gelince sorun çözülürmü ?
  • bazı uygulamalarda bendede yüklenemiyor dio 1 gün sonra tekrar deniorum yükleniyo. kurulumu engelleyen başka bi program yüklemiş olabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealGangsta

bazı uygulamalarda bendede yüklenemiyor dio 1 gün sonra tekrar deniorum yükleniyo. kurulumu engelleyen başka bi program yüklemiş olabilirsin

+1
  • dün internetimde problemler geç cevaplıyorum kusura bakmayın.

@RealGangsta, eP_362
    hiçbirşey yükleyemedim ki kurulumu engelliyim

bugun okul çıkışında götürdüm teknosaya adam yok orjinal miymiş programlar temalar vs vs saydılar. zaten aklıma gelmişti ne diyecekleri ama.. "dedim herşeyi aynı(versyon vs)olan ,aynı model başka telefon destekliyorsa bunun desteklemesi için illa orjinal mi olması lazım mantığın bu kadarmı alıyor?" biraz tartıştık ama sonuç alamadım

uff ya çok gıcık oldum telefondan soğudum resmen

• quote:

dün internetimde problemler geç cevaplıyorum kusura bakmayın.

@RealGangsta, eP_362

bugun okul çıkışında götürdüm teknosaya adam yok orjinal miymiş programlar temalar vs vs saydılar. zaten aklıma gelmişti ne diyecekleri ama.. "dedim herşeyi aynı(versyon vs)olan ,aynı model başka telefon destekliyorsa bunun desteklemesi için illa orjinal mi olması lazım mantığın bu kadarmı alıyor?" biraz tartıştık ama sonuç alamadım

orda çalışanların hepsi olmasada hatırı sayılı bi kısmı dünyadan bi haber oldukları için böyle konuşmaları normal aslında, aldılarmı telefonu servise götürmek için?

• quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

quote:

dün internetimde problemler geç cevaplıyorum kusura bakmayın.

@RealGangsta, eP_362

orda çalışanların hepsi olmasada hatırı sayılı bi kısmı dünyadan bi haber oldukları için böyle konuşmaları normal aslında, aldılarmı telefonu servise götürmek için?

nerdee.. almadılar
    cok gıcık oldum kufretcektim az daha zaten

• Bu telefonun sonu N73 gibi olacak...Ama bunda durum farklı;5320'nin sorunları hemen patır patır çıkmaya başladı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Bu telefonun sonu N73 gibi olacak...Ama bunda durum farklı;5320'nin sorunları hemen patır patır çıkmaya başladı...

n73 gibi çok sorun olur mu bilemem ama onun kadar yavaş olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dqncn -- 20 Eylül 2008; 23:19:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.