Şimdi Ara

5800 Almaktan Bıkmadınız mı Kardeşler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeste 5800 var. Canım telefon artık sıradan oldu farkını kaybetti sanki.

Artık farklı telefonlara yönelin bence bu saatten sonra 5800 almanın bir mantığı kalmadı.

E250-6300 meselesine döndü resmen. Bırakın bence alacaklar.

• .Aynısını benimde aklıma geldi ama herşeye rağmen bugun gidip aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -observer-

.Aynısını benimde aklıma geldi ama herşeye rağmen bugun gidip aldım
    Herkesin elinde olması kötü bir şey değildir. Ayrıca ben şunu da çıkarıyorum; Herkes aldığına göre bir bildikleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4cz

Herkesin elinde olması kötü bir şey değildir. Ayrıca ben şunu da çıkarıyorum; Herkes aldığına göre bir bildikleri var

Alıntıları Göster
    Milletin ne aldığı diğerlerini neden bu kadar ilgilendiriyor o da ayrı mesele...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Milletin ne aldığı diğerlerini neden bu kadar ilgilendiriyor o da ayrı mesele...

Alıntıları Göster
    kardeş sakin ol, milletin ne aldığı tabiki herkesi ilgilendirir. Herkes aldığında bir bildiği olması net değildir ayrıca. ben de Canım 5800 dedim zaten.

Almayın kardeşim bırakın artık. Herkeste olanı kullanmak fark yaratmaya engeldir. telefon fark ve hava için alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Alıntıları Göster
    kullanmak için alıyoruz göstermek için değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: aftermath666

kullanmak için alıyoruz göstermek için değil

Alıntıları Göster
    kardeş yemişim kullanmayı, kullanmaktan çok kıllanırım herkeste gördükçe .

Telefon dediğin hava için alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blasser

kardeş yemişim kullanmayı, kullanmaktan çok kıllanırım herkeste gördükçe .

Telefon dediğin hava için alınır

Alıntıları Göster
    kardeş yanlış anlamayın öyle antisempatizanlık falan yapmıyorum, esprili açtım konuyu - merak ettim acaba bu insanlar ne düşünüyorlar diye

• quote:

kardeş yanlış anlamayın öyle antisempatizanlık falan yapmıyorum, esprili açtım konuyu - merak ettim acaba bu insanlar ne düşünüyorlar diye

Alıntıları Göster
    Hava atmak için İphone alın. Biz telefonu tutmasını bilen Nokia kullanıcıları olarak 5800'dan memnunuz.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bir telefonun herkesin elinde olmasının kötü yanı nedir ki?Bu telefonun ne kadar iyi olduğunu gösterir.iPhone da milyonlar sattı ve gerçekten de çok iyi bir telefon.3310 çok satmıştı o da zamanında iyi telefondu.

Telefonu kullanmak için alıyorum ben.Hava atmak için değil.Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi hava atmak için iPhone alın.

Ama şu bir gerçekki hiçbir telefon iPhone'un eline su dökemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Bir telefonun herkesin elinde olmasının kötü yanı nedir ki?Bu telefonun ne kadar iyi olduğunu gösterir.iPhone da milyonlar sattı ve gerçekten de çok iyi bir telefon.3310 çok satmıştı o da zamanında iyi telefondu.

Telefonu kullanmak için alıyorum ben.Hava atmak için değil.Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi hava atmak için iPhone alın.

Ama şu bir gerçekki hiçbir telefon iPhone'un eline su dökemez.

Alıntıları Göster
    iphone da öyle herkesin elinde..Kullanmayı bilmeyenler alıyor, adam akıllı tüm özelliklerini kullanacağım herkeste var diye almaya çekiniyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

iphone da öyle herkesin elinde..Kullanmayı bilmeyenler alıyor, adam akıllı tüm özelliklerini kullanacağım herkeste var diye almaya çekiniyorum..

Alıntıları Göster
    telefon çok güzel dicek laf yok ama dokunmatik bana göre değilmiş. normal tuşlu telefon almayı düşünüyorum valla
  • İphone da sekil telefon ama fiyati cok yuksek fiyati biraz daha az olsa inanin daha cok satar.hatta satis rekorlari kirar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

İphone da sekil telefon ama fiyati cok yuksek fiyati biraz daha az olsa inanin daha cok satar.hatta satis rekorlari kirar
    belki de fiyatının bukadar yüksek oluşu cezbediyordur herkesi ?
  • quote:

belki de fiyatının bukadar yüksek oluşu cezbediyordur herkesi ?

Alıntıları Göster
    Ne saçma bi konu ? İsteyen istediği telefonu alır kullanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdivleli

Ne saçma bi konu ? İsteyen istediği telefonu alır kullanır.

Alıntıları Göster
    bı telefon herkeste olunca noluyo havan mı bozuluo ya
  • quote:

İphone da sekil telefon ama fiyati cok yuksek fiyati biraz daha az olsa inanin daha cok satar.hatta satis rekorlari kirar

zaten satış rekoru kırıyor daha ne olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

quote:

zaten satış rekoru kırıyor daha ne olsun :)

Alıntıları Göster
    Herkesin elinde böyle kaliteli telefon görmek bana mutluluk veriyor açıkçası, hele de adam akıllı tüm fonksiyonlarını kullanabiliyorsa, kullanabilmeye gayret ediyorsa ne güzel...

• quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Herkesin elinde böyle kaliteli telefon görmek bana mutluluk veriyor açıkçası, hele de adam akıllı tüm fonksiyonlarını kullanabiliyorsa, kullanabilmeye gayret ediyorsa ne güzel...

İşte yorum dediğin böyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirmehmed

Alıntıları Göster
    kimse kimsenin ne aldığına karışamaz özgürlük bidir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.