Şimdi Ara

5399 TL EVGA GeForce RTX 2060 (EVGA X17 Siyah RGB Optik Gaming Mouse Hediye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Tek fanlı ekran kartı almayın aldırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5900e 2 fanlı 3060 satıldı hb de geçen.şu fiyatlar rtx 2060 için çok pahalı.bide tek fan kart.malesef gpu fiyatları düşmeyecek gibi duruyor

• Tek fan üzer. İlla alinacaksa 300 lira fazla verilip çift fan tercih edilmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2060 bu fiyatlara alınmaz.

• o kartın tek fanlı olduğuna aldanmayın alüminyum soğutucusu gayet kalın ve 3 slot yer kaplıyor kasada yinede çift fanlı ve üstü kartlar tercih sebebidir Almanyada bu kart geçen hafta 4100₺'ye geliyordu

• 5300'e inmiş, 5k'dan fazla kesinlikle verilmemeli diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4999 e satıyordu sinerji eth güncellemesi öncesinde iyi fiyat falan değil

• Nvidia 2x serisi oldukça sıcak çalışan bir çipe sahip, o yüzden bu seride tek fan üzer.

3x serisi olsa idi tek fan pek zorluk çıkarmazdı, 2x'e göre 20 derece daha soğuk çalışıyor diye gözlemledim.

Evga 2080xc ile Palit 3070 kullandım, aynı uygulamalarda birisi 80 derecede çalışırken, diğeri 60'ı geçmiyor kolaylıkla.

• Kerros kullanıcısına yanıt
    2080 hot spot temperature'ı gösteriyor olabilir, nesiller arasında sıcaklık farkından bahseden görmemiştim daha önce.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu paraya 2080ti düşmüştü bir ara 3000 serisinin ilk çıktığı maynik işinin patlamadığı zamanlar

gerçekti hayal oldu  

• 3000 serisinin ilk tanıtıldığı zamanlarda 4300'e RTX2080 Super alanlara bir dünya laf edilmişti, adamlar belki bilinçli belki bilinçsiz ama mis gibi yatırım yapmış oldular. Şimdi 5400'e RTX2060 için iyi fiyat demek zorunda kalıyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.