Şimdi Ara

5800 Almaktan Bıkmadınız mı Kardeşler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5800 la iphone arasında bi fark kaldı o farkla da çok iyi oldu :)
  • Valla ya almayın şu telefonu Ben aldığımda kimsede yoktu neredeyse. Çok nadirdi. Şimdi bakıyorum herkeste bir 5800.
  • E250 nin Dokunmatik versiyonu gibi bişi oldu artık piyasada..
  • al işte yahu millet bakıyor özellikleri iyi fiyatı güzel alıyor ne alaka ahmet mehmet kullanıyorsa banane hem ıphone demissiniz fiyatı 3 kat fazla yazık vermem ben o kadar para gider notebook+5800 çekerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

al işte yahu millet bakıyor özellikleri iyi fiyatı güzel alıyor ne alaka ahmet mehmet kullanıyorsa banane hem ıphone demissiniz fiyatı 3 kat fazla yazık vermem ben o kadar para gider notebook+5800 çekerim

• düştük mü 5800cıların mekana. Sakin olun agalar, sizde var diye tabii böyle konuşacaksınız da bir telefon herkeste varsa almayan çok kişi tanırım bu da önemlidir. Bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

al işte yahu millet bakıyor özellikleri iyi fiyatı güzel alıyor ne alaka ahmet mehmet kullanıyorsa banane hem ıphone demissiniz fiyatı 3 kat fazla yazık vermem ben o kadar para gider notebook+5800 çekerim

aslında en doğrusu senin dediğin. ama insanız sonuçta

her zaman daha iyisini daha iyisini istiyoruz...

hiç kimsede olmayan, ucuz ve tüm özellikleri olan bir telefon olmayacağı için 5800a mecburuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blasser

düştük mü 5800cıların mekana. Sakin olun agalar, sizde var diye tabii böyle konuşacaksınız da bir telefon herkeste varsa almayan çok kişi tanırım bu da önemlidir. Bana göre

Ben de biliyorum var öyle mallar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

quote:

Orijinalden alıntı: Blasser

düştük mü 5800cıların mekana. Sakin olun agalar, sizde var diye tabii böyle konuşacaksınız da bir telefon herkeste varsa almayan çok kişi tanırım bu da önemlidir. Bana göre

Ben de biliyorum var öyle mallar.

@ Blasser

Bir telefon herkeste var diye almamanın neresi mantıklı yahu?Akıl var mantık var?iPhone 5800'dan daha fazla sattı.Daha çok kişinin elinde var.E iPhone'da mı almayalım yahu?

quote:

bu da önemlidir. Bana göre

Bunun neresi önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 29 Haziran 2010; 16:41:06 >

• 5800 öyle bi makine ki yaklaşık 2 hafta önce acelem olduqu bi durumda tel. Wc ye qirdim pantolonu kapadım , elimi yıkadım almak içn uzandığımda bi anda fayansa çarptı ve klozete düştü hızlı bi hamleyle aldım ama kapanmıştı . Bütün materyallerini çıkarıp 2 qün pirinçin içnde beklettim şimdi sıkntısız olarak kullaniyorum dokunmatik olmasına rağmen fazla dokunmuyorum , sifonu çektim ama rahatsızlık işte
  • noluyor gençlik, iphone dediğin 1600 tl bi şey, 5800 dediğiniz kaç bilmiyorum ama o da yakındır . Da ne oluyor? bankalar 24 ay taksit yaparken tornacının elinde bile iphone var, almak iş mi? böl 24 aya taksit taksit al öde.

siz 5800 aldınız da havanız 10 kat arttı mı veya iphone? Bi ölçtürün bakalım benzin istasyonundan eksiklik olmasın.
    Ayrıca iphone alanlara reinaya giriş ücretsiz mi ve ilk içki?
    yoksa telefon alınca bişey değişmiyor mu, hala aynı çevrede aynı hayat standardında mı yaşıyosunuz?
    bi düşünün bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulo206
    Hava atmak için İphone alın. Biz telefonu tutmasını bilen Nokia kullanıcıları olarak 5800'dan memnunuz.

+1
  • iphone işletim sistemi olsun şık tasarımı olsun..vb.5800 bi nebze bile olsa iphone ile alakası yok zaten..
  • Bu kadar ayrıntıya inmeye gerek yok. Başkasının ne kullandığına bakıcağınıza elinizdekinden zevk almaya bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FbA3*

Bu kadar ayrıntıya inmeye gerek yok. Başkasının ne kullandığına bakıcağınıza elinizdekinden zevk almaya bakın

Katılıyorum insanlardan size ne . İsterse herkezde olsun ben telefonun keyfini yaşadıktan sonra ilgilendirmez beni Ali , Ahmet , Mehmet...
  • Telefonu iletişim aracı değilde mini etek gibi moda aracı olarak benimserseniz herkesin elinde görünce canınızın sıkılması doğaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaraki-kenpachi!!! -- 29 Haziran 2010; 17:27:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

noluyor gençlik, iphone dediğin 1600 tl bi şey, 5800 dediğiniz kaç bilmiyorum ama o da yakındır .

Naptın kardeş sen ya . 5800- 500 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Telefonu iletişim aracı değilde mini etek gibi moda aracı olarak benimserseniz herkesin elinde görünce canınızın sıkılması doğaldır.

• hava atmak içinse bu telefonu alacağıma e52 alırım tek geçerim :))
  • ben almıycaktım hediye geldi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.