Şimdi Ara

55.000 TL limitle Spor Araç Tavsiyesi :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DSMN

quote:

Orijinalden alıntı: dj_jackalll

quote:

Orijinalden alıntı: DSMN

Alfa Romeo GT de bakabilirsin ikinci el. Vergisi yakıtı sorun olmazsa 3.2 V6 240 hp seni memnun eder. O olmazsa 2 litrelik motoru da var, ama performansı tatmin etmez. Ama sen anladığım kadarıyla gösterişli bir araç arıyorsun, emin ol GT saydığın araçlardan çok daha gösterişli, bir düşün derim.

Bunlara da bakmıstım aslında 1.9 dizeli var diye biliyorum yanlıssam duzeltin.

2.0 benzinlileri de guzel ama 12 litre sehir ici yakıt tuketimi biraz sıkıntılı,hele 3.2 V6 vergisi+benzinine yetisemem sanırım

Motorları şöyleymiş:

1.8 TS I4 1747 cc 103 kW (140 PS) @ 6500 rpm 163 N·m (120 lb·ft) @ 3900 rpm
    2.0 JTS I4 1970 cc 121 kW (165 PS) @ 6400 rpm 206 N·m (152 lb·ft) @ 3250 rpm
    3.2 V6 V6 3179 cc 177 kW (240 PS) @ 6200 rpm 289 N·m (213 lb·ft) @ 4800 rpm
    1.9 JTDm I4 1910 cc 110 kW (150 PS) @4000 rpm 305 N·m (225 lb·ft) @ 2000 rpm
    1.9 JTDm I4 1910 cc 125 kW (170 PS) @3750 rpm 330 N·m (240 lb·ft) @ 2000 rpm

Türkiye'de hepsi satıldı mı bilmiyorum, ben yalnızca 2.0 ve 3.2'yi biliyorum.

1.9 JTDm I4 1910 cc 125 kW (170 PS) @3750 rpm 330 N·m (240 lb·ft) @ 2000 rpm bu cok mantıklı aslında fiyatlarını arastırmak lazım bi bakayım sahibinden.com da bi sorun var giremiyorum aynı sıkıntıyı yasıyan var mı acaba ?

• Bence Giulietta, Scirocco'yu tokatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

polo gti 180 hp + chip
    volvo c30 d4 177 hp 400 nm tork + chip (2.el)

bunlar olabilir

1.4 motordan 185 HP yetmiyor mu, daha ne chipi. DSG'nin de sınırları var sonuçta.
  • rcz bulabilirsen 60 bine kadar en iyi seçim olur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cok-acil-satilik-rcz-47039068/detay/

jüliyette bakabilirsin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-giulietta-1-4-170hp-48477227/detay/

rx8 de olabilir

20 li yaşlarda olduğunuz için ve anladığım kadarıyla dış görünüşe dikkat çekmesinede önem veriyosunuz bunlar gayet dikkat çeker ve güzel araçlardır

yani bi rx8 e binmek varken polo yanında basit kalır

• Giulietta seceneklerim arasındaydı aslında ancak performans istegim agır basıo sanırım o yuzden polo gtida kaldım

Giulietta 1.4 TB remap uygulaması var mı acaba ? Scirocconun 210luklarının birkac videosunu izledim guzeldi poloyada yapılıyormus 210 ama ne kadar gereklidir bilmem
  • 170 hp azmı hocam jüliyette

ben şunu demek istedim hem dış görünüş olarak polo biraz basit kalır evet prformans açısından epeyce iyi ama zevk meselesi tabi yinede=)
  • 1.4 170 hp arabaya performans yok diyorsan bişey demiyorum
  • Kardeşim giulietta 1.4 170 hp neyine yetmiyor:) daha fazlasını nerede süreceksin :) Ben olsam scirocco-giulietta arasında tercih yapardım.Hatta giulietta daha ağır basıyor görünümü ve duruşu itibariyle :)
  • Hocam kesinlikle scirocco derim
  • quote:

polo gti 180 hp + chip

bunlar olabilir

2. el D4 motorlu C30 bulamaz, hatta Türkiye'ye gelmiş ve satılmış bir tane de olduğunu sanmıyorum. Sıfırı da 80 den aşağı olmaz.
  • Bence de Scirocco ya da Polo GTI seçilmeli ki Scirocco daha spor görünümlü geliyor bana.
    Bu arada araca çip taktırmak kasko ve muaynede sorun yaratmıyor mu?
  • SLK :)

Yürüyen tabut
  • quote:

Orijinalden alıntı: misery1903

Bence de Scirocco ya da Polo GTI seçilmeli ki Scirocco daha spor görünümlü geliyor bana.
    Bu arada araca çip taktırmak kasko ve muaynede sorun yaratmıyor mu?

Arac dynoya cıkmadıkca bırak muayeneyi yetkili servis bile kolay kolay anlayamaz
  • bu arabaların en dikkat çekicisi üstü açık bir 308 CC olur. cabrio aracın tadı farklıdır ancak performans beklentilerini karşılamaz ve yakıtı 12 lt civarıymış. bunun dışında scirocco mantıklı gözüktü bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medelhavet

quote:

polo gti 180 hp + chip

bunlar olabilir

2. el D4 motorlu C30 bulamaz, hatta Türkiye'ye gelmiş ve satılmış bir tane de olduğunu sanmıyorum. Sıfırı da 80 den aşağı olmaz.

sifiri son zamdan once 71 bin tl civarindaydi, simdi ise 75.990 tl olmus.

ikinci eli konusunda haklisiniz bende bulamadim.

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

polo gti 180 hp + chip

bunlar olabilir

1.4 motordan 185 HP yetmiyor mu, daha ne chipi. DSG'nin de sınırları var sonuçta.

210 hp yi gorur chiple. dsg bunu kaldirabilir diye biliyorum torkuyla cok oynanmazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

polo gti 180 hp + chip

bunlar olabilir

ABT yazılım VW güvencesinde bildiğim kadarıyla. Sorun teşkil etmiyordur yüksek ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medelhavet

Yakıt ta dediğin için bence en mantıklısı Leon 2.0 Tdi 170hp, bir Scirocco kadar spor karakterli değil belki ama ne kadar basarsan bas diğerlerinin ekonomik kullanımda yaktığı kadar bile yakmaz, sana göre artı mı bilemem ama 4 kapı olmasına rağmen tek kapı havası. Scirocco bence 1.89 sabit Euro kuru uygulaması bittiği andan itibaren aşırı pahalıdır 1.4 motor için. Onun daha güçlüsü olan Polo GTI ile arasında uçurum var fiyatta. Yani ya Leon ya GTI bence.

dızelede basarsan yakar hocam yanlısın olmasın
  • Kanka GTİ alıyoruz sana gerek yok fazla düşünmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Kanka GTİ alıyoruz sana gerek yok fazla düşünmeye

hahah kanka ole olucakta direniyorum ya
  • S 2000, TYPE R
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.