Bildirim
570 liraya Canon 1100D nasıl?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hocam bildiğim kadarıyla 1100d den 650d ye kadar hepsi aynı sensörü kullanıyor ama gövdeki kalitesi,görüntü işleme özelliği gibi konularda çok geride bi cihaz bu 1100d.
mesela 650d ve 1100 d ile aynı ayarda jpeg çek 1100d üzer. ama raw çek ikiside aynıdır diye düşünüyorum aşağı yukarı.
dslr like ların 400 liralarda olduğunu düşünürsek bu fiyata kötü bi alışveriş yaptığınızı söyleyemem.sanırım m bodyler 800 civarı.arada 200 lira var.fiyatını haketmiş derim.takılın ilerde paranız olunca değiştirirsiniz.onu da yeğeninize kardeşinize verirsiniz gönül rahatlığıyla,nasıl olsa pek pahalı bişe değil. -
Raw çekerim sorun olmaz ps'da düzenleyebilirim sanırım biraz bilgim var.
Canonun giriş seviyesinin ilk makinesi de olsa iyi bir lensle kötü sonuç vermez diye düşündüm. 50 mm 1.8 almayı düşünüyorum yanına.
Cevap için teşekkürler hocam. -
aynı fiyatlara 550d almanı tavsiye ederim. -
Hocam maksimum 600 liraya temiz sorunsuz bir 550d varsa hemen alırım. Siparişi hafta sonu olduğu için iptal etme şansım var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.8 50mm oyuncak gibi bi lens. şansen ben canon gövde kullansam 1.4 fd lensim var manual falan kullanırım.Bence f değeri daha düşük fiyat performans lenslerine bak -
1100D ile 600D 650D 700D sensorleri aynı değil. Biri 12mp diğerleri 18mp. Almışken en azından 600D alsanız iyiydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşhir üründe birebir değiştirme imkanın yok sadece tamir yaptırabiliyorsun.
bence sıkıntı olmaz iyi yapmışsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X