Şimdi Ara

5800 Kapanıp açılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bazen telefonla uğraşırken ekran renkleri değişiyor (mor, kırmızı yeşil gibi) ve telefon kapanıp açılıyor. telefonu alalı 3 ay oldu, neden olabilir acaba ? Daha önce hiç bir problemi olmadı, cfw yüklemedim.

• 5800 genetik bir sorunu fw yükle saqlamından düzelir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buferhn

5800 genetik bir sorunu fw yükle saqlamından düzelir :)

tavsiye için teşekkür ederim, onu da yapacağım yakında, ama bu problem neden kaynaklanıyor olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigvocate

quote:

tavsiye için teşekkür ederim, onu da yapacağım yakında, ama bu problem neden kaynaklanıyor olabilir ?

Symbian artık eskidi. E bir de yeni kullancısın. Normal.

Ama benim tavsiyem kullan biraz daha. Ben 5800 ın parasını geri aldım RDS sorununu ortaya koyarak. Arkadaşta da örnek görülür ise benim karar sana da yardımcı oluruz. Verdiğin parayı geri alır gider Gİo alırsın.

A bir de Symbian eskidi ama Allahtan bazı kullanıcılar hayırsever. FW yani yazılım geliştirme yaparak daha iyi hale getiriyorlar telefonu. Forumdan iyilerinden bir yazılım yüklersen süper olur. Ama uyarı. Notebook tan ya da kesintisiz enerjili bir bilgisayardan yap yazılım yüklemeyi. Yükleme sırasında elektrik gider ise telefon pert olur çünki.

• arkadaslar kac aydir takip etmiorum en son v52 de kalmistm hala yeni guncelleme gelmemis ne is bu anasini satiym,hala radyo kitlenmesi isinma zart zurt bir suru problem var !
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: bigvocate

quote:

Symbian artık eskidi. E bir de yeni kullancısın. Normal.

Ama benim tavsiyem kullan biraz daha. Ben 5800 ın parasını geri aldım RDS sorununu ortaya koyarak. Arkadaşta da örnek görülür ise benim karar sana da yardımcı oluruz. Verdiğin parayı geri alır gider Gİo alırsın.

A bir de Symbian eskidi ama Allahtan bazı kullanıcılar hayırsever. FW yani yazılım geliştirme yaparak daha iyi hale getiriyorlar telefonu. Forumdan iyilerinden bir yazılım yüklersen süper olur. Ama uyarı. Notebook tan ya da kesintisiz enerjili bir bilgisayardan yap yazılım yüklemeyi. Yükleme sırasında elektrik gider ise telefon pert olur çünki.

dostum "yardımcı oluruz, verdiğin parayı geri alırsın" derken neyi kastediyorsun, anlayamadım ? kimden geri alıyorum, nasıl alıyorum ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.