Şimdi Ara

5800 açılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon ne açılıyor ne kapanıyor. bi yardım lütfen. sadece beyaz bi ekran ve nokia yazısı
    http://img194.imageshack.us/img194/4958/5800s.jpg

• hard format attım oldu tamamdır
  • geçmiş olsun kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerci

hard format attım oldu tamamdır

Nasıl attın onu ?
  • Aynen tel açılmıyor..
    nedir bu telin derdi..
  • aynı sorun bende de var. nasıl çözdün arkadaşım ? nasıl yaptın hard formatı ? neler silindi ? kişiler duruyor mu ? mesajlar duruyor mu ?
  • hafıza kartını çıkaptıp tekrar açın düzelecektir. yüklediğiniz bir programdan dolayı açılmıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • enteresan bir telefon kendileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: moo_koo_13

enteresan bir telefon kendileri

bencede
  • Arkadaşlar telefon açılma sorunu bende de var. Telefonu ne zaman kapatsam açarken sorun yaşıyorum açılıştaki nokia yazısında uzun süre bekliyor sonra tekrar kapanıyor. Bazende beyaz ekranda donuyor kapatamıyorsunuzda. Herhalukarda bataryayı çıkarıp takmadan telefonu açamıyorsunuz. Yardım lütfen. Hard formatı atmak istemiyorum malum kullandığım epey programım var epey bi emeğim var kaybetmek istemem.

Haa hard format soranlar için yazayım 5800 XM için: telefonda bulunan az sayıdaki tuşun 4 tanesine basacaz aynı anda tamamdır. yeşil, kırmızı, foto çekme ve tel açma/kapama tuşu. Dikkat:telefon sıfırlanacak rehber dahil herşey yok olacak. ilk günkü gibi tertemiz olacak ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakaangle -- 5 Şubat 2010; 9:15:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerci

telefon ne açılıyor ne kapanıyor. bi yardım lütfen. sadece beyaz bi ekran ve nokia yazısı
    http://img194.imageshack.us/img194/4958/5800s.jpg

v40 a yükseltiğimde aynı sorun bende de vardı. Hard Format attım telefona hiç bişi kalmadı.. şu an gayet normal açılıp kapanıyor...

bence dene..
  • bendede aynı sıkıntı var bataryayı sokup taktıktan sonra acılıyor
  • arkadaşlar takılma oluyorsa tek tavsiyem sağlıklı olarak yazılımını tekrar yukleyin ozaman sorun olmaz.arkadasın telefonuda bole takılıyordu yazılımı gunceledık sorun olmuyor artk.
  • konuyu biraz hortlatmış gibi olcam ama şu an itibariyle yeni yazılım güncellemesi yaptıktan sonra telefonum hafıza kartını çıkarmadan açılmaz oldu, olay aynı olay açılışta nokia yazısında tıkanıp kalıyor sonrasında da kapanıyor, hafıza kartı çıkık iken açınca açılıyor sadece. var mıdır hafıza kartı ve telefonda verileri kaybetmeden bunu halletmenin bir yolu yordamı ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.