Şimdi Ara

5664 Hasar Sorgulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
17.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5664 ile almayı düşündüğüm bir aracı hasar sorgulaması yaptım. Daha önceki sorgulamalarımda görmediğim ibareler var mesajda size de bir danışayım dedim.

Mesaj şu şekilde:Kaytılarımıza göre *********4771 Şasi numaralı araç 1 adet kazaya karışmıştır. HSR1:08/02/2013,EKSRAP-Çarpma,974TL 1 Ocak 2012 sonrası Ağır hasar verileri eksper raporuna göre verilmiştir.

Şimdi bu araç ağır hasarlı mıdır? Öyleyse 974 TL ile bu nasıl oluyor. Daha önceki sorgulamalarımda sadece Çarpma ve tutar bilgileri geliyordu. Gelen mesajda 'kaza-EKSRAP'' gibi ibareler yoktu bunlar yeni mi çıktı yoksa sorguladığım araçla ilgili başka bir sıkıntı mı var?

• Yukarı diyelim.
  • Aynen bende çok merak ediyorum, eğer bilgilendiren biri çıkarsa ona göre araç sahibiyle görüşeceğim, teşekürler
  • 974TL Karşı tarafa ödenmiş para olabilir belki?

EKSRAP eğer Exitus Raporu ise, yani Ölüm Raporu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

974TL Karşı tarafa ödenmiş para olabilir belki?

EKSRAP eğer Exitus Raporu ise, yani Ölüm Raporu....

İlanda telefon yok hocam yoksa arayıp soracağım. Mesaj attım haber bekliyorum. Ölüm raporu değilde ekpertiz raporunun kısaltılmışı sanırım.
  • evet bende bugün bir araç sorguladım aynen şöle bir mesaj geldi

******** şasi nolu araç 3 adet kazaya karışmıştır.
    HSR1: (tarih), EKSRAP-Çarpma, 1400TL
    HSR2:(tarih), Çarpma, 1700TL
    HSR3:(tarih), Çarpma, 800TL
    1 Ocak 2012 sonrası Ağır Hasar verileri eksper raporuna göre verilmiştir.

hem para verelim sorgulama yapalım hemde saçma sapan bilgilendirme gelsin, EKSRAP da nedir bilen var mı ?
  • yazmislar altinda, eksrap = eksper raporu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denemek için rastgele bir plakayı sorguladım gelen mesaj şu şekilde:

Mesaj şu şekilde:Kaytılarımıza göre *********1790 Şasi numaralı araç 1 adet kazaya karışmıştır. HSR1:06/07/2011,Çarpma,4489TL

Şimdi bu mesajda EKSRAP falan yazmıyor.
  • Bilgilendirme.

bende merak edip müşteri hizmetlerini aradım telefondaki bayan bunun sadece bilgilendirme amaçlı bir yazı olduğunu ve yeni başladığını ancak insanların kafasını karıştırdığı ve yanlış anlaşıldığı için pazartesiden (31.03.2014) itibaren kaldırılacağını söyledi. eğer gerçekten ağır hasar varsa ' Sasino lu aracin 4 adet hasari mevcuttur. HSR1:11/08/2013, EKSRAP-Agir Hasarli, ' örnekte ki gibi hasar tarihi yanında ağır hasarlı yazacak. yani mesaj sonundaki bu yazı ağır hasar demek değil.
  • @adogs

Teşekkürler hocam,müşteri hizmetlerini aramak hiç aklıma gelmedi nedense
  • Biz tramer"den sorgulattık bir şey yok,sms ile sorgulattık 5 bin tl kaza kaydı gösteriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Biz tramer"den sorgulattık bir şey yok,sms ile sorgulattık 5 bin tl kaza kaydı gösteriyor ?

sms ile sorgulamayı mutlaka şase no ile yapın. ' HS S şase no' şeklinde. tramer de her zaman doğru göstermeyebiliyor, bazen sisteme geç düşebiliyor, bu nedenle en iyi çözüm aracı sahibinden ya da güvenilir yerlerden alın ve iyi bir yere ekspertiz yaptırın çünkü herşey tramerde görünmeyebilir, belki hasarı sigortadan yaptırmamışlardır, kendileri cepten yaptırmıştır, bu gibi durumda hasar kaydı falan olmaz.
  • Bugun itibariyle aracımı takas edecektim. Karşı taraf araçta ağır hasar kaydı var dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Yetkili servis+sigorta şirketim+avukatım olmak üzere herkesi ayağa kaldırdım. Haftaiçi bakanlığa da yazı yazmayı düşünüyorum.

Böyle saçmalık olmaz. Insan hayatına müdahale başka bişey değil. Böyle hata yapılmaz. Sinirden bugünüm berbat oldu.

• Bende aracı alırken sadece 1 hasar ve kaza bedeli gelmişti.
    Şimdi aracı satışa attığım günden beri bi kısmetsizlik mi var diyordum geçen birine takas teklif ettim abi arabanda ağır hasar kaydı var dedi ağzım ayrık kaldı ne ağır hasarı yav dedim mesajı aynen attı neyse bişey anlamadım bi terslik vardır dedim.
    Bugün galericiler sitesine gittim aracı takas edecem neyse galerici şaseden sorguladı ağır hasar kaydı var ben bu aracı alamam dedi abi ne saçmalıyorsun dedim mesajı gösterdi okudum neyse sağlık olsun dedim geçtim arabaya yolda bide ben plakayı gönderdim aynısı bana geldi ilk okumada bu ağır hasar kaydı böyle gelmez bilgilendirme mesajı dedim yani ben bildiğim için anladım ama kos koca galerici aracın ağır hasar kaydının nasıl geldiğini bilmedi peki bunu sadece binici olan adam nasıl anlayacak söyleyim araç pert diyip almayacak olan da aracını satmaya çalışana olacak böyle saçmalık olmaz neyle oynayacaklarını şaşırır oldular kardeşim kaldırın şu 5664 dalgasını en sağlamı sigortacılar yemin ederim.Millet zaten doğru düzgün yorum yapmayı bilmiyor bide insanların kafasını karıştırıyorlar.
    Sırf şu cümle yüzünden kaç müşterim gitmiş ve ben bunu bugün anladım ne deyim böyle sistemin allah belasını versin.

• BİR ARAÇLA İLGİLENİYORUM GELEN MESAJ

Kayitlarimiza gore ***4812 Sasino lu arac 16 adet kazaya karismistir.
    HSR1:12/03/2014, EKSRAP-Carpma, 2996TL
    HSR2:03/12/2013, EKSRAP-Carpma, 2305TL
    HSR3:06/05/2013, Carpma
    HSR4:18/04/2013, EKSRAP-Carpma, 1105TL
    HSR5:12/03/2013, EKSRAP-Carpma, 1418TL
    HSR6:03/06/2012, EKSRAP-Carpma, 1282TL
    HSR7:25/01/2011, Carpma, 1479TL
    HSR8:09/06/2010, Park Halinde Carpma, 313.09TL
    HSR16:23/07/2004, Carpma
    1 Ocak 2012 sonrasi Agir Hasar verileri eksper raporuna gore verilmistir.

Ağır hasar kelimesi benimde ilgimi çekti..
    ve 16 kayıt va diyor 9 dan 16 ya atlamış.Ne demek oluyor bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adogs

Bilgilendirme.

bende merak edip müşteri hizmetlerini aradım telefondaki bayan bunun sadece bilgilendirme amaçlı bir yazı olduğunu ve yeni başladığını ancak insanların kafasını karıştırdığı ve yanlış anlaşıldığı için pazartesiden (31.03.2014) itibaren kaldırılacağını söyledi. eğer gerçekten ağır hasar varsa ' Sasino lu aracin 4 adet hasari mevcuttur. HSR1:11/08/2013, EKSRAP-Agir Hasarli, ' örnekte ki gibi hasar tarihi yanında ağır hasarlı yazacak. yani mesaj sonundaki bu yazı ağır hasar demek değil.

Arkadaşlar arkadaşımızın verdiği bilgiyi teyit eden var mı?
    Mesela bugün itibarı ile sorgulama yapan var mı araç almak için en sondaki cümle geliyor mu arkadaşlar hala.
    Yalnız bu 2012 den itibaren kaza yapan araçlar için geliyor yani 2012 öncesi kaza yapan araçlara büyük ihtimal gelmiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sohbet38

quote:

Orijinalden alıntı: adogs

Bilgilendirme.

Arkadaşlar arkadaşımızın verdiği bilgiyi teyit eden var mı?
    Mesela bugün itibarı ile sorgulama yapan var mı araç almak için en sondaki cümle geliyor mu arkadaşlar hala.
    Yalnız bu 2012 den itibaren kaza yapan araçlar için geliyor yani 2012 öncesi kaza yapan araçlara büyük ihtimal gelmiyordur.

5664 ün iletişim bilgileri aşağıda var isterseniz detaylı bilgi alın.

Tel: +90 (850) 277 60 60 - pbx
    Faks: +90 (212) 283 32 56
    SBM Müşteri Hizmetleri:
    Turkcell: +90 (532) 755 56 64

• Ağır hasar kaydı = Pert Kaydı mıdır ? Kaç yere sordum hiç birinden cevap alamadım. Aracın ruhsatında trafiğe çıkış tarihi fabrikadan çıkış tarihi. Pert arabalarda plaka iptal olunup yeniden trafiğe girdiği tarih yazmıyor mu ? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileli_sofor -- 2 Nisan 2014; 11:32:03 >
  • Ben önce tüvtürk'ü aradım bu konuyla bizim ilgimiz bilgimiz yok dediler.
    Ulaştırma bakanlığını aradım onlarda bilgimiz yok dediler.
    Tramer.org diye bi site var 5664 hasar bilgileri itiraz ve düzeltme diye ordan girdim sağlam bi yazdım bunlara bi baktım anında dönüş yapıldı aracınız ağır hasar kayıtlı değildir atılan bu mesaj tamamen bilgilendirme amaçlıdır diye.
    Ama bunu kimseye anlatamıyoruz hala neyse yapacak bişey yok.
  • Benimde merak ettigim bi mevzu var. Sigorta yaptirirken sigortaci kisi aracin basina ne gelmis nasil bi kazaya karismis. Kac tl. Degisen parcalari falan bunlari gorebiliyormu? Kadinin birine sordum bana dedi biz de 5664 kadar ogrenebiliyoruz ancak. Sizce oylemi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.