Bildirim
58 bin civarında bütcem var hb arabalar tavsiyeleriniz nelerdir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
O paraya Golf 1.6 TDI DSG Highline alma da ne alırsan al..quote:
Orijinalden alıntı: Fünfzehn
Bu mesaj silindi. -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-1-serisi-borusan-bakimli-mdireksiyon-adaptif-bizenon-farlar-sunroof-29427482/detayquote:
Orijinalden alıntı: the best or nothing
O paraya Golf 1.6 TDI DSG Highline alma da ne alırsan al..
Alıntıları Göster
-
Bunu da öneririm, ne de olsa beyin bedava. yanında batman veliahtı olma şansı var. boş yok.quote:
Orijinalden alıntı: ilysblc
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-1-serisi-borusan-bakimli-mdireksiyon-adaptif-bizenon-farlar-sunroof-29427482/detay
Alıntıları Göster
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-1-serisi-turkiye-de-tek-batman-arabasi-30683523/detay
-
alfa jülyet 1.4 turbo 170 hp cam tavan xenon öneririm .incelemesi bedavaquote:
Orijinalden alıntı: ilysblc
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-1-serisi-borusan-bakimli-mdireksiyon-adaptif-bizenon-farlar-sunroof-29427482/detay
Alıntıları Göster
-
Scirocco 1.4 Tsi alabilirsiniz . Gerçekten mükemmel bir araba.quote:
Orijinalden alıntı: akifsari
alfa jülyet 1.4 turbo 170 hp cam tavan xenon öneririm .incelemesi bedava
Alıntıları Göster -
o paraya nissan qashqai al derim.1.5 dci olanından az yakar,yüksek ve güvenli bir araç.quote:
Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak
Scirocco 1.4 Tsi alabilirsiniz . Gerçekten mükemmel bir araba.
Alıntıları Göster -
Bir hatback araca illada 58 bin TL vericem diyorsun yani ..quote:
Orijinalden alıntı: onboardx
o paraya nissan qashqai al derim.1.5 dci olanından az yakar,yüksek ve güvenli bir araç.
Alıntıları Göster
Haklısı para senin ..
Hangi aracı alırsan al hayırlı olsun .. -
Kaba bir hesap yaptım;quote:
Orijinalden alıntı: Fantastic Light
Bir hatback araca illada 58 bin TL vericem diyorsun yani ..
Haklısı para senin ..
Hangi aracı alırsan al hayırlı olsun ..
Alıntıları Göster
Alfa Romeo Giulietta 1.4 multiair 170 HP Distinctive+elektrikli cam tavan+bixenon farlar ve far yıkama+blue&me türkçe paketi 28.400 euro+1054 TL
Yani yanlış hesaplamadıysam 56 bin TL civarına geliyor ki bu liste fiyatı..Bayii ile pazarlık edilerek rakam aşağı çekilebilir belki..
Bütçem ve araç değiştirme niyetim olsa gözü kapalı alırım bu donanımla bu aracı
-
kardeş o paraya golf,astra v.b. yani c sınıfı alma ne alırsan al. walla insan içine çıkamazsın en azından benim yanıma gelme burnundan getiririm aldığına alacağına pişman olursun. 1 serisi bmw de alma 4-5 senelik araba. spor istiyorsan scirocco güzel bir alternatif. kolay gelsin...quote:
Orijinalden alıntı: Phaldor
Kaba bir hesap yaptım;
Alfa Romeo Giulietta 1.4 multiair 170 HP Distinctive+elektrikli cam tavan+bixenon farlar ve far yıkama+blue&me türkçe paketi 28.400 euro+1054 TL
Yani yanlış hesaplamadıysam 56 bin TL civarına geliyor ki bu liste fiyatı..Bayii ile pazarlık edilerek rakam aşağı çekilebilir belki..
Bütçem ve araç değiştirme niyetim olsa gözü kapalı alırım bu donanımla bu aracı
Alıntıları Göster
-
Arkadaş 58 binlaraya sıfır al derim.. Kesinlikle ikinci el düşünme.. Hele TR piyasasında ikinci elden kazık yemeyen nadirdir..quote:
Orijinalden alıntı: logicman
kardeş o paraya golf,astra v.b. yani c sınıfı alma ne alırsan al. walla insan içine çıkamazsın en azından benim yanıma gelme burnundan getiririm aldığına alacağına pişman olursun. 1 serisi bmw de alma 4-5 senelik araba. spor istiyorsan scirocco güzel bir alternatif. kolay gelsin...
Alıntıları Göster -
quote:
Haklısı para senin ..
İhtiyaç, beklenti ve zevk meselesi.
O paraya ben de asla sedan almam.
Bu paraya HB ya da C segmenti alınmaz diyen arkadaşları da dar vizyonları ile baş başa bırakıyorum.
Konuyu açan arkadaşım: Bu paraya pek çok seçeneğin var. C segmentinde çok dolu bir araba alabilirsin. Golf, Bravo, Guiletta, Delta, Astra, Leon, C30 vs gibi çok iyi seçeneklerin var.
Bir de sıfır almaya niyetliysen "Bu paraya sıfır X alacağıma ikinci el Y alırım."cı arkadaşlara da kulağını tıkamanı öneririm. -
bence en iyi durumdaki jeep al 2. el amaquote:
Orijinalden alıntı: Polemikquote:
Haklısı para senin ..
İhtiyaç, beklenti ve zevk meselesi.
O paraya ben de asla sedan almam.
Bu paraya HB ya da C segmenti alınmaz diyen arkadaşları da dar vizyonları ile baş başa bırakıyorum.
Konuyu açan arkadaşım: Bu paraya pek çok seçeneğin var. C segmentinde çok dolu bir araba alabilirsin. Golf, Bravo, Guiletta, Delta, Astra, Leon, C30 vs gibi çok iyi seçeneklerin var.
Bir de sıfır almaya niyetliysen "Bu paraya sıfır X alacağıma ikinci el Y alırım."cı arkadaşlara da kulağını tıkamanı öneririm.
Alıntıları Göster
-
Tercih ve beklentilerinizi yazarsanız daha cok yardım alabilirsiniz 0 veya ikinci el , hb yada sedann , dizel yada benzinliquote:
Orijinalden alıntı: taygones
bence en iyi durumdaki jeep al 2. el ama
Alıntıları Göster -
direk seat leon 2.0 tdi fr aklıma geliyo 58 bin diyince.quote:
Orijinalden alıntı: savascoker
Tercih ve beklentilerinizi yazarsanız daha cok yardım alabilirsiniz 0 veya ikinci el , hb yada sedann , dizel yada benzinli
Alıntıları Göster
benzinli istersen scirocco hoş olur -
quote:
Orijinalden alıntı: gorkem188
Scirocco http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-scirocco-kazasiz-tertemiz-scirocco-tsi-29609434/detay?source=promotion_topl
Bari resim çektirirken at nalı gibi kemer tokalarını çıkartsaymış..Gitmiş birde çift alıp takmış yani "ben takmıyorum yanımdakide takmasın" zihniyeti yada yan koltuktakine de "emniyet kemeri takmama" opsiyonu sunmuş arkadaş.. Allah ıslah etsin..
-
scirocco 1.4 öneririm.Tek kelimeyle mükemmel bir araçquote:
Orijinalden alıntı: Phaldorquote:
Orijinalden alıntı: gorkem188
Scirocco http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-scirocco-kazasiz-tertemiz-scirocco-tsi-29609434/detay?source=promotion_topl
Bari resim çektirirken at nalı gibi kemer tokalarını çıkartsaymış..Gitmiş birde çift alıp takmış yani "ben takmıyorum yanımdakide takmasın" zihniyeti yada yan koltuktakine de "emniyet kemeri takmama" opsiyonu sunmuş arkadaş.. Allah ıslah etsin..
Alıntıları Göster
-
Opel İnsignia HB 1.6 180 HPquote:
Orijinalden alıntı: NightGuardian
scirocco 1.4 öneririm.Tek kelimeyle mükemmel bir araç
Alıntıları Göster
Bu paraya alabileceğin güzel bir arabadır kendileri. -
eger bmw istiyorsan 316 alınız 1 seirisin bosverin başka bir sey düşünürseniz 2 el bi mazda 6 mantıklı olabilirquote:
Orijinalden alıntı: ehed
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- egea üretimi ne zaman bitecek
- gaz yağı arabaya zarar verir mi
- içten sararan far nasıl temizlenir
- fiat otomatik şanzıman yorumları
- audi a4 2.0 tfsi quattro yorum
- peugeot e 308 fiyat
- honda civic 2024 fiyat listesi
- byd u8
- byd song l
- byd seal u hibrit fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X