Şimdi Ara

5800 Acil Yardım Telefon AçıLmıyorr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar bi yarım saat önce telefonumun şarjı btti..Kapandı..Sonra Ben 10 dk sonra içeri gittim şarja taktım..telefon açılmadı..Şimdide 5 Dkdır Şarjda tel telefon açılıyor fakat beyaz ekranda Nokia yazısı çıkıyor tuşlarının ışıkları falan yanık öyle duruyor..telefonu alalı 2 gün oldu lütfen yardımm..

• Dün aynı olay oluyodu banada. Neyse ki açıldı.

Ne yapın edin şarjı tamamen bitene kadar beklemeyin. Şarj bitmeden doldurun. Tamamen bitipte kapanırsa böyle bi durum olma ihtimali yüksek. Benimde dün tamamen bitti. şarja taktım uzun bi süre açılmadı. Açılır gibi oldu ekran geldi sonra tekrar gitti. En son dikine çizgiler oluştu renki renkli tekrar kapandı. Dedim gitti telefon. Biraz bekleyip tekrar denedim açıldı.

Ne yapın edin cihazı kapanacak derecede şarjsız bırakmayın.
  • Peki Napmam Gerek Şuanda Açılmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibocan93

Peki Napmam Gerek Şuanda Açılmıyor?

Yapıcak bişeyin yok. Biraz daha bekle şarj olsun. Sonra tekrar denersin. Olmadı pilini çıkarıp tak tekrar dene. Bazı arkadaşlarda belki daha farklı bi sorundu tam hatırlamıyorum ama hafıza kartını çıkarıp açmayı denemişlerdi.

Bu tür kombinasyonlar dene bakalım işe yarayacak mı?
  • Hafıza kartını çıkardım taktım işe yaradı..teşekkürler..Birde Birşey Sorabilir miyim? Okulda Bazı Arkadaşlarım 5800 kullananlar ( 3.0 Güncel Sürümünü kullanıyorum ben ) Facebook Gibi Sitelerden Videoları izleyebildiklerini belirttiler? O kAdar araştırdım yok yok.yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibocan93

Hafıza kartını çıkardım taktım işe yaradı..teşekkürler..Birde Birşey Sorabilir miyim? Okulda Bazı Arkadaşlarım 5800 kullananlar ( 3.0 Güncel Sürümünü kullanıyorum ben ) Facebook Gibi Sitelerden Videoları izleyebildiklerini belirttiler? O kAdar araştırdım yok yok.yardımcı olabilir misiniz?

Neyin 3.0 güncel sürümü?

En son v31 var yazılım olarak. Facebook fln internet için bişey diyemiceğim denemedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olucaklardır.
  • Cihaz Güncelleştirmelerinde Yazılım Sürümü : V 30.0.011 Yazıyor..Varmı Daha Günceli?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha günceli v31 yüklemeni tavsiye ederim cihaz daha rahat ve yazılımsal hataları ortadan kalkmış oluyor hele mesajlarda yavaslık kalmıyor fakat facebook veya video izlemenin version ile hiç bir alakası yok.
  • arkadaslar aynı sorunu bende sayısını hatırlayamadığım kadar yasşadım..tel acılıyor beyaz kekran kalıyor...format atmak zorunda kalıyorum..

hafıza kartını cıkarıp takınca duzeldiğini şimdi öğrendim..ama bence asıl sorun programların birinden kaynaklanıyor...

ben cok fazla uygulama yüklüyor ve kaldırıyorum..bu sırada karşılaştım bu sorunla....

kuşkulandığım iki program vardı.en son format attıktan sonra bu iki programı kurmadım..sorun yok şimdilik..

smartphone message ve nice alarm programları...cok guzel programlar ama kuramıyorum..

arkadasın dediği doğru olailir ama...arasıra telefonu kapatıp açmak gerekir diye düşünüyorum..ram boşalması için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.