Şimdi Ara

5800 (Açılmama Sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5800'ım var akşam sarj'a taktım. Şarj olurken telefonum çalmış babamda kapatamamış telefonu bataryayı çıkarmış. diğer gün bataryayı taktığımda telefon açılmıyordu hiç ne telefon açılıyor ne titriyor ne ekran geliyor ne sarj alıyor ne yapmam gerekir ??

• ???????????????????
  • BİRİ CEVAP VERSN anlayan biri lütfen ya :(
  • güncelll
  • Telefonun garantisi bitmeden garantiye ver.
  • babanın telefonu adam akıllı kapattığından eminmisin yere atmış filan olabilir çünkü pil filan çıkmış
  • benimkide pili bozulmuştu şarj olmuyordu garantiye vermedim yeni pil aldım 30 liraya beklememek için önemli değilse garantiye ver baksınlar bittiyse bulabiliyorsan başka bir pille dene yada telefoncuya baktırcan mecbur
    burda verdiğin "telefon açılmıyor" bilgisi ile bir yere gelinebileceğini zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 17 Aralık 2012; 1:22:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone4 kapanma sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Batarya şişme yapmis yeni batarya al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunbb3

5800'ım var akşam sarj'a taktım. Şarj olurken telefonum çalmış babamda kapatamamış telefonu bataryayı çıkarmış. diğer gün bataryayı taktığımda telefon açılmıyordu hiç ne telefon açılıyor ne titriyor ne ekran geliyor ne sarj alıyor ne yapmam gerekir ??

bataryayi degistir olmazssa garantisi warsa garantiye yolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.