.Aynısını benimde aklıma geldi ama herşeye rağmen bugun gidip aldım
quote:
Orijinalden alıntı: -observer-
.Aynısını benimde aklıma geldi ama herşeye rağmen bugun gidip aldım
Herkesin elinde olması kötü bir şey değildir. Ayrıca ben şunu da çıkarıyorum; Herkes aldığına göre bir bildikleri var
quote:
Orijinalden alıntı: 4cz
Herkesin elinde olması kötü bir şey değildir. Ayrıca ben şunu da çıkarıyorum; Herkes aldığına göre bir bildikleri var
Alıntıları Göster
Milletin ne aldığı diğerlerini neden bu kadar ilgilendiriyor o da ayrı mesele...
quote:
Orijinalden alıntı: ntquartex
Milletin ne aldığı diğerlerini neden bu kadar ilgilendiriyor o da ayrı mesele...
Alıntıları Göster
kardeş sakin ol, milletin ne aldığı tabiki herkesi ilgilendirir. Herkes aldığında bir bildiği olması net değildir ayrıca. ben de Canım 5800 dedim zaten.
Almayın kardeşim bırakın artık. Herkeste olanı kullanmak fark yaratmaya engeldir. telefon fark ve hava için alınır.
quote:
Orijinalden alıntı: ntquartex
Alıntıları Göster
kullanmak için alıyoruz göstermek için değil
quote:
Orijinalden alıntı: aftermath666
kullanmak için alıyoruz göstermek için değil
Alıntıları Göster
kardeş yemişim kullanmayı, kullanmaktan çok kıllanırım herkeste gördükçe .
Telefon dediğin hava için alınır
quote:
Orijinalden alıntı: Blasser
kardeş yemişim kullanmayı, kullanmaktan çok kıllanırım herkeste gördükçe .
Telefon dediğin hava için alınır
Alıntıları Göster
kardeş yanlış anlamayın öyle antisempatizanlık falan yapmıyorum, esprili açtım konuyu - merak ettim acaba bu insanlar ne düşünüyorlar diye
quote:
kardeş yanlış anlamayın öyle antisempatizanlık falan yapmıyorum, esprili açtım konuyu - merak ettim acaba bu insanlar ne düşünüyorlar diye
Alıntıları Göster
Hava atmak için İphone alın. Biz telefonu tutmasını bilen Nokia kullanıcıları olarak 5800'dan memnunuz.
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bir telefonun herkesin elinde olmasının kötü yanı nedir ki?Bu telefonun ne kadar iyi olduğunu gösterir.iPhone da milyonlar sattı ve gerçekten de çok iyi bir telefon.3310 çok satmıştı o da zamanında iyi telefondu.
Telefonu kullanmak için alıyorum ben.Hava atmak için değil.Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi hava atmak için iPhone alın.
Ama şu bir gerçekki hiçbir telefon iPhone'un eline su dökemez.
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
Bir telefonun herkesin elinde olmasının kötü yanı nedir ki?Bu telefonun ne kadar iyi olduğunu gösterir.iPhone da milyonlar sattı ve gerçekten de çok iyi bir telefon.3310 çok satmıştı o da zamanında iyi telefondu.
Telefonu kullanmak için alıyorum ben.Hava atmak için değil.Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi hava atmak için iPhone alın.
Ama şu bir gerçekki hiçbir telefon iPhone'un eline su dökemez.
Alıntıları Göster
iphone da öyle herkesin elinde..Kullanmayı bilmeyenler alıyor, adam akıllı tüm özelliklerini kullanacağım herkeste var diye almaya çekiniyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
iphone da öyle herkesin elinde..Kullanmayı bilmeyenler alıyor, adam akıllı tüm özelliklerini kullanacağım herkeste var diye almaya çekiniyorum..
Alıntıları Göster
telefon çok güzel dicek laf yok ama dokunmatik bana göre değilmiş. normal tuşlu telefon almayı düşünüyorum valla
İphone da sekil telefon ama fiyati cok yuksek fiyati biraz daha az olsa inanin daha cok satar.hatta satis rekorlari kirar
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
İphone da sekil telefon ama fiyati cok yuksek fiyati biraz daha az olsa inanin daha cok satar.hatta satis rekorlari kirar
belki de fiyatının bukadar yüksek oluşu cezbediyordur herkesi ?
quote:
belki de fiyatının bukadar yüksek oluşu cezbediyordur herkesi ?
Alıntıları Göster
Ne saçma bi konu ? İsteyen istediği telefonu alır kullanır.
quote:
Orijinalden alıntı: sdivleli
Ne saçma bi konu ? İsteyen istediği telefonu alır kullanır.
Alıntıları Göster
bı telefon herkeste olunca noluyo havan mı bozuluo ya
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı İphone da sekil telefon ama fiyati cok yuksek fiyati biraz daha az olsa inanin daha cok satar.hatta satis rekorlari kirar
zaten satış rekoru kırıyor daha ne olsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: bluelizard17
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı İphone da sekil telefon ama fiyati cok yuksek fiyati biraz daha az olsa inanin daha cok satar.hatta satis rekorlari kirar
zaten satış rekoru kırıyor daha ne olsun :)
Alıntıları Göster
Herkesin elinde böyle kaliteli telefon görmek bana mutluluk veriyor açıkçası, hele de adam akıllı tüm fonksiyonlarını kullanabiliyorsa, kullanabilmeye gayret ediyorsa ne güzel...
quote:
Orijinalden alıntı: SIRLI
Herkesin elinde böyle kaliteli telefon görmek bana mutluluk veriyor açıkçası, hele de adam akıllı tüm fonksiyonlarını kullanabiliyorsa, kullanabilmeye gayret ediyorsa ne güzel...
İşte yorum dediğin böyle olur.
quote:
Orijinalden alıntı: sirmehmed
Alıntıları Göster
kimse kimsenin ne aldığına karışamaz özgürlük bidir