Şimdi Ara

55JS7200 Isik sizma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba Samsung marka televizyonum dun kuruldu goruntu kalitesi gercekten cok iyi ancak kurulum yapan arkadas gittikten sonra film izleyeyim dedim kose taraflarsan fazla miktarda isik siziyor normal turk dizilerinde sorun yok ancak karanlik sahnelerde rahatsiz ediyor gercekten. Seri sonu olarak 3497tl ye aldim urunu teknosadan iade etmek icin surem kurulumdan itibarenmi basladi yoksa satin aldigim tarihten itibarenmi arada 5 gun var cunku araya bayram gireceginden dolayida sehir disinda olacagim dondugum zaman zamanim kalmiyor cevabinizi rica ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  55JS7200 Isik sizma sorunu

karanlikta cekilen resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakabo333 -- 1 Temmuz 2016; 9:38:21 >
  • Bunlarak ek olarak iade icin yasal sure 14 gunmu 7 gunmu urun magzadan alinma cevaplarinizi rica ederim
  • Mağazadan alınca iade edemezsin. Eğer taksitle aldıysan iade hakkın var ama kredi kartı ile taksit yaptıysan yine iade edemezsin. Tv bu hali ile bozuk bir tv servis buna değişim verir. İster paranı geri alırsın ister yeni bir tv. Servis arıza raporu vermezse ısrarcı ol samsung merkezi ara e-posta at biraz zorla. Olmazsa mahkemeye ver kesin kazanırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence para iadesi iste. O tv hiçiyi bir model değil.

• Para iadesi icin ugrasicam artik evde 10 senelik sony tv var koselerden belirsiz siziyor 2015 model bir tv nasil boyle olabilir aklim ermiyor yetkili servisi aradim bayramdan sonra islem yapilcak dendi ancak degisim olmayabilir isik sizmasi olagan bir sey dedi

• para iadesini alırsın gönlün rahat olsun tv çok net sorunlu.. olmadı mahkeme heyetince haklı bulunursun biraz uzun sürebilir ama o dönemde tvyi kullandığın yanına kar kalır tabi tüketici mahkemesi için fiyat limitini hatırlamıyorum ona da bakmak lazım.. Bireysel başvuru daha kısa sürer ama başlangıçta mahkeme masraflarını sen öder davayı kazanırsan geri alırsın..

bu arada 2015 model olsun 2025 model olsun farketmez.. seri sonu adı altında arızalı paneli satmışlar.. marka ya da tv ile alakalı durum değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 10 Temmuz 2016; 23:46:43 >
  • Araya bayram girdiginden dolayi bir turlu servis gelemedi bugun gelip televizyonu alip gotureceklermis eger problem gozlenirse degisim yada para iadesi gozlenmezse televizyonu bana iade edeceklermis.

• Arkadaşlar televizyonu alıp götürdüler video çekip samsung merkeze yollayacaklarını sonrasında televizyonu geri yollayacaklarını söylediler ancak ışık suzmesinin normal olduğunu falan söyledi alan kişi eğer sorunlu kabul edilmezse nasıl bir yol izlemem gerekli daha öncesinde yaşayan varsa anlatırsa sevinirim film zevkinin içine eden bir durum bu şekilde kullanılcak gibi değil televizyon
    Bu mesaja eklenen görseller:

55JS7200 Isik sizma sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakabo333 -- 11 Temmuz 2016; 23:00:21 >

• Her led tv de az cok isik sizmasi vardır ama bu cok fazla. Klasik led sorunu iste.

• jakabo333 kullanıcısına yanıt
    Hocam televizyonu goturmelerine keske izin vermeseydiniz sizin cektiginiz resimleri videoları onlara verseydiniz çünkü onlar sizin gibi inceleyip resim falan çekmeler en hatasiz resim video cekip gonderirler sonrada normal derler. Bu isik sizmasi benimde basima gelmişti servisi çağırdım ozelikle aksam gelmelerini istedim ışıkları kapatip resimleri çektirmiştim sorunun göründüğü açıları gösterip öyle çektirdim. Eger olumsuz bir sonuc çıkarsa tvyi nerden aldiysaniz oraya gidin onlarada sonunuzu bildirin ve bir daha servis talep edin farkli bir servis gelmesini isteyin oda olumsuz olursa tuketici mahkemesine başvurun bu ışık sizmasi kesinlikle normal degil.

• Televizyon dun teslim edildi televizyonu cizik varmi diye incelerken ust tarafinda aciklik ve cizik oldugunu gordum teslim raporuna yazdirdim bu bilgiyi samsung musteri hizmetlerinide direkt adamlar ordayken aradim bilgi verdim musteri hizmetleri size bilgi vermeden televizyonun acilmasina yetki olmadigini soyledi ben daha 15 gunluk bir cihazda tamir kabul etmeyecegimi soyledim servisin patronu geldi televizyonu acmadiklarini montaj hatasi oldugunu belirtti gevsek olan vidayi skti isterseler televizyonu acabilecklerini vs soyledi ancak sizin televizyonunuzda sadece resim ve video cekildi dedi.Yilan hikayesine dondu televizyon su anda samsungdan konu ile ilgili telefon bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakabo333 -- 13 Temmuz 2016; 9:45:50 >
  • Ben de ölü piksel nedeniyle değiştirdim yeni gelende de ölü piksel çıktı şimdi para iadesi istiyorum 15 gündür dönmüyor adamlar.

• Resim ektedir
    Bu mesaja eklenen görseller:

55JS7200 Isik sizma sorunu 55JS7200 Isik sizma sorunu

• Arkadaslar samsung teknik servis bugun aradi isik sizmasinin merkez tarafindan normal olarak degerlendirildigini belirtti su anda ne yapmam gerekli lutfen bilgi verirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Ben de ölü piksel nedeniyle değiştirdim yeni gelende de ölü piksel çıktı şimdi para iadesi istiyorum 15 gündür dönmüyor adamlar.

Hocam Değişim yapılırken kac tane ölü piksel vardi?

• İlkinde çoktu 2.de bir mor bir siyah vardı

• jakabo333 kullanıcısına yanıt
    Hepsinde olurda sizde çok varmış tüketici mahkemesine gidip tvyi de 1 yıl bedava kullanmış olursunuz

• Tuketici mahkemesi bizi geciyor tutar olarak asliye ceza mahkemesine basvurmaniz gerekiyor dedi sizce dava acsam kazanirmiyim mahkemeye para vermek gerekiyormus cunku

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.