Alışınca farketmiyor parmağınla kocaman bastırmadıkça her zaman algılıyor. Tırnak güzel bi yöntem mesela. Tırnakla hafif dokununca algılıyor.
Benim tek rahatsız olduğum şey bazı yerlerde tek tık bazı yerlerde çift tık olayını değiştirmemiş olmaları.
İnsanlar buna neden takılıyor anlamadım. İki tıklama arası kaç saniye sürer ya. 50 salise falan. Asıl sıkıntı çoklu seçim yoksa çift tıklama sorun değil hatta fayda bile yanlışlıkla dokunacağım şak nete girecek. İstemem valla.
quote:
Orijinalden alıntı: çapari
quote:
Orijinalden alıntı: Loading
iphone'nin dokumatiği yanında 5800'ın dokunmatiği resmen eziyet
onun haricinde navigasyon, internet, msn, fotoğraf herşeyiyle süper...
iphoneyi görmedigimiz için 5800 dokunmatigi muhteşem geliyor
Valla bende iphone kullanamıyorum. İlla tam parmaklar değecek ekrana. O ne be. Parmağımın ucu geliyor algılamıyor. İlla et ete değecek diyor.
Buradaki temel fikir ihtiyaç oluyor sanırım.
Konu da kilitlensin artık. Anlamıyorum işte, daha da yok desinler ya. 5800 aşanşarın memnuniyet oranını ölçmek ve en çok hangi kesimin, nereden alanların kaç yaş ortalamasına sahip olanların ve hatta nereden aldıklarına göre memnuniyetlerini ölçmek için bir başlık açtım. 4. ya da 5. mesajda konu kitlenmeyi bırak tamamen silindi. 5800 dan memnun olmayanlar diye bir konu ( Bu konunun varlığı taraftarıyım. ) onu geçelim şu anki konu gibi salakça bir konu var olmaya devam ediyor. İlginç. Adam resmen ..şak geçmek için konu açmış. Bu kadar da kaba konuştuğum için affedin ama yeter yani. Çoluk çocukla ( zeka olarak. Yaş kastı yoktur. ), sonradan görmeyle, baba parası ile hava atma derdinde olanla, ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin diyenler ile uğraşacak vakti yok milletin.
Böyle olunca da bazı şeyler düşünmüyor değilim.
Yani herşey deniyor. İPhone ile kıyaslanıyor. Yazık ya. 1 İPhone parasına alacaklarımı sayayım size. 5800 + LG X130 Netbook + İPod Touch. Adam wi-fi, büyük ekran 3g ve ön kamera istiyordur. Sorması ayıp İPhone u neresine vidalasın. Ya da tam tersi. Adam telefonda kaliteli grafik ile oyun istiyordur o zaman 5800 ı neresine vidalasın.
Sadece öndeki kamerası bile, sadece bazılarının beğenmediği o ekranı olması bile ya da sadece pilinin çıkarılabilmesi, kabloyu tak ( itunes miş mac miş uğraşamadan ) müziğini videonu at yapabilmesi bile pek çok kişi için 5800 lehine karar verilebilecek noktalar. Size gereksiz gelen bir başkasına olmaz ise olmazdır. Aynı şeyler İPhone lehine de geçerlidir. Bazıları için 3310 5800 hatta iphone a göre çok daha iyidir. Babamın telefonu kırıldı. Gittim solar şarjlı bir samsung aldım ona. Ama şirkette çalışan biri depodan fazlalık bir 3310 vermiş. Valla annem de aldı telefonu eline. Kullanması kolay kardeşim olay bu. Ben 6233 kullanırken babamın patronu eski bir nokia kullanıyordu.
Parası mı yoktu. Hayır o iphone un yedi ceddini alır. Altın falan kaplatır gerekirse. Peki niye. Kardeşim telefonun şarjı 10-15 gün gidiyordu. Sonradan ise eşi biraz da ikna etti herhalde, bberry aldı. Şimdi ne var bilmem.
Özgünlükmüş herkeste olmasınmış. Ne alaka kardeşim ya. Sanki pablo picasso imzalı orijinal resim. Milyonlarca üretiliyor o telefondan. Özgünlük dediğin parayla pulla olmaz. Kişilik lazım. Çoook eski bir ram modülünü anahtarlık olarak kullanıyorum zmanında yüzlerce dolar/marktı şimdi 5 para etmez. Ben teknolojiye paranın yetişmeyeceğini hatırlatması için kullanıyorum. Ama milletin ilgisini çekiyor. İlk başta pantalona benzer cepli pijama giyişim yadırganıyordu. Şimdi patron bile rahatlığını anladı bazen o da pijama ile giyiniyor.
Eğer bir şeyin öncüsü isen ya da o şey amaç değil de araç ise özgünlük budur kardeşim. Ben pijamayı farklı olmak için mi giyiyorum. Yoooo, rahat kardeşim millet ne giyerse giysin. Camiye gidiyorum işte ennem de dahil camiye pijama ile gidilir mi ? E kardaşim o en mükemmel isan adını buraya yazarak saygısızlık edemeyeceğim en güzel insan bundan binlerce yıl önce ne ile namaz kılıyordu. Takım elbiseyle mi? Millet kotla secde etmek için bir tarafını yırtarken ya da düşen panlalonunu belini kesen kemerini düzeltmeye çalışırken ya da kumaş pantalonun verdiği kaşıntı ile orasını burasını kaşırken ben rahat rahat namazımı kılıyorum.
Herkes ben farklıyım havasında. Bazıları çocuklar için der ama. Misal The İncredibles animasyonunda şu laf geçiyor. Eğer herkes süper kahraman olursa kimse olamaz. Olay bu. Herkes farklı olursa kimse farklı olmaz.
Farklı mı olmak istiyorsun, hava atmak bu kadar mı önemli. Madem telefon sadece hava atmak için var. O zaman hava atmak için farklı olmak için telefon alma. Çünki senin almadığın telefonu kimse alamayacak. Onların almadığı senin almadığından farklı olacak ve farklı olacaksın. Sırtına da banka hesap cüzdanını yapıştır. Ya da rekli forokopisini çektirip ondan t-shirt bastır. Bir başka nokta da hava atınca ne olacak, neren uzayacak boyun mu?
Bandırmada arkdaş çevremde tek tük 5800 var yani en fazla şu ana kadar 5-6 tane görmüşümdür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme