Şimdi Ara

5800 Almaktan Bıkmadınız mı Kardeşler? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Bir telefonun herkesin elinde olmasının kötü yanı nedir ki?Bu telefonun ne kadar iyi olduğunu gösterir.iPhone da milyonlar sattı ve gerçekten de çok iyi bir telefon.3310 çok satmıştı o da zamanında iyi telefondu.

Telefonu kullanmak için alıyorum ben.Hava atmak için değil.Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi hava atmak için iPhone alın.

Ama şu bir gerçekki hiçbir telefon iPhone'un eline su dökemez.

e250 ve 6300 cok mu iyi telefonlardi

• 5800 kullanıyorum ve tavsiyelerim sayesinde 3 kişi daha 5800 aldı.Ben bir üründen memnunsam herkesinde bu ürünü almasına ön ayak olurum.Herkesde aynı telefon olmasının da bir eksi yönü yok.
  • Ya bana 5800 özellik olarak f/p oranı yüksekse niye gidip daha üst model alıyım? Samsung Nokia vb diğer yabancı ülkeleri niye zengin ediyim?Sonuçta bu paralar bizim ülkemizden çıkıyor.Adamların piyasası canlanıyor.Haksız olduğum taraf varsa buyrun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: biojudas

NomadCry zaten düzeltmiş ama size biraz araştırma yapmanızı öneririm.

Kapasitif ekran taşıyor olması X6'da multitouch özelliği olduğunu göstermez,sadece 5800'daki gibi yumuşak zeminli ve dayanıksız dokunmatik yüzey yerine biraz daha kaliteli ve sert bir yüzey var o kadar.Ayrıca Symbian^3'lü telefon daha piyasaya çıkmadı böyle bir kanıya nereden kapıldınız anlamadım?

Ne X6 ne 5800 ne N97 ne de N97 Mini de 3D hızlandırıcı da olmadığından Ericsson ve Samsung S60V5 telefonlarda çatır çatır oynanan 3D oyunları da oynayamıyoruz.Onu da kafanızdan silin bir kere.

Ben kameradan bahsetmeyi unutmuşum,NomadCry eklemiş;yine de 5MP kamera için 1000 TL hala verilmez :)

3D hızlandırıcı yazılımsal mı yoksa donanımsal mı?yani nokia yeni güncellemeyle isterse bu özelliği ekleyebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

Kapasitif ekran taşıyor olması X6'da multitouch özelliği olduğunu göstermez,sadece 5800'daki gibi yumuşak zeminli ve dayanıksız dokunmatik yüzey yerine biraz daha kaliteli ve sert bir yüzey var o kadar.Ayrıca Symbian^3'lü telefon daha piyasaya çıkmadı böyle bir kanıya nereden kapıldınız anlamadım?

Ne X6 ne 5800 ne N97 ne de N97 Mini de 3D hızlandırıcı da olmadığından Ericsson ve Samsung S60V5 telefonlarda çatır çatır oynanan 3D oyunları da oynayamıyoruz.Onu da kafanızdan silin bir kere.

Ben kameradan bahsetmeyi unutmuşum,NomadCry eklemiş;yine de 5MP kamera için 1000 TL hala verilmez :)

3D hızlandırıcı yazılımsal mı yoksa donanımsal mı?yani nokia yeni güncellemeyle isterse bu özelliği ekleyebilir mi?

Tabiki donanımsal.3D Ekran kartını telefona nasıl koyacaklar.

@usernamenotfound

O anlamda demedim ben.f/p den bahsetmiştim.Valla siz nasıl anlıyorsanız öyle anlayın

• Dünyanın en iyi telefonu 5800'dır. Alanlar dünyanın krallarıdır. Haritacılarımızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blasser

Dünyanın en iyi telefonu 5800'dır. Alanlar dünyanın krallarıdır. Haritacılarımızdır.

güzel sakaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Tabiki donanımsal.3D Ekran kartını telefona nasıl koyacaklar.

cevap için teşekkürler.ekran kartı olarak düşünmemiştim hiç.işlemciye overclock yapmak gibi bişey zannettim.
  • Kuzenımde benım telefondan 5800 dan aldı hıcbır ozellıgını kullanmıyor sırf kamera ve bu benı cok gıcık edıyor alıyorsan kullan kablosuz internetin ne olduğunu bılmeyen bırısının elınde 5800. ona kablosuz interneti anlattım 10-15gün sonra teyzem bana gelen fatura yuzunden kızdı :S gitmis avea'dan gırmıs saf!! :D ee bılmeyene faturalı hat verırsen boyle olur dedım guldum teyzeme. ovi vsvs hıcbırını kullanmıyor. Sırf hava atmak ıcın almıs günah ya. israf israf bu arada 5800 daha guzel tasarm yuzunden güzellıklerden mahrum kalmayın.
  • ahahaha artık telefonumu karıştırır oldum.Kimle takılsam bu telefondan var. yuh be kardeşim. Satacağım ya hiç çekemem :) iphone 4 alacağım. arkadaş amerikadan getirecek. 300 tlye de benm telefonu satacağim :D hatta sattım bi akrabama da sadece teslimatı eylül gibi yapacağım.
  • N900 kullanıyorum, bu kdr gereksiz bir konu görmedim...

madem herkes kullanıyor diye kıllanıyorsun, sana VERTU öneririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

Kuzenımde benım telefondan 5800 dan aldı hıcbır ozellıgını kullanmıyor sırf kamera ve bu benı cok gıcık edıyor alıyorsan kullan kablosuz internetin ne olduğunu bılmeyen bırısının elınde 5800. ona kablosuz interneti anlattım 10-15gün sonra teyzem bana gelen fatura yuzunden kızdı :S gitmis avea'dan gırmıs saf!! :D ee bılmeyene faturalı hat verırsen boyle olur dedım guldum teyzeme. ovi vsvs hıcbırını kullanmıyor. Sırf hava atmak ıcın almıs günah ya. israf israf bu arada 5800 daha guzel tasarm yuzunden güzellıklerden mahrum kalmayın.

Yogurtlumakarna

Sen hangi hattı kullanıyorsun telden net için en uygun hat hangisi arada nick i degiştir kıymalı makarna yap şaka bi yana güzel nick

• Symbian uygulama çokluğu,

480@30 kare video kaydı

stereo hoparlör

3G+ Görüntülü konuşma.

sınırsız ovi map A-GPS

Opera 10 destekli platform.

2D java da dahil dandik sayısız oyun arşivi.

UYGUN FİYAT.

450 TL seviyesinde bu özelliklere sahip başka bir cihaz olursa elbet bıkılır ama ben şimdiden bıktım.

Android'li nexus one veya HTC desire düşünüyorum ama çok pahalı.

1350 tl Nexus one. Radyo yok, Video call yok. Daha erken ama FLASH 10.1 Desteği olduktan sonra bu android çok satar.

quote:

Evet arkadaş doğru söylemiş.

Nette 50-100 mb lik oyunlar var ama 5800 n97 açmıyor yada 4-5 kare ile kasılıyor ayrıca bu oyunlar TEK TÜK SAYILI. Nokia'nın en büyük eksikliği bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 3 Temmuz 2010; 14:06:17 >

• 500 tl civarında bu telefonun alternatifi yok.o yüzden bu kadar ilgi görüyor sanırım.telefoncular bile ne kadarlık bişey istiyorsun diye soruyor, 450-500 diyince hiç düşünmeden 5800'ı gösteriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

500 tl civarında bu telefonun alternatifi yok.o yüzden bu kadar ilgi görüyor sanırım.telefoncular bile ne kadarlık bişey istiyorsun diye soruyor, 450-500 diyince hiç düşünmeden 5800'ı gösteriyorlar.

450 tlden bugün buldum telefonu taksit yapmadı
  • 5800 güzel bir telefon herkesde var diye almamazlık gerekmez beyenen alır

haa bu arada 5110 da kimsede yoq(etrafımda) 5800 satıp onumu alsam ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.h.a. -- 3 Temmuz 2010; 22:43:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

500 tl civarında bu telefonun alternatifi yok.o yüzden bu kadar ilgi görüyor sanırım.telefoncular bile ne kadarlık bişey istiyorsun diye soruyor, 450-500 diyince hiç düşünmeden 5800'ı gösteriyorlar.

adres nedir acaba.yakınsa bende gidip alayım.
  • quote:

quote:

quote:

adres nedir acaba.yakınsa bende gidip alayım.

Sirkeci dogubank dostum

• quote:

quote:

güzel fiyat, geçen hafta kardeşime almak için dolaştım, 475'ten aşşağıya bulamamıştım, gelişi 459 lira dedi satan adam.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.