Şimdi Ara

5800 Almaktan Bıkmadınız mı Kardeşler? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SIRINGHA

bende diyorum bu telefon ne ara böyle oldu baya şeyler kaçırmışım galiba takip etmeyeli diye :D biran e72 almasam mı dedim :D:D

forumu biraz takip et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

quote:

Orijinalden alıntı: mz~

herkeste olması önemli değil. mühim olan işlevi. alalı 8 ay oluyor ve mutluyum. tüm işlerimi görebiliyorum nerdeyse.

tüm iş dediğim internete girmek arama yapmak mesajlaşmak vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: SIRINGHA

bende diyorum bu telefon ne ara böyle oldu baya şeyler kaçırmışım galiba takip etmeyeli diye :D biran e72 almasam mı dedim :D:D

forumu biraz takip et

tatil sürecindeydim fazla ilgilenemedim 5800 xm'le gerçi bende yok tel alcamda öyle takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince forumu inş. yakında bir tel alıcam ama böyle diye diye çıkmaz ayın son çarşambasına kadar beklicem alamıcam para bul çıkmıcak galiba

şu beşiktaş'ın robinho olayı gibi herkez 1 euro versin robinho gelsin gibi bende yeni kampanya başlatcam artık yakında bütün herkez 1 tl versin SIRINGHA telefon alsın kampanyası başlatıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIRINGHA -- 30 Haziran 2010; 20:22:59 >

• şirket ici maillerimi sürekli takip edebilecegim fotograflar çekip paylasacagım muzık dınleyecegım dokunmatıgı cok guzel olan telefon gorusmelerımı heryerde yapabılecegım ınternetı takıp edecegım hem ucuz hem kullanıslı alınabılecek en kalıtelı tel..NOKİA 5800
  • 1 TL çok 1 kuruş iste gene toplarsın parayı
  • aslında bende 5800 almak istiyorum fakat bir yandanda biraz daha para koyup x6 yada özellikle samsung wavemi alsam diye düşünüyorum

wave çok hoşuma gitti ama fiyatıda tuzlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blasser

Herkeste 5800 var. Canım telefon artık sıradan oldu farkını kaybetti sanki.

Artık farklı telefonlara yönelin bence bu saatten sonra 5800 almanın bir mantığı kalmadı.

E250-6300 meselesine döndü resmen. Bırakın bence alacaklar.

Ya arkadaşım düşüncene saygı duyarım ama bu kadarda küçük düşünmeyiniz.
    1.si Maddi durumu alacak olan var olmayan var bende bilirim gidip samsung s8500 almayı ve gider alırım sende alırsın ama herkesin durumu bu değil
    hadi diyelim maddi durumuda geçtik aynı fiyatta başka bir tel düşünelim

herkes alıyosa "5800 almanın mantığı kalmadı" diye saçma bir cümle olamaz.
    Evet telefonun hataları olabilir herkesdede olabilir ama işime yarıyorsa sırf herkesde var diye fikrimi değiştiremem.
    Zamanındada en mantıklı telefonlar f/p olarak 6300 dı.
    Ayrıca sıradan oldu lafı kesinlikle yanlış sadece düz olarak düşünüosun içine bak istersen
    ben 5800 i programcı olarak geliştirdiğimden benim için sıradan değil.Gelip kullan derim benim 5800 ı.Sende vardır 5800 aldığın gibidir özelliklerini kullanmazsın sıradandır.
    Ayrıca bu telefon piyasası eğer f/p telefonu alıcaksan 5800
    Ama şunuda söyleyim düşüncene saygı duyarım... Farklı açılardan bakmaya çalışın arkadaşlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

quote:

herkeste olması önemli değil. mühim olan işlevi. alalı 8 ay oluyor ve mutluyum. tüm işlerimi görebiliyorum nerdeyse.

tüm iş dediğim internete girmek arama yapmak mesajlaşmak vs.

Biliyorum canım,dalga geçiyorum,sende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zırdelifisek

1 TL çok 1 kuruş iste gene toplarsın parayı

doğru diyorsun herkez 10 kuruş yada 25 kuruş versin SIRINGHA tel alsın
  • bu telefonun o kadar satmasının nedeni fiyat ve kullanışın kolay olması

birde nekadar cok tutarsa bir model üretüciden o derece destek alır ve cok kısa sürelerde yeni sürümleri cıkar...
  • Bazı kesimler vardır. Aynı modeli başkasında görürse yada ele düşerse elindekinin farkının ve özgünlüğünün kalmadığını düşünür. Bunun hava atmakla alakası yoktur. Kendisini farklı bir yerde görmek isteyenlerin düşünçesidir. Yada değişme zamanın geldiğini düşünenlerdir.

Bence 5800 ve N97 Iphone'ne iyi alternatiftir. Mesela 5800 çıkmadan önce Samsung Starlar herkesin elindeydi. Ki Star gerçekten başarılı bir modeldi. Ki bana göre Starın küçüklüğü ve hafifliği daha başarılı geliyor.

Kuzenimde 5800 var. Şubatta aldı. Şimdi satmam için bana verdi. Satma sebebi şarji çabuk bitmesi, sıkılması ve iphone almaya karar vermesidir.

5800 - yanları:
    -kapasitif ekran olmayışı
    -Fotoğraf ve video kalitesi düşük diyenler çoğunlukta. (Bana göre yeterli ama video çekimi kötü)
    -Biraz kalın ve ağır oluşu.

• ya 6600 i ilk aldiimda da bu his uyanmisti bu tip teli alanlar 2 ye ayrilio bence sadece telefon konusmasi yapanlar bakin msj atmak bile demedim.bir de dierleri var.garmin.skyfire.vb..ciler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

Bazı kesimler vardır. Aynı modeli başkasında görürse yada ele düşerse elindekinin farkının ve özgünlüğünün kalmadığını düşünür. Bunun hava atmakla alakası yoktur. Kendisini farklı bir yerde görmek isteyenlerin düşünçesidir. Yada değişme zamanın geldiğini düşünenlerdir.

Bence 5800 ve N97 Iphone'ne iyi alternatiftir. Mesela 5800 çıkmadan önce Samsung Starlar herkesin elindeydi. Ki Star gerçekten başarılı bir modeldi. Ki bana göre Starın küçüklüğü ve hafifliği daha başarılı geliyor.

Kuzenimde 5800 var. Şubatta aldı. Şimdi satmam için bana verdi. Satma sebebi şarji çabuk bitmesi, sıkılması ve iphone almaya karar vermesidir.

5800 - yanları:
    -kapasitif ekran olmayışı
    -Fotoğraf ve video kalitesi düşük diyenler çoğunlukta. (Bana göre yeterli ama video çekimi kötü)
    -Biraz kalın ve ağır oluşu.

Herkesin düşüncesi kendine elbette.İsteyen istediğini alır kimse karışamaz buna.Ona lafım yokta açıkcası benim "uff 2 ay geçti telefon herkesin elinde satıyım şunuda 2kat daha fazla para verip daha iyisini hatta iphone alıyım" deme gibi bir lüksüm yok.Olsa dahi almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Herkesin düşüncesi kendine elbette.İsteyen istediğini alır kimse karışamaz buna.Ona lafım yokta açıkcası benim "uff 2 ay geçti telefon herkesin elinde satıyım şunuda 2kat daha fazla para verip daha iyisini hatta iphone alıyım" deme gibi bir lüksüm yok.Olsa dahi almam.

Siz kendi açınızdan baktığınız için tabi bu tarz düşünceler saçma gelebiliyor olabilir. Sadece ben orda sıpsevdi gibi sevgili yada birşeyini at-kullan gibi değiştirenleri kastetmedim. Ben farklı açıdan baktım. Senin dediğin gömlek gibi sevgili değiştirenler için geçerlidir.

Daha iyisi çıksa gider o modeli alırsınız. 5800 güncelliğini kaybederse gider 5900 yada 2.el iphone yada başka birşey alırsınız. Teknoloji hızına yetişemezsiniz. 5800 fiyatının bu kadar düşmesinin sebebi sizce nedir? Ya stokları bitirmek yada yerine gelen daha gelişmiş modellerin çıkmasıdır.

• quote:

quote:

Siz kendi açınızdan baktığınız için tabi bu tarz düşünceler saçma gelebiliyor olabilir. Sadece ben orda sıpsevdi gibi sevgili yada birşeyini at-kullan gibi değiştirenleri kastetmedim. Ben farklı açıdan baktım. Senin dediğin gömlek gibi sevgili değiştirenler için geçerlidir.

Daha iyisi çıksa gider o modeli alırsınız. 5800 güncelliğini kaybederse gider 5900 yada 2.el iphone yada başka birşey alırsınız. Teknoloji hızına yetişemezsiniz. 5800 fiyatının bu kadar düşmesinin sebebi sizce nedir? Ya stokları bitirmek yada yerine gelen daha gelişmiş modellerin çıkmasıdır.

Daha yeni modeli x6 sayılır.Şahsen gidip te almıyorum.Bence doğru olanı da budur.İstediği kadar üst modeli çıksın.Telefon fonksiyonlarını ne zaman yitirir, kullanılmaz hale gelir, ozaman gider yine en uygununu alır kullanırım.Benim için doğru olan bu olmasa savunmam zaten bu görüşü
    Neyse zaten tartışılcak bişey değil

• quote:

Daha yeni modeli x6 sayılır.Şahsen gidip te almıyorum.Bence doğru olanı da budur.İstediği kadar üst modeli çıksın.Telefon fonksiyonlarını ne zaman yitirir, kullanılmaz hale gelir, ozaman gider yine en uygununu alır kullanırım.Benim için doğru olan bu olmasa savunmam zaten bu görüşü

Yok hocam burda tartışma yok. Fikirlerimizi ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Sadece ilk paragrafımda farklı bir bakış açısı belirtmeye çalıştım.

Bu arada X6 çok fazla incelemedim. Ama elime aldım. Bana göre 5800 e göre ahım şahım bir üstünlüğü yok. Tek üstünlüğü kapasitif ekranı ve kamerası 5mp oluşu. Zaten siteden bir arkadaş ayrıntılı bir inceleme yapmış. Baya faydası olacak.

http://resim.donanimhaber.com/m_39842879/tm.htm

Bu arada X6 kapasitif ekrandan dolayı mesaj yazımı daha kolay. Bilindiği gibi İphone gibi üst modeller de kapasitif ekran var. Çoğu arkadaşlarım aldığı dokunmaktik telefonlarının kapasitif ekranı olmadığı için ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar. Ya 2.el iphone alıyorlar yada qwert tuşlu telefonlara dönüyorlar.

• 5800 da alan da kraldır.
  • quote:

quote:

Yok hocam burda tartışma yok. Fikirlerimizi ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Sadece ilk paragrafımda farklı bir bakış açısı belirtmeye çalıştım.

Bu arada X6 çok fazla incelemedim. Ama elime aldım. Bana göre 5800 e göre ahım şahım bir üstünlüğü yok. Tek üstünlüğü kapasitif ekranı ve kamerası 5mp oluşu. Zaten siteden bir arkadaş ayrıntılı bir inceleme yapmış. Baya faydası olacak.

http://resim.donanimhaber.com/m_39842879/tm.htm

Bu arada X6 kapasitif ekrandan dolayı mesaj yazımı daha kolay. Bilindiği gibi İphone gibi üst modeller de kapasitif ekran var. Çoğu arkadaşlarım aldığı dokunmaktik telefonlarının kapasitif ekranı olmadığı için ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar. Ya 2.el iphone alıyorlar yada qwert tuşlu telefonlara dönüyorlar.

evet x6nın pek üstünlüğü yük .konuyu dağıtmayım.şahsımca herkeste var diye şu telefonu almamak saçmalıktır. Tekrar söyleyim sizle alakası yok,biliyorsunuz ;)
    Teşekkürler...

• Bugün aldım mutluyum şahsen güzel telefon :D Şu hack olayını yapmaya çalışacağım aslında ama tırsıyorum telefonun orjinalliğine bir zararı var mı bu olayın? Yani garanti kapsamından felan çıkarıyormu yazılım sorunlarından telefonu aldığımız gibi servise yollamayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blasser

kardeş yemişim kullanmayı, kullanmaktan çok kıllanırım herkeste gördükçe .

Telefon dediğin hava için alınır

ihtiyaç için...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.