Şimdi Ara

552 TL Hp Omen Encoder CHERRY MX BROWN Türkçe Mekanik Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam aynı ürüne benziyor burada 359 TL ve HP Türkiye garantili yazıyor

https://www.hepsiburada.com/hp-1my13aa-omen-by-hp-1100-blue-mekanik-oyuncu-uk-klavye-p-hbv000008hst9

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadhras

Hocam aynı ürüne benziyor burada 359 TL ve HP Türkiye garantili yazıyor

https://www.hepsiburada.com/hp-1my13aa-omen-by-hp-1100-blue-mekanik-oyuncu-uk-klavye-p-hbv000008hst9

Blue cherry hocam sizinkisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Blue cherry hocam sizinkisi.

Alıntıları Göster

Cherry değil hocam, Cherry olsa ilanın her yerine yazarlardı. Büyük ihtimal Kaihl veya Outemu. Başlıktaki klavye çok uygun, sanırım piyasadaki en uygun Cherry switchli klavye

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ben kahverengi switch görünce hemen bunda da blueyu switch diye gördüm greetech markaymış sesli diyor bi yorumda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam alternatif olması açısından bu linkide ekler misiniz?
    Ürün n11 de 599 TL kupon veya daha fazla taksit imkanı için değerlendirilebilir.

m.n11.com
    HP 6YW75AA Omen Encoder Usb Kablolu Brown Cherry Mekanik Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/hp-6yw75aa-omen-encoder-usb-kablolu-brown-cherry-mekanik-q-klavye-1597806

Edit : Trendyolda 599 TL

m.trendyol.com
    HP 6yw75aa Omen Encoder Kahverengi Gaming Klavye Mekanik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://m.trendyol.com/hp/6yw75aa-omen-encoder-kahverengi-gaming-klavye-mekanik-p-38140575?boutiqueId=61&merchantId=109318

Hepsinde satıcılar aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 9 Ağustos 2021; 17:16:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 aydır kullanıyorum. Yazı yazması gerçekten eğlenceli. Switch kalitesine diyecek yok zaten. İmkanı olan alsın. Bu fiyatlara cherry mx pek yok piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuttt1987 -- 9 Ağustos 2021; 20:53:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki sistemimdeki klavye de asus biri flarex cherry blue diğeri scope rx cherry red ama optik olunca çok hızlı yazı yazmaya gelmiyor.hani kedi ciğer yapıyor olmasın diye yazdım.satıcıya da soru sordum ama bence oem bu alet kutulu değil ondan ucuz.sistemin yanında gelmiş de satıyorlar gibi duruyor.bu fiyat olandan bahsediyorum belki daha pahalı satan satıcılarınki kutuludur?

nethouse kutulu demiş ama nethouse'dan almıyorsunuz ve soruyu ürün sayfasına koymamışlar satıcıya göre değiştiğinden olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 10 Ağustos 2021; 9:7:2 >
  • Corsair K55 RGB alın keyfinize bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hp nin ürünlerini beğeniyorum ama kablolu aletler bana çağ dışı geliyor.

• cherry mx switchli olması gerçekten şaşırtıcı bu modelin ben en son corsair k68 red cherry mx li bulmuştum 700 tl ye o da itopya pek güven vermiyor diye tereddütteydim.

CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA

Hp modeli daha güzel gibi şuan gittigidiyorda %5 te indirim var 569 tl ye geliyor.

Hp OMEN Encoder 6YW75AA Kahverengi Cherry MX Mekanik Klavye Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

• n11'den sipariş vermiştim iş yerinde kullanırım diye az önce geldi.kutulu geldi ben kutusuzdur dedim yukarıda ama herhalde her satıcı bu şekilde satıyordur.ağır oturaklı bir klavye ben beğendim.sadece kırmızı ışığı var kapatabiliyorsunuz ya da ışığını azaltabiliyorsunuz başka bi animasyon renk falan yok.ben 1500 liralık asus flare x klavyeyi kırmızı ışıkla kullandığım için garibime gitmedi.tuşları biraz sesli red switch'e göre neredeyse blue kadar ses yapıyor ama tuş basımı red'e daha çok benziyor.optik değil yazı yazmak çok zor değil ama benim blue flarex gibi kolay da değil.kutusunda cheryy mx brown yazıyor.

552 TL Hp Omen Encoder CHERRY MX BROWN Türkçe Mekanik Klavye

• 552 TL şuan Trendyolda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.