spor araba iki nedenden istenir bence, birincisi tipi için, ikincisi performansı için. sen performans için istiyorsan polo gti olabilir ama tip içinse direkt ele derim. sonuçta ne olursa olsun bir kaç kırmızı çizgili polo. scirocco gösterişli, volvo c30 gösterişli araçlardır bana göre. yani göze güzel ve küçük gelmeyen araçlar. ben olsam bunlardan birini tercih ederim.
Alfa Giulietta 170hp multiair vw polo gti 180hp
fazla düşünmeye gerek yok, 2. elle de uğraşmazsın kafa rahat bin gitsin
İlk tercihim Scirocco olurdu, daha küçük olması sorun teşkil etmeyecekse Polo GTİ, çok güzel bir alternatif de Megane 3 Coupe...
160 hp 1.4 TSİ Scirocco.
alfa guilletta tasarımda hepsini katlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Chandler Bing
spor araba iki nedenden istenir bence, birincisi tipi için, ikincisi performansı için. sen performans için istiyorsan polo gti olabilir ama tip içinse direkt ele derim. sonuçta ne olursa olsun bir kaç kırmızı çizgili polo. scirocco gösterişli, volvo c30 gösterişli araçlardır bana göre. yani göze güzel ve küçük gelmeyen araçlar. ben olsam bunlardan birini tercih ederim.
bencede gösteriş önemli artı olarak s2000 de çok iyi olur
şöyle düşün hocam yoğum trafikte takıldın altında polo var kimse bakar mı, bakmaz polo yani performansı iyidir orası ayrı, ama aynı trafikte altında bi s2000 rx8 ne biliyim jüliyet felan var herkesin dikkatini çeker ki bunlarında performansı iyidir
VALLA HOCAM YANNIS DUSUNUYORSUN BEN POLO GTİ ALDIM 2 GUN SONRA ELIME SEKER BEYAZI FULL ARABA 2 KAPI TRAFIKTE DURAYIM S 2000 DEN DAHA DIKKAT CEKECEGINE INANIYORUM FARLARINDAKI LEDLER OLAYI BITIRIR SONRADA KROM EKSOZDAN GOZUNU ALAMAZLAR ARKADA SADECE GTI YAZIZI VAR OLAY BU KISA OZ :)
quote:
Orijinalden alıntı: MMX 166
quote:
Orijinalden alıntı: Medelhavet
Yakıt ta dediğin için bence en mantıklısı Leon 2.0 Tdi 170hp, bir Scirocco kadar spor karakterli değil belki ama ne kadar basarsan bas diğerlerinin ekonomik kullanımda yaktığı kadar bile yakmaz, sana göre artı mı bilemem ama 4 kapı olmasına rağmen tek kapı havası. Scirocco bence 1.89 sabit Euro kuru uygulaması bittiği andan itibaren aşırı pahalıdır 1.4 motor için. Onun daha güçlüsü olan Polo GTI ile arasında uçurum var fiyatta. Yani ya Leon ya GTI bence.
dızelede basarsan yakar hocam yanlısın olmasın
Yakar ama ne kadar yakar, 2.0 dizel motorla gayet performanslı, sert kullansan hadi yaksın 8-9 litre, aynı kullanımda Scirocco 1.4 TSI 12-13 litre yakacaktır.
bence polo gti tabi oda istedigin donanımda bulabilirsen yakıt degerlerıde gayet basarılı tatmın edici...
Bence kesinlikle Polo Gti.
Kullanıyorum ve istediğin gibi bilgi verebilirim. Tsi ve Dsg nin mükemmel uyumu + çok makul yakıt tüketimi, kalite vs vs.
Otomatik ise Polo GTI. Manuelden vazgeçmem diyorsanız Corsa OPC.
Vw polo gti bence iyi bir seçenek 0 km olacak çünkü ayrıca size istediğiniz performansı ve konforu belirlediğiniz yakıt değerleriyle sağlayabilir
arkadaş şu aralar 55 milyara scirocco yok ancak aralık a doğru almayı düşünüyorum. sizce 1.4 160hp dsg li olan aralık indiriminden 57-58 milyarları bulurmu?
Bu arada arkadaşa reno megane coupe 1.5 dci 105 bg 0 araç önerisinde bulunuyorum.
Eğer aracın şekli önemliyse Polo GTI'ın falan esamesinin okunmaması lazım
yarın aksam ınsaallah ruhsat cıkarda polo gti me kavuşurum çok heyecanlıyım bizzat o duyguyu tatmak için saatleri sayıyorum ben ona resmen aşığım yaa ah polo gti ahhhhhhh senin direksiyon simidine kurbann
2nci el scirocco tek geçerim
Scirocco nun sıfırı çok pahalandı, ikinci elini düşünebilirsin, dediklerin araında en dikkat çekicisi o, üstelik 0-100 ü 8 sn 160 HP liğin yani çok çok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: dj_jackalll
3- Performans
Yakıt 10 litre sınır dedim ama tabiki performansı cok onemli benim icin Acıkcası her daim hız yapan biri degilim ancak sag ayagımın altında guvenebilecegim bir alet olması cok onemli 0-100 degeri en az 8 saniye olmalı.
Onerileriniz benim icin cok onemli kafayı yemek uzereyim cunku
Çoğu aracın zaten 0-100 hızlanması 8 saniyeden fazla