Şimdi Ara

55-60 bin tl araç öneresi v lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 55-60 bin tl gibi bir bütçeye uygun km li dizel araç öneriniz ne olurdu? Yada o fiyatlara benzinli insigna jetta tarzı araç alıp tüp takılır mı takılırsa yakıt kaç kr olur araç sedan yada hb kasa suw qasqahi de hoşuma gidiyor aile arabası olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2014 civic al

• Geçen hafta bir arkadaşım 59 bin tl ye 93 bin km de 2011 golf 6 highline dizel manuel aldı. Keyifle kullanıyor.
  • Opel Astra 1.6 115 hp edition plus sıfır km 60 bine alınıyor. 2 bin verir BRC lpg takar mis gibi binerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Opel Astra 1.6 115 hp edition plus sıfır km 60 bine alınıyor. 2 bin verir BRC lpg takar mis gibi binerim

Paketi düşük gibime geldi de 11 12 model tüplü insignia nasıldır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zed

Geçen hafta bir arkadaşım 59 bin tl ye 93 bin km de 2011 golf 6 highline dizel manuel aldı. Keyifle kullanıyor.

Golf 6 lar hoşuma gitmiyor ya

• Metehan.trgt M kullanıcısına yanıt
    Paket bence yeterli. Bi ekran takılırsa dolu dolu bir araba olur. Sıfır Astra varken ben 5-6 yaşında masraf açma zamanı gelmiş insignia almazdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Paket bence yeterli. Bi ekran takılırsa dolu dolu bir araba olur. Sıfır Astra varken ben 5-6 yaşında masraf açma zamanı gelmiş insignia almazdım

Sport paketten noksan neyi var bahsettiğiniz paketin?

• O paraya aile arabasi olmaya en uygun lpgli araç bence 2010 üstü lpgli Toyota Verso dur.

Saygılarımla.

Opelin kendi sayfasından bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: player_x

O paraya aile arabasi olmaya en uygun lpgli araç bence 2010 üstü lpgli Toyota Verso dur.

Saygılarımla.

Jetta 1.2 tsi tüp lü nasıldır yada 1.4

• Sıfır megane sedan alıp lpg ile binebilirsiniz.Bence ikinci ele hiç bulaşmayın.

• bizim araba benzinli ford focus sw otomatik ilk aldıgımızda benzin dayanmıyordu şehir içi düzgün 100 km 9lt şehir dışı hesaplamayadım ((çunku lpg takılmıştı)) ama 100km 7-8 lt yakıyordu sonrasında iyi bir araştırma yaptık uygun marka lpg taktırdık şehir içi gene aynı 9 lt yakıyor şehir dışı düzgün kullanarak 100km 7 lt yakıyor
    sonuç:

benzin

100 KM ŞEHİR İÇİ 9 LT : 9x5,09 =45,81
    100 KM ŞEHİR DIŞI 7 LT : 7x5,09 =35,63

LPG

100 KM ŞEHİR İÇİ 9 LT : 9*2,61= 23,49
    100 KM ŞEHİR DIŞI 7 LT : 7*2,61= 18,27

opel ıngsina tam uyumlu değil diye biliyorum sebebi subap eritme sorunu galiba subap değiştirmen gerekiyormuş
    jetta yı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelans67 -- 7 Mayıs 2017; 17:48:54 >
    2013-... 1.6 toyota corolla (benzin lpg) öneririm veya
    2012-... ford focus
    lpg de corolla sıkıntı çıkarmaz (benzinli motorları iyi 2 el de toyotanın her modeli tutuluyor zaten
    ford focus dizel benzin fark etmez ( araba iyi kemikli tek dezavantajı içi pek geniş değil (arka dız mesafesi). lpg uyumlu diye biliyorum landırenzo evo takılı bizim ford da sıkıntı yok çekiş düştügünü çok belli etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelans67

2013-... 1.6 toyota corolla (benzin lpg) öneririm veya
    2012-... ford focus
    lpg de corolla sıkıntı çıkarmaz (benzinli motorları iyi 2 el de toyotanın her modeli tutuluyor zaten
    ford focus dizel benzin fark etmez ( araba iyi kemikli tek dezavantajı içi pek geniş değil (arka dız mesafesi). lpg uyumlu diye biliyorum landırenzo evo takılı bizim ford da sıkıntı yok çekiş düştügünü çok belli etmiyor

Verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum mamafih ben çıtayı 70bine yükselttim dizel temiz jetta bakıyorum

• 2. el alacaksanız donanımdan biraz feragat edip 3 yaşını fazla geçmemeye çalışın Özellikle dizel araçların çoğunun km si sahte
    önemli değşl sana kolay gelsin kafana yatan bulursun inşallah
  • 70bine temiz araba aramaya çalışacağınıza, 62 bin tl ye Opel Astra Edition plus alırım sıfır , kafa rahat binerim. Boş paketin bi üstü, fazlasıyla yeterli. Yokuş kalkış desteği dahi mevcut. Yukarda bi arkadaş yazmış zaten. Ancak Edition en boşu o değil bi dolusu Edition plus gayet tatminkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

70bine temiz araba aramaya çalışacağınıza, 62 bin tl ye Opel Astra Edition plus alırım sıfır , kafa rahat binerim. Boş paketin bi üstü, fazlasıyla yeterli. Yokuş kalkış desteği dahi mevcut. Yukarda bi arkadaş yazmış zaten. Ancak Edition en boşu o değil bi dolusu Edition plus gayet tatminkar.

Yakıt ?

Lpg?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.