Şimdi Ara

560ti 448 Cores

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni sistemimde powercolor hd7850 pcs+ 2gb 256bit alacaktım. Ama bu kartların VGA ile dertli olduğunu duyduö ve monitörümde sadece VGA çıkış olduğu için vazgeçtim.

AMD'yi zaten sevmiyordum, buda bahane oldu. Herneyse,

Vatandan %25 olduğunda, World Card a %20 indirim oluyor. Bu %20 ile Nvidia Bir ekran kartı istiyorum. KESİNLİKLE AMD OLMAYACAK

Ben ASUS GTX560 ti 448 Cores almayı düşünüyorum. Güzel Bir kart mı ?

• fiyatı güzel bir ara ben de düşünüyordum 388 liraya düşmüştü almadım şimdi hiç de pişman değilim forumdan o fiyata daha iyi bir kart alabilirsiniz gtx 580 gibi forumda 2.el de 400-450 arası gtx 480 satılıyor gtx 580 de 400-550 arası satılıyor yinede siz bilirsiniz
  • güzel kart ama ram miktarı artık yeterli değil 1280 mb...ben gtx 560 ti(384 cores) kullanıyorum gerçekten gpu su güçlü ama full hd de sıkıntılar yaratıyor örneğin BF3 batman arkam city gibi oyunlarda gpu yeterken ram yetmiyor...
    kısaca kardeş ne alıyorsan al ama 2gb tan aşağı ramli ekran kartı alama....
  • HD Meraklısı değilim 1366x768 yada 1440x900 bana yeter de artar.
  • 2.El alamam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhebbit

HD Meraklısı değilim 1366x768 yada 1440x900 bana yeter de artar.

O zaman bu karttan iyisi sana boşa para kaybından başka bir şey getirmez.
  • Şimdiye kadar hiç 1366x768 den fazla oynamadım bana 1440x900 yeter 1-2 sene , yeni monitör alınca yada Televizyona bağlayınca beni memnun eder dimi ?
  • Vatan'da bulabileceğin, o fiyat aralığındaki en iyi nvidia kart bu. 1440x900 de seni yeni monitör alana kadar memnun edecektir. 23"üzeri bir monitör falan alırsan da seni mutlu edecektir en az 4 sene
  • ben de bunu düşünüyorum ama stokta kalmamış ne yazıkki
  • Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Sakarya (Adapazarı), Erzurum, Adana (Şehiriçi), Samsun (Merkez)

Sitede bu bilgi var, sanırım siz internetten alıcaktınız, o yüzden stokta görünmüyor
  • O zaman alacaklarımın arasına ekledim bu kartı

Tartışma sona ermiştir, fikirlerini beyan eden arkadaşlara teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kpt.Pilot B.Y.

Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Sakarya (Adapazarı), Erzurum, Adana (Şehiriçi), Samsun (Merkez)

Sitede bu bilgi var, sanırım siz internetten alıcaktınız, o yüzden stokta görünmüyor

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-engtx560ti448dc22di-gtx560-ti-448-cores-dcu-ii-gddr5-1280mb-320-bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62814

bu karttan bahsetmiyor muyuz ? topkapıda da yok internette de ...

• Aow, Acaba Sıfırını başka nerden bulabiliriz ?
  • 2 gb ekran kartı alacaksanız f/p açısından amd en mantıklısı. Kart güzel ancak sizi ne kadar idare eder orasını bilemiyorum.
  • AMD olmayacak, asla, katiyen ve katiyen
  • http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx560-se-dc-1536md5-gtx560-se-directcu-gddr5-15gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63035

ASUS GTX560 SE DIRECTCU GDDR5 1.5GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

bu da bizim baktığımızın yandan çarklısı, diğeri varken bu alınmaz da diğeri de stoğa gelir mi acaba
  • Gtx570 ayarında bir karttır fiyatı da uygun gibi geliyor alınabilir diye düşünüyorum
  • Vatan bilgisayardan stok hakkında bilgi almak ve istanbul dışında stok varsa istanbula getirilip getirilemeyeceğini sordum,

Sayın B.... ...... ,
    Ürün stok durumu hakkında net bir bilgi verilememektedir.Ürün getirtimi yapılamamaktadır.
    Saygılarımızla...
    Vatan Bilgisayar San. Tic. AŞ
    www.vatanbilgisayar.com

Cevabını aldım.Stoğa gelmesini bekleyeceğiz artık.

quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx560-se-dc-1536md5-gtx560-se-directcu-gddr5-15gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63035

ASUS GTX560 SE DIRECTCU GDDR5 1.5GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

bu da bizim baktığımızın yandan çarklısı, diğeri varken bu alınmaz da diğeri de stoğa gelir mi acaba

560SE, GTX560'ın çekirdeği zayıflatılmış versiyonu olduğunu okumuştum. Bence acele etmeyelim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.