Şimdi Ara

5800 ile görüntülü görüşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5800 xm ile internetten skype üzerinden nasıl görüntülü görüşme yapılır ve telefon ayarları nasıl olmalı?

• dostum sana fring programını öneririm en iyisi o şu anda, skype ücret alıyor bildiğim kadarıyla ama fring tamamen ücretsiz aratınca hemen bulursun...vodafone un 15kb lık internetiyle çekim iyi ise gayet akıcı sesli ve görüntülü konuşma yapabiliyorum ayrıca dosya alıp gönderebiliyorsun ve msn gibi tüm chat kanallarını aynı anda kullanabiliyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

dostum sana fring programını öneririm en iyisi o şu anda, skype ücret alıyor bildiğim kadarıyla ama fring tamamen ücretsiz aratınca hemen bulursun...vodafone un 15kb lık internetiyle çekim iyi ise gayet akıcı sesli ve görüntülü konuşma yapabiliyorum ayrıca dosya alıp gönderebiliyorsun ve msn gibi tüm chat kanallarını aynı anda kullanabiliyorsun...

15kb hızla akıcı görüntülü/sesli konuşma yapabiliyomusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIVA

quote:

dostum sana fring programını öneririm en iyisi o şu anda, skype ücret alıyor bildiğim kadarıyla ama fring tamamen ücretsiz aratınca hemen bulursun...vodafone un 15kb lık internetiyle çekim iyi ise gayet akıcı sesli ve görüntülü konuşma yapabiliyorum ayrıca dosya alıp gönderebiliyorsun ve msn gibi tüm chat kanallarını aynı anda kullanabiliyorsun...

"cevap versene" diye pm mi atılır? EDEP nedir bilir misiniz acaba? biraz saygılı olmayı öğrenin böyle önemli şeyler eksik olunca insan olduğunuzu zannederek yaşarsınız ömür boyu anlaşıldı umarım. soruna gelince fring programıyla 3g açık iken vodafone un 100mb tan sonra hızı 15kb a düşen limitsiz tarifesinde gayet akıcı bir şekilde görüntülü konuşma yapabiliyorum oldu mu.. kanıt istersen eğer buna mecbur değilim ben kendin dene yada daha saygı duyduğun birilerine sor

• quote:

quote:

Görüntülü görüşme saniyede kaç veri götürüyor merak ettim.

• quote:

quote:

quote:

"cevap versene" diye pm mi atılır? EDEP nedir bilir misiniz acaba? biraz saygılı olmayı öğrenin böyle önemli şeyler eksik olunca insan olduğunuzu zannederek yaşarsınız ömür boyu anlaşıldı umarım. soruna gelince fring programıyla 3g açık iken vodafone un 100mb tan sonra hızı 15kb a düşen limitsiz tarifesinde gayet akıcı bir şekilde görüntülü konuşma yapabiliyorum oldu mu.. kanıt istersen eğer buna mecbur değilim ben kendin dene yada daha saygı duyduğun birilerine sor

mesajımı sildirmişsin herhalde fazla koydumu bilmiyorum? yanlızca anlaki önemli şahsiyet değilsin sana sizli konuşamam. anladınmı asi genç.

• Fring'i indirdim kurdum, "add-on" olarak skype çıkmıyor. Kontur satın almayı gerektiren fringout dışında da görüntülü konuşturmuyor. Şu an fringle görüntülü konuşma yapılabildiğine emin misiniz?

Edit: Fring artık Skype'ı desteklemiyormuş, kendi forumlarında yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 26 Eylül 2010; 9:40:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone Görüşme Kaydedici
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bi gün boyunca uğraştım. Hiç bi hesap üzerinden olmuyor artık...
    Skype kalkmış zaten. Msn, Google Talk ve Yahoo ile denedim yine olmadı.
    Bir SİP gibi bişey var o neyse onu anlayamadım.
  • 5800 ile wireless internet üzerinden görüntülü konuşabilen varsa yazabilir mi lütfen..
  • Güncel....
    nokia 5800 ile nokia lumia 920 arasında görüntülü görüşme yapabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeN

Güncel....

Lumiada on kamera varda ve sebeke uzerinden goruntulu konusma varsa konusabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Orijinalden alıntı: MeTeN

Güncel....

Lumiada on kamera varda ve sebeke uzerinden goruntulu konusma varsa konusabilirsin

şebeke üzerinden yok bildiğim kadarıyla
    fring veya skype üzerinden yapabilirmiyim diye bakıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.