Şimdi Ara

55.000 TL limitle Spor Araç Tavsiyesi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Haziran ayı gibi yeni bir araç alıcam. Fiyatım 55.000 TL civarı ancak seçenekte kararsız kaldım sizin görüşlerinizi almak istedim. Araç 5 yaşını doldurmadıktan sonra 2.el olabilir.

Öncelikle isteklerimden bahsedeyim.

1- Coupe-Hatchback 3 Kapı-Cabrio

Yas 20 oldugu icin ve tek kapı araba hastalıgım oldugu icin aracın bu 3 secenekten biri olmasını istiorum ve tabikide tabiri caizse sekil bir alet olmalı

2- Yakıt tipi ve tuketimi

Aracı İstanbul icinde kullanıcam Avrupa yakasında ikamet ediyorum ortalama 9-10 litreyi gecmemesi gerekiyor (normal kullanımda,bastıktan sonra yakması sorun degil hakkını versin yeter)

3- Performans

Yakıt 10 litre sınır dedim ama tabiki performansı cok onemli benim icin Acıkcası her daim hız yapan biri degilim ancak sag ayagımın altında guvenebilecegim bir alet olması cok onemli 0-100 degeri en az 8 saniye olmalı.

4- Konfor

Acıkcası konfor pek onemli degil benim icin ama kim hayır der ki

5- 2.el

Bu konuda pek onemli degil.

Araç en fazla 2006 Haziran cıkıslı olabilir, krediyle alıcam cunku. Siz olsanız ne alırdınız? Benim su gune kadar bulabildigim araclar,
    VW Scirocco 1.4 TSI 160 HP (2.el)
    Pegueot 308 CC 1.6 THP 140 HP (2.el) + Chip Tuning
    VW Polo GTi 1.4 TSI 180 HP (2011)
    Seat Leon 2.0 TDI CR FR 170 HP
    Seat Ibiza Cupra 1.4 TSI

Fikirleriniz icin simdiden cok tesekkur ederim Onerileriniz benim icin cok onemli kafayı yemek uzereyim cunku

• Scirocco gerek tasarım gerek performans olarak gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 4 Mayıs 2011; 19:09:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Scirocco gerek tasarım gerek performans olarak gayet iyi
    Polo gti ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Polo gti ;)

Alıntıları Göster
    Scirocco size uygun
  • Yakıt ta dediğin için bence en mantıklısı Leon 2.0 Tdi 170hp, bir Scirocco kadar spor karakterli değil belki ama ne kadar basarsan bas diğerlerinin ekonomik kullanımda yaktığı kadar bile yakmaz, sana göre artı mı bilemem ama 4 kapı olmasına rağmen tek kapı havası. Scirocco bence 1.89 sabit Euro kuru uygulaması bittiği andan itibaren aşırı pahalıdır 1.4 motor için. Onun daha güçlüsü olan Polo GTI ile arasında uçurum var fiyatta. Yani ya Leon ya GTI bence.
  • Yakıt ta dediğin için bence en mantıklısı Leon 2.0 Tdi 170hp, bir Scirocco kadar spor karakterli değil belki ama ne kadar basarsan bas diğerlerinin ekonomik kullanımda yaktığı kadar bile yakmaz, sana göre artı mı bilemem ama 4 kapı olmasına rağmen tek kapı havası. Scirocco bence 1.89 sabit Euro kuru uygulaması bittiği andan itibaren aşırı pahalıdır 1.4 motor için. Onun daha güçlüsü olan Polo GTI ile arasında uçurum var fiyatta. Yani ya Leon ya GTI bence.
  • Polo derim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    500 bin tl araç tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medelhavet

Yakıt ta dediğin için bence en mantıklısı Leon 2.0 Tdi 170hp, bir Scirocco kadar spor karakterli değil belki ama ne kadar basarsan bas diğerlerinin ekonomik kullanımda yaktığı kadar bile yakmaz, sana göre artı mı bilemem ama 4 kapı olmasına rağmen tek kapı havası. Scirocco bence 1.89 sabit Euro kuru uygulaması bittiği andan itibaren aşırı pahalıdır 1.4 motor için. Onun daha güçlüsü olan Polo GTI ile arasında uçurum var fiyatta. Yani ya Leon ya GTI bence.
    polo gti 180 hp + chip
    volvo c30 d4 177 hp 400 nm tork + chip (2.el)

bunlar olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

polo gti 180 hp + chip

bunlar olabilir

volvo c30 dizel ve benzinli benzer güçlerdeyse dizel zıplıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

Polo derim :)
    hocam kesinlikle Scirocco derim. digerleri Scirocconun yanından bile gecemez tasarım olarak, hepsi zaten performanslı araçlar motorlarına birsey diyemem.

alternatif olarak megane 3 coupe yi önere bilirim. 1.5 dci 105 bg.
    bence bu 2 modelden şaşma.

• quote:

polo gti 180 hp + chip

bunlar olabilir

c30 d4 mantıklı bi secim aslında hic bakmamıstım.

Genel olarak Scirocco-GTi-308 CC+ chip arasında kalıyorum. Leon sadece makyajlı dusunuyorum makyajsız kasanın icini begenmiyorum hic.

Baska ne olabilir ? Ve nedenini yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_jackalll

quote:

polo gti 180 hp + chip

bunlar olabilir

c30 d4 mantıklı bi secim aslında hic bakmamıstım.

Genel olarak Scirocco-GTi-308 CC+ chip arasında kalıyorum. Leon sadece makyajlı dusunuyorum makyajsız kasanın icini begenmiyorum hic.

Baska ne olabilir ? Ve nedenini yazarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Alfa Romeo Giulietta

• quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

polo gti 180 hp + chip

bunlar olabilir

volvo c30 dizel ve benzinli benzer güçlerdeyse dizel zıplıyor

Alıntıları Göster
    Alfa Romeo GT de bakabilirsin ikinci el. Vergisi yakıtı sorun olmazsa 3.2 V6 240 hp seni memnun eder. O olmazsa 2 litrelik motoru da var, ama performansı tatmin etmez. Ama sen anladığım kadarıyla gösterişli bir araç arıyorsun, emin ol GT saydığın araçlardan çok daha gösterişli, bir düşün derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

hocam kesinlikle Scirocco derim. digerleri Scirocconun yanından bile gecemez tasarım olarak, hepsi zaten performanslı araçlar motorlarına birsey diyemem.

Megane Coupe 1.6 dci 130 HP gelirse alabilirim. Chiplettikten sonra 160 HP sakaya gelmez

Scirocco su an ilk tercihim gibi duruyor. 308 CC hakkında ne dusunuyorsunuz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

Megane Coupe 1.6 dci 130 HP gelirse alabilirim. Chiplettikten sonra 160 HP sakaya gelmez

Scirocco su an ilk tercihim gibi duruyor. 308 CC hakkında ne dusunuyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    tek kelimeyle c30!

• quote:

Orijinalden alıntı: DSMN

Alfa Romeo GT de bakabilirsin ikinci el. Vergisi yakıtı sorun olmazsa 3.2 V6 240 hp seni memnun eder. O olmazsa 2 litrelik motoru da var, ama performansı tatmin etmez. Ama sen anladığım kadarıyla gösterişli bir araç arıyorsun, emin ol GT saydığın araçlardan çok daha gösterişli, bir düşün derim.

Bunlara da bakmıstım aslında 1.9 dizeli var diye biliyorum yanlıssam duzeltin.

2.0 benzinlileri de guzel ama 12 litre sehir ici yakıt tuketimi biraz sıkıntılı,hele 3.2 V6 vergisi+benzinine yetisemem sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: bestekar87

tek kelimeyle c30!

Alıntıları Göster
    Megane 3 Coupé veya Polo GTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Megane 3 Coupé veya Polo GTI

Alıntıları Göster
    Seat Leon 2.0 TDI CR FR 170 HP
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DSMN

Bunlara da bakmıstım aslında 1.9 dizeli var diye biliyorum yanlıssam duzeltin.

2.0 benzinlileri de guzel ama 12 litre sehir ici yakıt tuketimi biraz sıkıntılı,hele 3.2 V6 vergisi+benzinine yetisemem sanırım

Motorları şöyleymiş:

1.8 TS I4 1747 cc 103 kW (140 PS) @ 6500 rpm 163 N·m (120 lb·ft) @ 3900 rpm
    2.0 JTS I4 1970 cc 121 kW (165 PS) @ 6400 rpm 206 N·m (152 lb·ft) @ 3250 rpm
    3.2 V6 V6 3179 cc 177 kW (240 PS) @ 6200 rpm 289 N·m (213 lb·ft) @ 4800 rpm
    1.9 JTDm I4 1910 cc 110 kW (150 PS) @4000 rpm 305 N·m (225 lb·ft) @ 2000 rpm
    1.9 JTDm I4 1910 cc 125 kW (170 PS) @3750 rpm 330 N·m (240 lb·ft) @ 2000 rpm

Türkiye'de hepsi satıldı mı bilmiyorum, ben yalnızca 2.0 ve 3.2'yi biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Seçeneklerinizde yok ama toyota auris elegant modelini tavsiye ederim. Düz vites 138 beygirlik güce sahip ayrıca 2 kapılı versiyonları da bildiğim kadarıyla mevcut

Aurisin 2 kapılı versiyonu yok diye biliyorum ki Polo GTi , Scirocco nun yanında biraz basit kalıyor Yinede tesekkur ederim.

Polo GTi aslında cok begendigim ve gordugum ilk andan beri begendigim bir arac, hatta arkadasım yeni aldı kendisi forumdandır omerf tanıyan varsa Dusunmuyor degilim ama insanın aklını Scirocco celiyor ister istemez

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.