Şimdi Ara

550 tlye orjinal iphone 5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
18.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinalligi dogruladiginizi varsayarsak;
    Telefonlar yurtdisindan getirilmis calinti telefonlardir onun haricinde baska bir aciklamasi yoktur bu isin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

quote:

Orijinalden alıntı: byajan

hemen olaya geçiyorum bugün kılıf almak için gittim bi telefoncuya fakat adamın iphone 5i 550 tlye sattığını öğrenince küçük bi şok yaşayıp sonra bildiğimiz çin mallarındandır dedim ama kafama takıldı 550 tl çok değil mi çin için ? hemen sordum adama çıkarttı telefonu gösterdi açtık ekran kalitesi aynı + kamera haddinden fazla hd kaliteli + elimizdeki iphone 5 ile ( turkcellden aldığımız ) aynı. sordum nasıl oluyor diye hatta emin olmak için sordum nano simkart ile çalışıyormuş aga bu android falan olmasın dedim ? nasıl oluyor diye adam app storeye girdi bildiğimiz app storedu şaşırdım kaldım çokta hızlıydı telefon öyle çift simli wifili tvli lerden değildi.

kafama takılan bu telefon nasıl bu kadar ucuz oluyor ? adam garanti veriyor tanıdıkda bi abimiz diyebiliriz varmı bilgisi olan nasıl oluyor beyler ? çok şaşırdım ? ayarlardan baktım ios 6 yüklü imeisi falan iphone 5 diye çıkıyor dogrudur ama hala kafam almıyor ?

Çalıntıdır tek açıklaması bu. :) Sonra nereye saklasam diye düşünürsünüz böyle yerler fişte kesmez kutusuz kulaksız diyor size :D:D adam resmen çalıntı diyor burda.Alan kişi sonra ordan aldığımı nasıl ispatlarım diye düşünür durur.Para dosttan kazanılır diye boşa dememişler. xD

evet çalıntı galiba diye düşünüyorum bende ama adamın tavırları kesin ve netti iyice araştırıcam bunu

• Hangi ilçesi iz?gelip iki uç tane alayim

• kendilerimi yapıyor acaba, made in angara
  • Telefonlar gerçek iPhone5 ise çalıntı olması dışında başka bir seçenek yok. Yurtdışında üreticinin 649 dolardan sattığı bir telefon nasıl olur da üzerine o kadar vergi bindiği halde yarı yarıya ucuz olabilir? İkinci bir seçenek yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi gerçek iPhone5 gösterip satarken çakma çin malını vermesi. O fiyata babam bile vermez denilen durum tam da.
  • apple bile neredeyse 700 usd gibi bir rakama satıyor ve gerçekten hala acaba diyerek konu açıyosunuz fakat cidden ben sizin yada bir başka arkadasin dolandırılmasını istemem.
    Hocam 1500 tl gibi bir rakama satsa bile peynir ekmek gibi giden bir cihazı o fiyata kim verebilir ki.
    Beğendiyseniz alın fakat gidip fabrikadan çalsa yine o rakama veremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipsiz_uçurtma -- 9 Mart 2013; 22:47:07 >
  • Gidip baktim iphone 2,3,4,4s,5 ipad 2 ipad4 ipod touch 4 , mini ipad, macbook air kullandim. satilan cihaz sahte rahatca belli oluyor itunes a takip deneyin Yaninizda notebok varsa

• hocam şarj girisidemi aynı

• O telefon ya çalıntı yada çakma. Dünyanın hiçbir yerinde o kadar ucuza iphone bulamazsın. Hadi diyelimki gerçek bir iphone 5 hangi insanoğlu 2 bin tl lik telefonu 500 tl ye satar ki ? Gerçek olduğunu var sayarsak adam o telefonu 1300-1400 tl yede rahatlıkla satabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: begacce

hocam şarj girisidemi aynı

hafız bırak şarj girişini ekrana elini vurunca anlıyon orjinalliğini nano sim kartla çalışıyor diyorum app storeye girdik yahu zaten en büyük şoku orada yaşadım. yalnız şu an aklıma bişey geldi temple runu app storeden indirdik evet ama açarken iphoneda olmaması gereken bir şey oldu 1-2 saniyelik bir takılma yaşadı sonra açıldı tabi açıldı oynadık gerçek iphoneden farkı yoktu orası da ayrı. gördüğüm tek yanlışlık buydu tek dikkatimi çeken yönü buydu telefonun siz ne diyorsunuz kuzen şimdi telefonda söyleyince aklıma geldi. yoksa binde bir oluyorda o ara mı denk geldi dedik ?
  • Siri'yi kullandın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Siri'yi kullandın mı?

evet siri bile var. ama dediğim sorun temple rundaki sorun dikkatimi çekti

galiba telefon çakma diye düşündüm arkadaşlar yüzde yüz orjinal olduğunu nerden anlayabiliriz ? gidip tekrar bakıcam çalıntı olsa bile o kadar ucuz olmaz diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ialaybeyi -- 9 Mart 2013; 23:39:11 >
  • Android içe yada jb yüklü iPhone beş temalı bir telefon bence ben geçenlerde benzerini gördüm

• Batan geminin malları diye mi satıyo bu adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Değiştir

Android içe yada jb yüklü iPhone beş temalı bir telefon bence ben geçenlerde benzerini gördüm

app store çalışıyor muydu ? yada siri ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa
    Tahminim adam sana gerçek i5 gösterdi ama sana satarken çakmayı verecektir

hayır dostum öyle bişey olması imkansız çünkü zaten kutusuz verecekmiş yani kulaklıkları benim ayrıyetten almam gerek ama adam bana şarj cihazını ucuza verebileceğini söyledi kulaklığı veremem dedi :D

birde not düşeyim adam tanıdık benim 6 yıllık berberimin arkadaşı ordan tanışmıştık beni tanıdı bi yamuk olsa söylerdi

Kardesin kardesi kazıkladigi bir zamanda berberinizin arkadaşına neden güvenesiniz? Berberinizin arkadaşı su durumda iki şey olabilir; 1- çok hayırsever, apple aşığı, promosyon yapmayı seven birisi. 2- arkadasinın arkadasinı kandirip dolandıracak, gozunuzun icine baka baka size yalan soyleyen bir adı. Siz karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 9 Mart 2013; 23:53:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Android içe yada jb yüklü iPhone beş temalı bir telefon bence ben geçenlerde benzerini gördüm

Benim gördüğümde appstore logosunda google olay store vardi siri yerine de çinli birşeyler vardi

• Çalinti maldir o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür1616 -- 9 Mart 2013; 23:50:20 >
  • sim kilitli olabilir mi?
  • quote:

quote:

quote:

Benim gördüğümde appstore logosunda google olay store vardi siri yerine de çinli birşeyler vardi

yok hocam bu baya bildiğin app store. kimlik bile tutuyor ya siri bildiğin siri
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.