Şimdi Ara

5800 Almaktan Bıkmadınız mı Kardeşler? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel telefon bu modelle foruma girip yazı yazabilirmiyiz yoksa bu özellik sadece ıphonedemi var
  • aslında herkesde ki 5800 aynı değil mesela bendeki 5800 ile arkadaşımdaki 5800 aynı değil benimkinin ekrana bi baksan bilgisayar gibi kısa yollar opera mini skyfire mesenger navigasyon 3 tane garmin ndrive ovi maps vs vs ... yani arkadaşımdaki 5800 bana okadar basit geliyorki sadece alo diyor hiçbir özelliğini kullanmıyor ama benim 5800 al eline kurcaladıkça kurcalıyasın gelir...
  • Hava civa bunlar Özellikleri yeterliyse bir de üstüne fiyatı uygunsa bu kullanmış şu şöyle yapmış diye bakmam alırım.
  • abiler ablalar yeğenler sakin olun 5800cı kardeşler birşey demedik bıkmadınız mı dedik. Türkiye için konuşuyoruz burada. iPhone'un dünya çapındaki başarısı sizin dediğiniz.
    Türkiyede herkes iphone alamıyor, yemez Ama 5800 herkesin elinde var. Olay-Mesele Budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blasser

abiler ablalar yeğenler sakin olun 5800cı kardeşler birşey demedik bıkmadınız mı dedik. Türkiye için konuşuyoruz burada. iPhone'un dünya çapındaki başarısı sizin dediğiniz.
    Türkiyede herkes iphone alamıyor, yemez Ama 5800 herkesin elinde var. Olay-Mesele Budur.

Valla yakında benimde elimde olucak bu 5800
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Güzel telefon bu modelle foruma girip yazı yazabilirmiyiz yoksa bu özellik sadece ıphonedemi var

E tabiki yazabilirsin 5 sene önceki telefonlarda da yazılıyordu gerçi o zaman forumun mobil sürümü yoktu ama olsaydı yazılırdı.Bu da sorumu?iPhone'u fazla abartıyorsunuz.Hatta sizin dediğiniz iPhone'da flash yok.Youtube ve birkaç site dışında flash oynatamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 30 Haziran 2010; 1:01:29 >

• Daha iyi peynir-ekmek gibi alınması.. Yan sanayisi çok, yazılım desteği i-phone'nu çoktan geçti, tamir için servise gebe değilsin, aksesuar çoğaldı. Bence aklını kullan sende al
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Güzel telefon bu modelle foruma girip yazı yazabilirmiyiz yoksa bu özellik sadece ıphonedemi var

E tabiki yazabilirsin 5 sene önceki telefonlarda da yazılıyordu gerçi o zaman forumun mobil sürümü yoktu ama olsaydı yazılırdı.Bu da sorumu?iPhone'u fazla abartıyorsunuz.Hatta sizin dediğiniz iPhone'da flash yok.Youtube ve birkaç site dışında flash oynatamıyor

Arkadaşım bu tip telefonlardan kullanmadıgım için soruyorum şu anki bozulan telim samsung G600 bunlada girilmiyordu buda sorumu derken cevaplamak zor geliyorsa cevaplamassın elbet yardım eden çıkar almayı düşündügüm modelle yapmak istediklerimi sordum sadece

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım bu tip telefonlardan kullanmadıgım için soruyorum şu anki bozulan telim samsung G600 bunlada girilmiyordu buda sorumu derken cevaplamak zor geliyorsa cevaplamassın elbet yardım eden çıkar almayı düşündügüm modelle yapmak istediklerimi sordum sadece

Sen beni yanlış anlamışsın.Ben o anlamda demedim.Bu özellik sadece iPhone'da mı var demişsin o kısma hitaben yazdım yani sana bir lafım yok.Cevaplamak zor gelmiyor sorunu da cevapladım zaten.

• 5800 aslında hiç de fena değil,
    ama artık nereye baksam herkesin elinde
    bir kere okulun müdür yardımcısının yanındayım içerisi bayağı kalabalık
    odadaki 8 kişinin 6sında 6300 vardı ben dahil ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen beni yanlış anlamışsın.Ben o anlamda demedim.Bu özellik sadece iPhone'da mı var demişsin o kısma hitaben yazdım yani sana bir lafım yok.Cevaplamak zor gelmiyor sorunu da cevapladım zaten.

Teşekkür ederim telim bozuldu 1-2 güne tel almam lazım 5800 ile E71 arasında kaldım stres yaptım sanırım yardımın için saol bu arada ıphone meraklısı deilim zaten ulaşamıyacagım bir tel

• hava atmak ısteyen bırı ztn 5800 gıbı bır takozu almaz sık tasrımlı bırsey alır insanlar
    Bu arada 5800 takoz dedım kulanıcıları ınsallah alınmamıstır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

hava atmak ısteyen bırı ztn 5800 gıbı bır takozu almaz sık tasrımlı bırsey alır insanlar

De de bir şey olmaz, erkek adamın telefonu öküz gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

hava atmak ısteyen bırı ztn 5800 gıbı bır takozu almaz sık tasrımlı bırsey alır insanlar

De de bir şey olmaz, erkek adamın telefonu öküz gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: aymina_55

aslında herkesde ki 5800 aynı değil mesela bendeki 5800 ile arkadaşımdaki 5800 aynı değil benimkinin ekrana bi baksan bilgisayar gibi kısa yollar opera mini skyfire mesenger navigasyon 3 tane garmin ndrive ovi maps vs vs ... yani arkadaşımdaki 5800 bana okadar basit geliyorki sadece alo diyor hiçbir özelliğini kullanmıyor ama benim 5800 al eline kurcaladıkça kurcalıyasın gelir...

+1.
  • Cep telefonunu hava atma aracı olarak gören birinin mesajına da daha fazla cevap yazmak saçma olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g_boz

Daha iyi peynir-ekmek gibi alınması.. Yan sanayisi çok, yazılım desteği i-phone'nu çoktan geçti, tamir için servise gebe değilsin, aksesuar çoğaldı. Bence aklını kullan sende al

İşte o henüz olmadı.
  • Türkiye'nin nüfusunun yarısı bu telefondan kullanıyor sanırım, nereye gitsem mutlaka birilerinin elinde görüyorum.
  • Fiyat/performans olarak en iyi cihaz olduğu için olabilir mi acaba bu kadar tutulması?Sadece Türkiye'de değil dünyada bu patlamayı yaptı 5800.Şimdi alternatif telefonlara bakalım (yine Nokia cihazlara bakıyorum sadece)

N97,5800 ile aynı donanıma sahip olmasına rağmen widget desteği ve klavyesi yüzünden 1000TL eder mi?Etmez.
    X6 yine 5800 ile donanım ve yazılım olarak aynı (widget desteği de yok!) ve sadece Comes with music yüzünden ve ilkel bir kapasitif ekran taşıdığı için 1000TL eder mi?Etmez.

E millet tabii ki 5800 alacak,esas bombalar yılın son çeyreğinde ve yılbaşı gibi patlayacak.Şimdilik pusuya yatmalı,eğer illa telefon alınacaksa tercih yine 5800'dan yapılmalı bence.
  • Sırf sizin için gittim 5530 aldım. :P
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.